Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kotto

42 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kattints ide, alakítsd ki véleményedet és azt ne rejtsd véka alá. ..
Kattints ide és élvezd a nyomdát! Még hamvas kezdő voltam, amikor Ő már nyomta Prospektus Nyomda = az etalon (Szentendrei Zoltán) ..
Lehet köpködni, de csengetni kell - Link a portfolio.hu cikkéhez KI vette fel ezt a sok kölcsönt? Miért?  Nem kéne ezt elfelejteni A következmény: Az EFO Nyomda (www.efonyomda.hu) 2012-től 50%-kal több építményadót fizet, mert a kormány egyre több pénzt von el az…..
A fenti 3 tény határozza meg a ténykedésemet. Szabadságon vagyok, hiszen nyár van. Nézem az olimpiát Londonban (Cseh Laci szenvedését mélyen átérzem), és nézem az bejövő emileket. Nincs túl sok, de azért a weblap dolgozik (www.efonyomda.hu).  Van olyan megrendelés ami miatt…..
37 év után Schreier elhagyja a céget és egy Vegyész lesz a cég feje ..
Nyomdász Blog Drupa resume Nr 2 2012.07.15 19:32:00
Egy kis szösszenet a deutscher drucker segítségével ..
MIvel az elmúlt időkben elég komolyan fejlődtem internetes ügyben, ezért a weboldalunkon (www.efonyomda.hu) ill. a facebook-on (https://www.facebook.com/efonyomda) nyomtam a bloggolást. Ide most elsősorban majd linkeket teszek fel a ezekre az oldalakra, de fogok írni is. Tehát hajrá!..
hángörienidiocc Meglepetés 2010.10.23 09:55:00
Bárki, bármit gondol a Google Inc.-ről, azért ez egy kedves meglepetés számunkra tőlük:     A képre kattintva előjön ám nagyban is...
- avagy amikor a feltörhetetlen kód találkozik a bevehetetlen blöffel -Az Index-címlapján szerepel hancu beszámolója az Ekönyv napról - vagyis a Txtr és az Adobe ingyenes termékbemutatójáról.Hancu írása látszólag szkeptikus, ám ennek ellenére szépen visszamondja a…..
Aki eddig nem telepítette, ne is tegye: a külföldi oldalak beszámolói szerint a mostani volt a legelcseszettebb update az iPhone-ok történetében. A fórumokról kiderült, hogy a 3.1-es rendszer telepítése után számos mobil akkuideje drasztikusan csökkent, a hívások rendszeresen…..
Nyomdász Blog Szabadság 2009.08.16 19:03:00
4 hétig voltam szabadságon.Ebből 3 hét volt, amikot is bezárt a cég. Az utolsó 1 hetet a cégvezetés (Vaterom) ajándékozta nekem, mert a kedvenc feleségem csak így tudott szabira menni.Mielőtt köpködne valaki, szeretném közölni, hogy a szabi teljes ideje alatt (amit mellesleg…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Nyomdász Blog Szociális kártya 2009.07.21 01:09:20
Ezt olvasgassátokhttp://index.hu/belfold/2009/07/20/csak_kartyara_jarjon_szocialis_segely/Ez szerintem egy gyakorlati javaslat olyan embertől, aki nap, mint nap szembesül a helyzettel.És nem lesz belőle semmi, mert az ombudsman bele fog ugatni, hogy az emberi szabadségjogok, önrendelkezési…..
Nettó 122 ezer, kajajegy, BKV bérlet, üdülési csekk,kultúrautalvány... Mindez tényleg annyira kevés? Mellesleg várom a heti BB díj jelöltjeit a kommentekben! Sziasztok!A tegnapi ’ apehos sírós ’ poszt nálam is kicsapta a biztosítékot. Sajnos 1 barátnőm is állandóan…..
Nyomdász Blog Kormányzati negyed 2009.07.09 14:07:05
A mai napi hír több, mint 13 Milliárdot költöttek egy olyan dologra, amit aztán nem valósítottak meg.13 Milliárdot!!!A Bajnai most szerintem baromira örülne 13 milliárdnak, mert annyival kevesebb megszorítást kellene eszközölnie.A Gyurcsányt meg bíróság elé kellene állítani…..
A múlt héten megkaptam a nyugdíjpénztári elszámolásomat: -129.000,- FtEz nem is olyan tragikus mint a feleségemé (-450.000,- Ft), mert én nem veszek fel annyi fizetést. Én osztalékot kapok év végén és abból nem kell fizetni.Ugye felmerül a kérdés, hogy ki a felelős, amire…..
Nyomdász Blog Szünetnek vége 2009.07.04 10:00:02
Eltűntem egy időre, mert sok dolgom volt.Elsősorban lecseréltem az efonyomda.hu weblapunkat egy újra ill. ez már Drupalon nyugszik. Eléggé megküzdöttem érte, de most már sínen vagyok.Közben szerencsére (kipp-kopp) volt munkánk, még ebben az évben egy napot se álltunk (kipp-kopp).…..
Szia Erynnis!Érdeklődnék, hogy a munkáltatónak milyen jogai vannak valójában próbaidő alatt.Adott egy kis cég, két hónapja kezdtem, a cég alapfilozófiája, célja nagyon szép, kb az, hogy "tegyünk jobbá egy übergáz szektort", konkrétabbat nem akarok írni.Felvettek x…..
Olvasónk mesél megpróbáltatásairól. Munkaszerződés nélkül dolgoztatták, becsapták, megalázták és mi már meg sem lepődünk sajnos... Volt egy munkahelyem, ahol felvettek mint weblapszerkesztő.Kiderült, hogy az oldalnak nincs admin felülete, tehát csak programozó tudja…..
Kotto 2009.06.17 11:05:43
@maxt: Ez pontosan így van. A válallkozók 95%-a rendes, a 5% tönkreteszi a rendesek renoméját és így kialakul a vállalkozók bűnözők felfogás.
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
Kotto 2009.06.09 16:22:58
Az utóbbi hetek slágerszemétsége a válságra, azon belül az elszabadult euróárfolyamra hivatkozással történő áremelés az utazási irodáknál. A zsáner nagymestere a Neckermann, akinek egyszerűen nem állhat elég alacsonyan az euró ahhoz, hogy ne hazudjon és a lehetséges utolsó…..
w Füstadó 2009.05.15 10:55:00
  A szocik képesek a vagyonadóból is jövedelemadót csinálni. A Fidesz meg hülye, szokás szerint.   Ld még: A dublőrök éjszakája..
Nyomdász Blog Csönd van?! 2009.04.27 21:59:43
Lehet, hogy dolgoznak ott fent vagy csak a vihar előtti csend van?Gyurcsányon tréningezett lelkem már ideges, ha nem történik semmi izgató. Vagy csak egyszerűen apatikus lettem?A melóban kipp-kopp szencsére van munkánk, privátilag már elég jól összeraktam az elado-lovak. hu weblapot…..