Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mvazowski

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsz éve vezetek, azóta nem tudok rájönni, mi lehet annyira sürgős, hogy csakis egy magányos jármű előtti átrohanással oldható meg? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
mvazowski 2013.05.03 07:04:52
@flamer: Igazából mindig szoktam, lassítani autóval, mert sok évvel ezelőtt az oktatóm megtanította, hogy annak van elsőbsége akinek megadják.
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
mvazowski 2012.12.28 17:31:43
@Balthazor Hellman:
"itt egyetlen pici hiba is emberéleteket követelhetett volna... ha ez bekövetkezett volna..."
Ha a nagymamám sárga lett volna és csilingelt volna ő lett volna a hatos villamos.

"Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével
más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntettet követ el..."

A sebességhatárt nem lépték túl, az meg nincs a KRESZ-ben hogy kilinccsel előre nem lehet kanyarodni.

Nem azt mondom, hogy cseppet sem veszélyes az ilyen mutatvány, na de hol van a bámészkodók felelőssége? Kényszerítette őket bárki is hogy ott álljank és ne mondjuk 20 méterrel arréb?

Ez az egész cikk amolyan évvége van, nincs miről írni, csináljunk egy média hack-es fingreszelést. Majd pro és kontra egymás nyakának mennek a kommentelők :) (akik mindent jobban tudnak a másiknál és még a fingjuk sem büdös) :D
Több indokom is van, miért kell ezt végignézni. 1. Ha szereted a formás nőket, megkapod. 2. Ha csak gumival szereted az idegen csajokat, megkapod. 3. Ha kutyába veszed a nőket, megkapod. 4. Ha csak a motorok érdekelnek és a nőktől csak reggelit szeretnél, megkapod...
mvazowski 2012.09.13 16:24:58
Erről Sub Bass Monster + Sári Évi jutott eszembe
youtu.be/XdShKe7yUJc
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/XdShKe7yUJc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
A cikk három főszereplője korosodó, de sokak által nagyra becsült autó. A kilencvenes évek elején-közepén gyártott nagykocsik között még találni olyan szép példányokat, amik megdobogtatják sokunk szívét. Javítsuk meg őket együtt! Vélemények az azonos című…..
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
mvazowski 2011.05.06 16:38:17
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
Huszonöt éve még maga volt a csoda. Az idősebbek szeme még most is elfelhősödik, ha szóba kerül az Ezerötszázas. A fiatalok viszont nem értik, és a saját racionális énem sem. Csak az illata, az varázsol el még mindig. A mi nemzedékünk jórészt Ladában nevelkedett, és ez…..
Pamacs és penge Servus Barbus! 2011.02.02 10:30:00
 Figyelitek azért, szép lassan körbejárjuk a környező országok klasszikusnak mondható hagyományos borotválkozási termékeit (jelzem, horvátok, bolgárok, sőt, újabb lengyelek is már a spájzban vannak). Most sem megyünk messzire: elég átlépnünk Szlovákiába, és már vár…..
mvazowski 2011.02.02 15:48:15
@BladeCaptain: De legalább a gombákat elpusztítja :D
ps.: nagyon nem értek hozzá
Pamacs és penge 5-7-5 2010.11.09 16:00:00
 Villányi László József Attila-díjas költő. A haiku is kedvelt műfaja, s e hagyományos japáni versformában született, borotva-ihlette költeményeinek pedig természetesen itt a helyük. A szerző kedves engedélyével.   Három haiku  Újjáteremti…..
 Qk@, a győri hagyományos borotválkozós szindikátus oszlopos tagja meglepett három darab Apollo pengével. Mire végigolvassátok a posztot, már csak egy kérdésetek marad majd: hát barát az ilyen? Amikor a pengékre néztem, a kifejezetten régies dizájntól azt hittem, hogy…..
Varga Zsombor a Ford PR-ese. Ő intézi a sajtóutakat és a tesztautókat, de legalább ilyen lelkesedéssel veti magát a közös szabadidős programokba, amikor különféle alkoholos italok fölött a lovagkor jeles eseményeit veszi sorba, különös tekintettel a keresztes háborúkra. Ez…..
Sose tudtam, hogy az AWI-hegesztés alapmotívuma a vulva, hogy lehet barkácsboltból igazi repülőt építeni, és hogy van ember, aki lézervágógépet rak össze saját gyönyörűségére egy budai garázsban. Aztán Laciéknál meghalt a hegesztőgép, pont a szabadságom elején.…..
mvazowski 2010.07.12 11:40:35
@Nínó Karotta:
OFF
Firefox böngészőhöz fel kell tenni a Fast Video Download (FVD) plugint.
Letölteni a videót és úgy megnézni.
Egyébiránt az Inda-ról minden esetben nagyon döcögős a videó megtekintése...
Szerintem nem kellene a sávszélességre fogni...
ON

Tényleg nagy móka az AWI hegesztés is :)
Kár lett volna ezt a videót kihagyni ;)
 A Késportál fórumában Farkas Péter késkészítő (akinek ezúton gratulálok, ugyanis a neves Böker márka El Héroe néven gyártani kezdte egy modelljét – nem kis dolog ám!) tett említést erről a családi örökségéről, én pedig megkértem, hogy néhány képpel…..