Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiborr

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredeti cím: The Vicious KindStílus: Dráma, VígjátékNemzet: USAÉv: 2009..
Új sorozatot indítok, melyben a legfontosabb, kizárólag magyar nyelvű, Red Pill tematikájú cikkeket fogom megosztani. Lesznek köztük fordítások, igaz– és fiktív sztorik, vélemények, újabb és régebbi írások...
Míg Magyarországon a Bringaexpon lehetett mindenféle bicikliket tapickolni, addig Berlinben ugyanezt a Berliner Fahrrad Schau nevezetű kétnapos rendezvényen. Különösen nem csak azért találó így egymás mellett említeni a két rendezvényt, mert mindkettő B betűvel kezdődő…..
Mint azt tudjuk, Magyarországon ugyan nem, de körülöttünk mindenütt elérhető a Surface 2. Ennek alkalmából közzéteszünk egy nagyon hosszú, és sok szempontból nagyon érdekes olvasói véleményt arról, hogyan vált be az előd, méghozzá mindkét előd: a Surface és a Surface Pro.…..
Jó-e vagy nem jó a szociális kártya? Az LMP-ben is vannak más vélemények, de azért biztos, ami biztos, nekimentünk a teljesen hiteltelenné vált MDF elé paravánként húzott Bokrosnak, akit még arra is sikerült rávenniük, hogy beszálljon egy demagóg népi kezdeményezés…..
Tiborr 2010.01.08 14:59:29
@hunor76: itt konkrétan az etnikai, és a szegénységi gondok esetében az szdszéhez _nagyon_ hasonló hozzáállásra céloztam. Más témákban szimpi az LMP amúgy.
Tiborr 2010.01.08 18:13:33
@Lastres: Alapvetően más a politikai alapállásom az szegénységgel kapcsolatban, ezért nem fogunk egyetérteni de _ahogy_ válaszolsz, az zsír. Köszönöm! (S ezzel ki is szálltam, további minden jót!)
Többször volt már szó arról, hogy a kis pártok előtt álló első szelekciós küszöb nem a választás napján jön el, hanem sokkal korábban: a láthatóság (láthatatlanság), illetve az elérés (el nem érés) képében. Aki figyeli a pártok honlapjait, gyakran tapasztalhatja, hogy…..
Tiborr 2010.01.08 00:56:34
@[Sven]: Jó fej vagy :D
A héten a Tisztelet Társasága (TT) nevű szervezet vezetője, a volt szocialista politikus, Schmuck Andor pártvezetőkkel tárgyalt. Miután a TT – támogatói, vezetői és korábbi vonzalmai okán - a magyar közéletben alapvetően a baloldalhoz  kapcsolódik, nem meglepő módon a…..
Egy év, felfüggesztve. Ennyi jár annak, aki halálra veri az osztálytársát. Feltéve, ha cigány, és azt mondja, hogy a másik lecigányozta.Az undoklásban - bocsánat a szóviccért - minden baromság van. ENSZ-egyezmény, meg hogy szegényke jelenleg is középiskolás. Holott pontosan mi…..
Az öko-amazon önmagáról kialakított képébe nem fér bele sem a vehemencia, sem a dogmatizmus. Ő csak belelát a probléma mélyébe, s ezt nem hagyja, nem hagyhatja szó, sőt, tettek nélkül. Észleli a nyilvánvaló és sajnálatos tendenciákat: hogy az élővilág egyre pusztul, újabb…..
- Nekem ez a Kitty már ab ovo abszolút antipatikus volt. Ilyen téren nekem úgymond csalhatatlanok a premonícióim. Kérlek szépen az a status quo, hogy Kitty csalja a barátját, ráhajtott a főnökre, és olybá tűnik, hogy célt is ért; nemrégiben mindenesetre in flagranti találták a…..
Tiborr 2009.11.12 09:35:16
Tiborr 2009.12.15 23:09:07
@HRita: Csak most olvastam, de ez tetszik. (A kifejezés megjegyzendő kategória.)
Ez alkalommal El Topo kamerádunk tudósít testközelből és kacagnivalóan jópofa stílusban a kicsit hipochonder, kicsit bőbeszédű, de mindenképpen rokonszenves nőtípusról, akinek személyében - nem mellesleg - Elias őrmester úr kedves nagymamáját is tisztelhetjük. Nagyanyám a…..
Tiborr 2009.12.14 16:57:10
@Gabica [a legboldogabb]: Hát én egyszer aznaposan beleharptam a szappanba. Fogat akartam mosni ugyanis.
Negyvenöt nevező, csaknem huszonkétezer szavazat, egyetlen végtelenül izgalmas verseny! Büszkeséggel vegyes örömmel jelenthetjük be, hogy megjelent a legszünyőbb iparági jószágokat Zsepitől Vágó Istvánig (győztesek itt) bemutató 2010-es falinaptárunk, amit minden kedves…..
Árnyékosak, ragyogók és fölöttébbtitkosak; (csak annyit mondhatok:e lényecskék többnyire Skorpiók)minden ízüket-porcikájukatszeretni kell s lehet -  ez  nem titok;(e Lényecskék afféle skorpiók) úgy szétáradnak benned, mint a méreg,(klasszikusan buták:…..
Critical Miss Izmosító webkettő 2009.09.29 07:44:00
Tegnap találtam a Swissmissen ezt a vicces site-ot, ami arra az egyszerű elgondolásra épül, hogy irtózatosan fittek lennénk, ha minden egyes alkalommal, amikor új tabet nyitunk egy közösségi site-nak, sportolnánk egyet.Itt lehet megnézni, melyik site milyen mozgásnemet kíván meg, ha…..
Egy gyönyörű lírai katonadal (egy részlete és átirata) Kaszás Attila előadásában. Az Estére indul az ezred című tv-film egy részlete a videó. Nem látlak én már téged, többé soha sem, Te sem látod, hogy érted könnyes a szemem. Nevemet hiába mondod, könnyedet hiába ontod,…..
Elérkezett ez is: az eseménydús montenegrói kirándulásomról szóló beszámoló véget ért. Most már lesz más témáról is szó... Montenegró és Horvátország címke alól elérhető az összes, úti beszámololót tartalmazó bejegyzés. Párszor emlegettem egy útikönyvet: ez a…..
Critical Miss Örömhír 2009.09.07 07:19:00
A Tumblr-es aktivitásomat követők számára nem lesz új az információ, de szeretném megörökíteni, vagy inkább kitartani a pillanatot: egy korábbi ötletem, a prezioki életre kelt az USÁ-ban, aminek nagyon-nagyon örülök. Természetesen közöm nincs hozzá, egyszerűen csak jó…..
Az egymáshoz közeledő „nemzeti radikális” párt és a szélsőjobboldal szervezetei nem jobboldaliak a szó semmilyen értelmében sem és a konzervativizmussal semmilyen szinten nem állnak kapcsolatban. A szélsőjobboldallal, a „jobboldali” Marat-kkal szembeni…..
Tiborr 2009.08.27 14:30:10
@BékésMárton: Viszont ezzel a hozzáállással, nem értem, miért nem a népszavában publikál? Nem értem.
Két észrevételem lenne államalapító Szent István királyunk ünnepéhez, és az aznapi eseményekhez:A honvédtisztek felavatásukkor nem a Szent Korona másolata előtt teszik le esküjüket.Kiosztják a Magyar Köztársasági Érdemrendeket.Köszönöm szépen a figyelmet...
A Punta d'Ostrotól elhajózunk ötszáz métert, és folytatjuk erődtúránkat Mamula szigetén, ezennel már montenegrói felségterületen, de továbbra is a Cattarói-öböl bejáratában. Ez a felvétel az erődöt az öböl belseje felől ábrázolja. Az idelátogató franciáknak biztos…..
Hosszas töprengés után arra az elhatározásra jutottam, hogy a bálványimádás ügyét, amennyiben tudom és lehet, előmozdítom és teljes vállszélességgel melléállok. Igyekeztem valamennyire körüljárni magamban a témát, hátha találok valami kiutat ebből a helyzetből, de nem…..
"Az isten se érti már a magyar politikát" - hallottam minap az utcán. Akkor mit szóljon hozzá egy külföldi? - gondoltam. Talán legjobb ilyenkor hallgatni, bizonyos körökben pláne, "akasztott ember házában kötelet…"? – na, azt már végképp ne. (Nem az…..