Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ecopower

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért jó autózni, mert az ember lépten-nyomon belebotlik az övétől eltérő kultúrába. Mondjuk ugyanezért tud rossz is lenni, mert lehet, hogy a hiányával találjuk szemben magunkat. De ezek is elemózsiát tudnak adni az elmének. Volt is min gondolkodnom, mikor a belső tükörben leolvashattam a mögöttem…..
Kevés magyarázni való van ezen a kis filmen. Ha valaki egy kukkot sem ért angolul, a történésekből, a szemekből minden kiderül. A motoros valahol megelőzte az autóst, méghozzá az autós szerint szabálytalanul. Nem karcolt össze semmit, nem okozott balesetet, csak szabálytalankodott…..
A minap gumibemutatón jártam, bár ilyesmiről nem szoktunk írni, egyszerű megfontolásból. Marha nehéz megmondani egyáltalán, hogy jó-e egy gumi, illetve hol helyezkedik el a konkurensekhez képest, hiszen nehéz memóriából észrevenni egy-két százalékos különbségeket, ehhez…..
ecopower 2015.06.06 22:21:35
@Péter 2: Van egy cimborám,másfél milliós autóval,3 kisgyerekkel.Múltkor láttam a garázsban a letárolt téligumiait.10 évesek,kb 3mm profilmélységgel!Mondom:ezeket kidobod ugye?!Nem-nem,télen mennek vissza az autóra.Hát ANYÁD te marha!Remélemtényleg le tudtam beszélni róla,hogy azokat a sz@rokat visszategye az autóra.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Sajnos nem tudom, hogy kihez, hová fordulhatok a levélben leírt problémával kapcsolatban. Bízom Önökben, hogy ez a nagy nyilvánosság elé kerülhet. Érthető okokból szeretnék inkognitóban maradni de a cég nevét nyugodtan tüntessék fel. A…..
Nagyon elszámolta magát a kormány, amikor nekiment az RTL Klubnak (bánják is már, és próbálják visszacsinálni), mert az a többi megszívatott céggel ellentétben felvette a kesztyűt, így semleges félből ellenfél lett. És ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy a Híradó végre…..
Eltévesztette az irányzékot az Orbán-kormány tüzérsége, amely most azokat kezdte lőni, akik eddig érte küzdöttek. Ezt a súlyos tévedést egy ennél is nagyobb stratégiai hiba előzte meg, aminek következménye akár az is lehet, hogy elakad a Fidesz kommunikációs úthengere az…..
Barcza György pályafutása mindig is nagyon izgatta a Mentális csapatot, nem véletlenül. Egy szép reményű, tehetséges fiatalember alakult át a szemünk láttára agyament fideszdroiddá, ami önmagában akár vicces látvány is lehetne. A dolog attól vált véresen komollyá, hogy az…..
ecopower 2015.01.17 11:07:41
@Veridicus76: Van igazság abban,amit írsz.Épül,csak nem a nemzet,hanem a stadionok.Fejlődik,naná:pl. a Mészáros cége,meg a Rogán ingatlanvagyona stb.stb.A gyermekszegénységben meg Románia,Bulgária mögött kullogunk.Húzd ki a fejed a seggedből és nézz szét!
2010-ben a kisebb, az olcsóbb állam ígéretével kezdte meg tevékenységét Orbán Viktor és kormánya. Addig sikerült is tartani, hogy a Bajnai-kormányhoz képest kevesebb minisztérium állt fel 5 évvel ezelőtt. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy kevesebb vezetővel, vagy olcsóbban…..
ecopower 2015.01.16 21:48:50
@ccactus: Magyarországon fogynak az agymosott,süket és vak fideszbirkák,de messze nem elég gyorsan!
Várady Zsolt az operánál január 2-án mondott beszéde immár olvasható a Facebookon. A beszéd nagyrészt jó volt, Várady Zsolt gondolkodása szerintem általában mély, átgondolt, előre látó. Emellett ugye tesz is valamit, elkezdett építkezni. Állítólag a tüntetés mögött van…..
A Fidesz politikája az előző négy évhez képest az elmúlt két hónapban semmit nem változott. Népszerűsége mégis mintegy 10%-al, támogatói harmadával zuhant. Népszerű magyarázat minderre, hogy a szavazók mintegy „besokalltak” és bár a Fidesz ugyanúgy a nyugattól elforduló…..
ecopower 2014.12.09 22:33:42
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: A legszebb mondat,amit mostanában olvastam:"A fidesznek már vége."Gyönyörű.Egy költő vagy barátom.
Remélem próféta is!
Kíváncsi vagyok, hogy csak az egyik csapat emberei lesznek a listán? Vagy a másik csapaté is? Esetleg vegyesen? Ha csak a Simlicske őrs fegyverhordozói kerültek tiltólistára, akkor a Lézer csapat súgott. Ha Jancsiék vannak többen a listán, akkor Lajcsiék adtak tippet. Ha nagyjából…..
          Van ez a Richard Spencer nevű idióta, aki a montanai hegyekből szerkeszti az elméleti fajvédelmi folyóiratát, és volt egy Horthy Miklós nevű idióta, aki három konkrét fajvédelmi törvényt írt alá. Kedvenc miniszterelnöke Gömbös Gyula megalapította a Fajvédő…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Belsőség A bejrúti Ponton 2014.06.24 14:10:38
A Thüringer Barbi persze nem tudja, mert nem olvas TC-t, de ez éppen olyan, mint az enyém. (Az Index Mindeközben kapcsolódó anyaga itt olvasható.)..
Lassan gyűlik össze bennem a feszültség. Próbálok megértő lenni, nyilván a kukás élete sem fenékig tejfel. Hajnali kelés, birkózás a munkába induló, türelmetlenkedő autósokkal, lassú araszolás órákon keresztül. Nyilván az ő fizetésükből sem jut Kanári-szigeteki…..
ecopower 2014.02.21 16:26:30
@((Adam)): És pont ezért így kompenzál szegény.
Érzi ő,ebből már nem lesz limuzinsofőri állás:-(
Belsőség Heti merítés 2014.01.19 08:33:57
Az ész választása A motor ragyogó paramétereiben a futómű sajnos egyáltalán nem volt partner. Egyenesben még csak-csak, de kanyarban billegett, a keskeny 16-os kerekek sem voltak bizalom gerjesztőek. Pár éles kanyar után (amit a BMW-vel különösebb stressz nélkül 90-100-al…..
Belsőség Heti merítés 2013.07.21 09:07:00
Szomorú véget ért végtelen történet... Annak ellenére, hogy a saját gazdája mondta, hogy ne vegyem meg ezt az autót, mert problémás, öreg, ki van a lelke. Azonban mint említettem, elég jól kerestem és csak az lebegett a szemem előtt, hogy új fényezés, motorfelújítás, kis…..
Komoly indulatokat korbácsolt fel a Red Bull Racing hazájában, Nagy-Britanniában Sebastian Vettel malajziai húzása, amikor a csapat utasításának ellenszegülve megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a versenyt. Gerhard Berger szerint a világbajnokokból nem lehet kiölni a…..
András olvasónk küldte be a hírt és a videót, köszönjük neki. Lényegében bearanyozta a napunkat, annak ellenére, hogy ismét a halmozottan súlyos szabálysértés öndokumentációjának tipikus példányával szembesültünk. Amit nyilván elítélünk és szomorú, de mindezek…..
Biztos nem véletlen, hogy az autók mellé nem fiúkat állítanak az autószalonokon. Mármint ha azt akarják, hogy megnézzék. Mert ez a világ rendje, nem lehet minden autó új, viszont rájuk kell irányítani valahogy a figyelmet, elvégre attól még, hogy egy típus öt éve jelent meg,…..
ecopower 2013.03.11 20:19:22
Éppen begördültem az ózdi autóbusz-állomás melletti salakos parkolóba, és bezártam a kocsimat, amikor a szemem sarkából arra lettem figyelmes, hogy a mellettem parkoló Wagon R+ ajtajában ott fityeg a kulcs. Vártam egy kicsit, közben szétnéztem, hátha a tulaj csak a közelben…..
Szűk utakon haladt a Dakar mezőnye kedden. A 353 (autó/kamion), illetve 357 kilométer (motor/quad) hosszú mért szakasz az autósoknál és a motorosoknál is a főesélyesnek kedvezett. A terepralit kevésbé jellemző, szűk utakon zajlott a verseny tizedik szakasza. A WRC-snek mondott…..
ecopower 2013.01.16 18:01:22
Visszafogottan csak Armageddonként emlegetik azt az időjárási jelenséget, amely a nyolcadik napon érte utol a Dakar mezőnyének egy részét. A motorosok megúszták, az autósok java része nem, a kamionokat el sem indították. Őszintén szólva igencsak meglep, hogy 2013-ban ilyesfajta…..
ecopower 2013.01.13 18:16:54
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..