Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sangria

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András oldalán megakadt a kommunikáció, miután a cserecipője is rossz méretű lett, másodszorra viszont nem ő hibázott: Eddig szerencsésnek mondhattam magam, az online vásárlások alkalmával nem értek csalódások, azt kaptam, amit vártam; most viszont belefutottam egy pofonba a…..
Múltkori vendégünk sajnos nem készített képeket a Hotel Hévíz Superiorbeli állapotokról, de ezt most Ferenc pótolta: Ezúton egészíteném ki, az augusztus 21.-én posztolt (nem annyira superior a hotel superior) cikket, melyet Éva írt. (Utazás augusztus 15-17.-e). A képeket…..
sangria 2013.08.26 12:01:32
@Kellemes Zérókomponista: Ja, mert aki nem kuponnal megy ugyanide, annak minimum arannyal kirakott franciaágy, pinceajtó méretű tévé, meg kisfaszom van a szobájában, medence, klóros jakuzzi, törött zuhany helyett feszített víztükrű tengerpart pálmafával, igénytelen háló nélküli pingpongasztal meg röplabdapálya helyett luxus golfpálya, meg kiszáradt madárszaros fű helyett yellowstone nemzeti park, meg bónuszban még le is szopják az ügyfelet.
Ha egy hotel szar, akkor szar, mindegy, hogy teljes áron mész vagy kuponnal, a kupon még annyival jobb is, hogy fele annyi pénzt buksz el.
Rá kel guglizni a hotelra előre, ennyi.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
Libertarian Fel ne akasszuk? 2013.06.20 00:00:00
Annak a budapesti villamosvezetőnek az esetén háborog a magyar internet, aki felpofozott egy nőt, miután az a jármű elé lépett. A nő védelmében persze minden sajtóorgánum hozzáteszi, jó hangsúlyosan, hogy az illető angol volt, nő, és ráadásul terhes is (ami, ha jól vettem ki,…..
sangria 2013.06.20 15:54:03
@Kuviklacz: a mutogatást még maga a nő is beismerte:
„Nagyon megijedtünk, teljesen lesokkolódtunk[,]” majd „[m]i dühös gesztusokkal válaszoltunk neki."
sangria 2013.06.20 16:13:35
@paradicsomleves betütésztával:
Azért azt áruld már el, hogy hol volt a jóérzés, az empátia, meg a felebaráti szeretet a nő részéről, amikor vigyorogva bemutatott a halálra rémült villamosvezetőnek.
Mert ha ebben a nőben tényleg lett volna akár egy fikarcnyi ezekből, akkor ehelyett bocsánatot kér, a vezető megkönnyebülve visszaszáll és a pofon meg sem történik.

De valahol mégis biztos van benne, hiszen ő nem is magyar, akkor most hogy van ez?
Naiv ügyfél külföldről próbálja kiiktatni feleslegessé vált erstés számláját, de lehetetlen küldetésnek bizonyul. Az ügyintéző azt javasolta, hogy menjen el egy helyi közjegyzőhöz, fordíttassa le magyarra a meghatalmazást, és már mehet is az ismerőse. Ellenkező esetben…..
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
sangria 2013.06.04 17:25:42
Martin azt nyilatkozta, hogy 2 valós történelmi esemény ihlette a Vörös Nászt, az egyik ez (stílusosan Fekete Vacsora):
iainthepict.blogspot.sk/2011/11/earl-of-douglas-and-black-dinner.html
és akárhogy fel vannak is háborodva a nézők azon, amit ő írt, a valóság ennél még sokkal kegyetlenebb.

Egyetértek, engem mondjuk a Tudorok csinált ki (jó, mondjuk daráltam, na azt nem kellett volna), nem tudom, annál háborogtak-e a nézők az írókra, hogy hogy tudnak ilyen brutális gyilkosságokat meg igazságtalanságokat megírni ahelyett, hogy Henrik igazságos mátyáskirályként uralkodva boldogan élne az asszonnyal, amíg meg nem hal (nem hiszem).
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Na mielőtt beindul a váladéktermelés és magatokhoz nyúlnátok: ezeket nem is egy nő írta, hanem Kozsó  valamelyik bandájának egyik levitézlett táncosa, aki pár napja azzal haknizott Hajdúnál, hogy  megnyerte az angol eurolottó főnyereményét. Egy újságírócsaj írt is…..
sangria 2013.05.27 22:44:21
@wilson77: ezen behaltam:-D

Én még ennyivel egészíteném ki, bár ejh, nyomodba se léphetek:

"Remélem, kedves családja, akiknek védelmében időt és energiát nem kímélve ilymódon kikelt magából, nagyra értékeli eme rendkívül kreatív és frappáns gesztust. Biztos vagyok benne, hogy gyermeke büszkén eldicsekedhet majd iskolájában tanárai, osztálytársai előtt édesapja szépirodalmi szerzőket megszégyenítő nagy visszhangot kiváltó publikációjával."
A Tv2 Mokka című műsorának egyik házigazdája valami különös oknál fogva (és nem, nem vagyunk hajlandók spekulálni sem) ha a "szamár" szót meghallja, átlényegül idétlen tinicsajjá, és ugyan mindegy, hogy a szamár éppen egy embert tép szét, vagy csak úgy legel és bőg,…..
Tibor elkövette azt a végzetes hibát, hogy kuponos wellness hétvégét nászajándékozott barátainak, amit 3 hónapos érvényességi ideje alatt a szálloda kavarása miatt nem tudtak felhasználni. Lehet, hogy egy élménnyel lettek szegényebbek, de természetesen a pénzt sem kapták…..
sangria 2013.05.08 09:50:10
@Tormas Torontal:
Ezzel mondjuk egyetértek, kupont csak saját használatra, pont az időpont foglalási nehézségek meg a korlátozott érvényességi idő miatt.
Ha wellness hétvége nászajándékba akkor közvetlenül a szállodától vásárolt korlátlan érvényességű utalvány.
Ha ez így már sokba kerül, akkor kp, oszt jól van.
(Mi egyébként a nászajándékból mentünk nászútra, qrvajó távoli egzotikus helyre, amit mi választottunk. Jobb is volt, mint mondjuk 30 db random wellness hétvége. Hab a tortán, hogy a szállás kuponos volt, de ezzel nem volt abszolút semmi probléma:-)
Nagyszerű összefoglaló videó arról a folyamatról, ami oda vitte Dexter húgát, ahol most tart. A nyolcadik, záróévad hamarosan a Showtime műsorán, yeah.  ..
sangria 2013.05.06 10:47:03
@sixx: Bocs, de ebben szerintem is igaza van, a magyar viasat még csak valahol az 5. évad környékén tart..
A The Hollywood Reporter lebegtette meg a hírt, miszerint elképzelhető, hogy a Dexter nyolcadik, egyben utolsó évada után a Showtime csak folytatná a franchise-t, mégpedig egy spinoffal, aminek Debra Morgan, Dexter iszonyú mocskos szájú húga lenne a főszereplője. David Nevins, a…..
Jó, nemcsak mi, hanem mindenki aki nem az NBC-n nézi a sorozatot, legalábbis a mai állás szerint így van: az amerikaiak ugyanis nem vetítik le a sorozat negyedik részét, ki tudja miért, és jövő héten azt kikerülve egyenesen az ötödiket tolják adásba. Az AXN infója szerint az NBC…..
Újabb borzalmas összeesküvés sejlett fel a nem létező világválság 5,5. évfordulóján. Ezúttal a Rossmannál kapható borsmenta tea árát duplázták fel diszkréten árcsökkentésnek álcázva: Nagyon szeretem a borsmenta teát - talán megbocsájtható, nem is túl tékozló…..
sangria 2013.02.28 14:24:11
@Egyéves Önkéntes: A lustaság pont hogy ellenérv lenne, mert most így ugye külön ki kell csomagolni, kidobni a papírt, mielőtt áztatható állapotba kerül, nem lehet csak úgy belelógatni a vízbe.
Talán a logisztikai szempontból hasznos lehetne az egyenként csomagolás, de ki hurcolászik teafiltereket egyesével-kettesével valahova?
sangria 2013.02.28 14:35:08
@Egyéves Önkéntes: Szerintem félreértettél, én arra gondoltam, amikor a rendes lógatható teafilterek egyesével be vannak csomagolva.
sangria 2013.02.28 14:43:58
@Egyéves Önkéntes: Hát tény sajnos, hogy a filteres sokkal praktikusabb.
Srí Lankáról hoztam pár hónapja teát be az irodába, ott ugye filterest nem is csinálnak, hát az azóta is itt áll, mert senkinek sincs kedve szűrögetni, hiába sokkal jobb, mint a bóti :-)
"Tüntetést fontolgatnak a játékgépesek" - olvashatjuk az Indexen. Durván felemelik ugyanis a nyerőautomaták után fizetendő adót, és ez ellen tiltakoznának. Jogukban áll tüntetni, hajrá. A számaik viszont érdekesek: "A 24 ezer automatából 17 ezret kivonnak és 30…..
Kis lépés az emberiségnek, egy nagy vödör szar viszont a Tokaji Kereskedőháznak és a Magyar Bíróságnak, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint cégeket nem lehet erkölcsileg megtiporni egy kiadós foskolódással sem:Különbséget kell tenni egy személy és egy cég…..
Az egykori SAS-kommandós Bear Grylls az a férfi, aki hivatásszerűen kerül veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe a világ legelhagyatottabb részein, csak azért, hogy mi megtanuljuk, hogyan élhetünk túl egy hajótörést, vagy azt, ha a beduinok egyedül hagynak minket a sivatag…..
A Trónok harca második évadában bevezetnek pár (muhaha) új karaktert, ezek közül az egyiket már tudjuk, hogy Natalie Dormer alakítja majd (Margaery Tyrellt), de a Den of Geek ma egy nagyszerű pletykát tett közzé: a készítők Chris Ecclestonnal tárgyalnak, állítólag Stannis…..
Sajnos sokszor kellet már tapasztalnom, hogy szépen lassan felnőtt egy olyan korosztály, akiktől komoly generációs gap választ el. Az igazán fiataloknak a Dallas című sorozat, és annak egy időben minden beszélgetést tematizáló történései (hol van már az, amikor egy ország…..