Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sangria

12 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már tavaly bejelentette a magyar Music TV/Comedy Central/VH-1 anyacége, hogy a DigiTV-vel nem egyszerű dűlőre jutni az előfizetési díjat tekintetében, és január elejétől azzal riogatták a jónépet, hogy adóik nem lesznek elérhetők a Diginél, de lelkes olvasók jelezték, hogy…..
Csúcsott döntött a munkanélküliség, sajnos ... Tavaly ősszel 3 millió 788 ezer volt a foglalkoztatottak száma, míg a munkanélkülieké 445 ezer fő, ami 10,5 százalékos munkanélküliségi rátának felel meg. És ne feledjük, ez csak a regisztrált munkanélküliek száma, arról…..
Mindenki ünnepel, pont harminc éve indult útnak a Másfélmillió lépés csapata, a Heti hetes múlt héten volt 10 éves, a Jóban Rosszban pedig épp ma érkezett az ezredik adásához. Idézünk a sajtóközleményből, mert ennél szebben nem lehet megfogalmazni: "A nézők azonban nem…..
Nem is kell sokat gondolkodni azon, hogy kinek a beküldése nem maradhat ki "Az ezredik poszt napja" ünnepéből. Természetesen pocak, a legenda:Épp a Blackadder Goes Forth első epizódját nézem, és felidézhettem egy gyönyörű 2in1 félrefordítást a régiek közül.Blackaddert…..
Nu, abban már egyetértünk zero-val, hogy lesz blogtali és olyan részegre isszuk magunkat, hogy simogathassuk a padlót a kocsmában. A nagy kérdés még, hogy hányan lennénk, mert e szerint kell majd valami helyet szereznünk - itt Pesten. Úgyhogy kérnék mindenkit, hogy nyomjon az igenre,…..
Nos, napokig vártam, de semmi. Se megható Index-cikk, se figyelemfelkeltő tévétudósítás, semmi. Mintha meg sem történt volna, hogy 2009.augusztus 24-én példátlan, borzasztó dolog esett meg az országban. Olyasmi, aminek nem szabadna megtörténnie sehol: egy becsületesen dolgozó…..
Sima, uncsi péntek volt ... és szokás szerint megint aláztak a "kedves szomszédok". Sólyom László ugyanis a révkomáromi Szent István-szobort avatta volna fel, de menet közben (!) értesítették, hogy Szlovákia nem engedi be a területére. A szlovákok biztosra mentek,…..
Sangria 2009.08.22 11:24:32
@Pierre (Bezuhov): "Csak remélni tudom, hogy mire Vona és görénycspat betelepszik apatkóba, addigra a szlovák megfelelőjük kihullik a hatalomból."

Csakhogy Szlovákiában nem egy párszázalékos pártocskáról van szó, amely véletlenül most épp kormányon van! Az összes szlovák párt ilyen, még az ellenzéki Dzurinda is azt nyilatkozta, hogy Sólyom látogatása provokáció. Benne kurvára csalódtam, mert egyedül akkor volt nekünk úgymond "jó dolgunk" Szlovákiában, amikor ő volt kormányon, na akkor nemigen útálkodott velünk senki.
És ez rohadt elkeseritő, mert most éppen esélyét nem látom, hogy ez valaha jobb lesz, hogy ha lesz gyerekem, akkor neki nem kell ugyanezekkel a problémákkal szembesülnie, ha felnő.
Ott voltam tegnap különben.
"Közel 14000 leadott szavazat után megszületett a végeredmény az idei Goldenblog verseny teljes ideje alatt zajló mainstream kategóriában, a nyertes kiléte és a teljes sorrend a bejegyzésben. Ez a kategória igazi kakukktojás volt az idei versenyben, mivel itt csak és kizárólag…..
Vastagbőr Mit tudhat Szalainé? 2009.07.23 14:01:00
Dr. Szalainé Dr. Szilágyi Eleonóra a Marx Károly Közgazdasági Egyetem elvégzése után 1972-ben, pályázat útján került a BKV-hoz. Köz-gazdász diplomával a munkaügyi területet választotta. 1978-ban munkaügyi csoportvezető lett, 1983-ban, 33 évesen nevezték ki…..
Sangria 2009.07.23 15:23:43
Idén nem lesz a Sziget 0. napján Magyar Dal Napja. (Aminek örülünk, mert már tavaly is iszonyú hakniízű volt.) De mint kiderült, hogy a magyar könnyűzene "sanyarú" helyzeténél akad még sanyarúbb "ügy", úgyhogy idén más csomagolást kap a hakninap a…..
hogyvolt Szomszédok 1x05 2009.04.17 11:50:00
Megyünk is tovább, rögtön egy közérdekű információ: aki lecsúszott valamelyik részről, erre a linkre kattintva elérheti az eddig leadott részeket az MTV videótárában. Az előző rész igencsak eseménydús volt: Takiék Ózdon voltak és ittas asszonyt mentettek, Alma majdnem…..
„Tehát így ér véget“- gondolja Dex, amint az autó csomagtartójában fetrengve robog egy helyre, amithez nem fűz sok reményt. Természetesen nem így képzelte igencsak effektív pályafutása végét, ráadásul Harrynek is igaza volt, hiába figyelmeztette végig: nyilván…..
Kedélyes közös vacsorán találjuk magunkat egy nagyon elegáns helyen Dexszel, Ritával, Miguellel és Syllel. Látszólag minden remek, Dex és Miguel jól elviccelődnek egymással, de Dexter nem mulaszt el figyelmeztetni minket, hogy ez csak álca, és neki sürgősen el kell döntenie,…..
Dex felébred a Miguellel közös gyilkolást következő reggelen tehát, és most még üdítő érzés, hogy van egy barátja, aki osztozik a titkában. Nade hamarosan beállít Syl, aki igencsak zaklatott, merthogy Miguel nem volt otthon az éjszaka, és azt állítja, hogy Dexszel volt. Sylt…..
A pillangó hatás: egyetlen jelentéktelennek tűnő történés események egész láncolatát indítja el, melyek súlyos és beláthatatlan következményekhez vezethetnek. Dexter értelmezésében pedig: az ember beledob egy kavicsot a vízbe, amely hullámokat gerjeszt, míg végül egy hal…..
Dexter álmot lát: Éppen aktuális áldozatának feldarabolását és bezacskózását végzi, amitől ugye még Harry is rosszul volt, sőt még mi, nézők is csak ritkán kapunk bepillantást eme cselekedetbe, ám most Dex legjobb barátja, Miguel Prado sétál be. Miguelnek pedig a szeme se…..
Először is az lenne a kérésem, hogy aki nem látta ezt a részt, az most ne olvasson tovább, tessék megnézni valahogy, és utána visszatérni ide. Az utóbbi idők legütősebb részét láthattuk ugyanis, ami nem mellesleg mellőzött mindenféle picsogást, sőt Rita is csak kétszer tűnt…..
A sorozat családi vonalát kedvelők ezúttal is el lesznek látva tobzódnivalóval bőségesen. Már ha vannak ilyenek. Megható ultrahangfelvétellel kezdünk ugyanis, hopp ott dobog a kis szíve, Dexter, ez olyan csodálatos. Dexter viszont nem érez semmit, csak hogy Rita majdnem…..
Sangria 2009.03.05 13:12:22
@Kettes: legközelebb úgy fogunk, ígérem:-)
Kedves nézőink, következik a Dexter című romantikus családi sorozat következő epizódja. Az előző részek tartalmából: kiderül, hogy Rita terhes, eldönti, hogy megtartja a babát, végül Dexter is megbékél leendő apaszerepével nagy nehezen. Ezek után még mi lehet az a dolog,…..
Freebo tehát halott, a baba viszont nagyon is él. A látszatra tehát adni kell, bár fene tudja, Dex (aki ebben a részben metaforikusan az oroszlán szerepét tölti be, ha már ez a címe a résznek) talán még élvezi is a bevásárlást kis családjával, legalábbis szívesen őgyeleg a…..
Sangria 2009.02.18 19:48:46
@martiniorange: Ja, az eredetiben Cheerios volt, amit én ide egyszerűen gabonapehelynek írtam. Káromkodtam is, mikor meghallottam tegnap a Viasaton, és szerkeszthettem át az utolsó pillanatban:-)
Rósejbninek szerintem a chipset, ill. annak tesóit és haverjait hívják, abban nem vagyok biztos, hogy a Cheerios ebbe beletartozik, a fordító talán a Cheetos-szal keverhette. A sztori szempontjából mondjuk lényegetelen.
A puta flaca mala tényleg olyasmi, hogy aljas girhes kurva, bár a spanyol nem az erősségem, de a dal tök jó volt!
Sangria 2009.02.20 18:26:57
@szinkrobi: Az első részben Dex mond Debrának valami olyat, hogy most, hogy feladta a pasikat, a piát, meg a cigit, a mocskos beszéd az egyetlen rossz szokása. Erre Deb: "I´m the model of fucking perfection".
Ha jól emlékszem a magyar verzióban Deb olyasmit mondott,hogy "ja, én vagyok a megtestesült tökéletesség", amivel szépen el is veszik a poén, ami nagy kár, mert jó.
Szinkronosan csak hébe-hóba és inkább csak a háttérben megy nálam, mert a hogyvoltírás után már nincs energiám még egyszer végignézni, de ha tényleg ennyire lemoderálták Debet, az nagyon elkeserítő.

A Nő tehát terhes, a Férfi meg gondterhes. Hát ja, nem ez a tökéletes nyitómondat, főleg nem egy aktuális Dexter részhez; részemről sokkal szívesebben látom Dextert gyilkolászni, mint terhestornán, ha nem így lenne a Jóban-rosszban hogyvoltot vállaltam volna el, tisztelettel. El…..
hogyvolt Dexter 3x01 – Our Father 2009.02.04 15:01:00
Dexter idegei az előző évad vége óta remek ütemben regenerálódnak. Hála kedves néhai Doakes őrmesternek, aki ugye elvitte helyette a Bay Harbour-i balhét, most már tökéletesen biztonságban érezheti magát. Életében úgy tűnik, végre minden flottul megy: Megbékélt önmagával,…..
Sangria 2009.02.05 19:14:40
@Dallas: Megnéztem többször és Freebo örül, hogy menekülhet, nem nagyon néz ő sehova. Persze azért vethetett egy pillantást Dexre a vágás után, és Dexternek mindenképpen számolnia kell ezzel, de egyértelmű utalás nincs arra, hogy látta-e őt vagy sem.