Regisztráció Blogot indítok
Adatok
henzus

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rambo 4 óta vártam Stallone új filmjét, ahová minden idők legjobb ZS akció válogatottját állította össze. A The Expendables ezért is lett az egyik legjobban várt film és a szteroidoktól duzzadó öreg Sly ezt ki is használta: az utolsó pillanatig pörgette a géppuska helyett a…..
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
henzus 2010.05.05 14:24:23
@winnie the poh:
ezt meg kell hogy cáfoljam!
A saját pélámból kifolyóan.
El is mondom.
Bringatúrán voltunk Szlovákia Lengyelország és vissza.
(Direkt nem vittünk semmi olyat ami elárulná hogy magyarok vagyunk tekintettel a szlovák magyar barátságra:P)
A bringámon volt egy h betü mert ugye az kötelező ha külföldre megy az ember de olyan kicsi és olyan helyen hogy alig lehetett látni.
Nem is volt semmi különös Szlovákiában de amikor átértünk Lengyelországba és a 2. faluban megáltunk egy sörre tudod mi történt?
Ott volt mellettünk egy 4-5 fös társaság és valamelyik észrevette azt a h betüt (Nem tudhatták, hogy magyarok vagyunk mert németül beszéltünk mert volt velünk egy olasz barátunk is) rögtön odalyöttek és kérdezték magyarok vagyunk e mondtuk igen.
Hát azt a feltétlen szeretet amit utána kaptunk tölünk mindenkinek érdemes átélnie egyszer az életben.
És azokat még életemben nem láttam és valoszinüleg nem is fogom. Az az igazság hogy ott a nagy többség tudja hogy mi az a lengyel magyar barátság és tesznek is érte!
Nemzet akkor is volt, amikor nem lehetett szavazni, és valószínűleg akkor is lesz, ha már esetleg a demokrácia nem lesz divatban.  „Egy magyar nemzet van, egy magyar állampolgárság lesz” - Semjén Zsolt nyilatkozata szerint az új kormány lehetővé fogja tenni, hogy…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Hogy legyen szó a jó játékokról is, holnap Budapest Game Show a Budapest Sportarénában.HonlapMár csak ezért is, és ez nem vicc!A tisztaszoftver.hu is jelen lesz a rendezvényen, így a helyszínen egy rövid regisztráció után, minden államilag támogatott felsőoktatásban résztvevő…..
Több mint két napig lehetett szavazni és megvan az eredmény. Hihetetlen dominanciával, toronymagasan a "Kuka" motívum nyert, amelyet Danted készített. Ő nem egy ismeretlen ember, egész konkrétan a fiktív borítós nyereményjátékon is ő diadalmaskodott(hasonló előnnyel) a…..
Kedves Olvasók!A Goldenblog fesztiválra neveztem pici blogomat, amennyiben kedvet érzel hozzá szavazz rám a Goldenblog oldalán. Amennyiben hozzám nem érzel kedvet, ajánlom figyelmedbe a Filmdroid és a Katonatörténetek blogot és természetesen Izom Tibort!Köszönöm mindenki szavazatát…..
Döbbenet: David Carradine a lassított kung-fu legnagyobb mestere, aki egyszerre két korban is fehér shaolin mesterként járta a világot itt hagyott minket. Egy bangkoki hotel szobában végzett magával és a kis egyszemű shaolin mesterrel is. Szar színész volt, de nagyon nagy arc! A Big…..
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Nem ismerem a játékot, de amellett, hogy tényleg komikus ez a bug, a hangok valami eszméletlenek! :D CaptainCsabi küldte: Rohadt goblinokat ölöm nem döglenek meg ők meg csak gúnyolódnak seggüket mutogatják, elég vicces ..
henzus 2009.03.31 00:59:18
Valóban nem volt még nő kis blogomon , ideje volt pótolnom a hiányt. Jöjjön egy nő akinek csöcse nagy, ajka vad, filmje szar. Shannon kanadai és onnan indult burjánzó karrierje, szépségkirálynőként kezdte. Először ő lett Miss Ottawa Valley és negyedik lett a Miss Canada…..
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..