Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ii

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..
ii 2007.05.17 16:05:31
1./ A szélerőmű ki van lőve mert össze vissza fúj, a környékén meg kihalnak az élőlények a hangjától. 2./ Az olaj, a szén a gáz elfog fogyni bolygonkról, de magyarországon amúgy is allig van, (vagy csak horribilis áron kitermelhetően). Eltüzelésükkel meg annyi co2 kerül a levegőbe, hogy 100 év múlva nem balatonunk lesz a globális felmelegedés miatt, hanem a kárpátmedce helyén szabadon kárpát tenger. 3. A napelemgyártás során igen sok nehéz fémes dolog kerül bizony veszélyeshulladék temetőbe, ráadásul az a fránya nap sem akkor süt amikor a népek mosni akarank. 4. Az újratermelődő növények (energiafű, erdő) jó lenne ha nem írtaná ki a kevésbé ellenálló (őshonos) fajokat, ráadásul néhány "aratás" után teljesen használhatatlanná válik a föld mert annyira kiszipolyozza. 5. Vízerőműhöz meg nincs kishazánkban elég nagy vízszintkülönbség, meg feleslegessen elárasztható területek. 6. Az atommal meg ott a baj hogy vigyázni kell rá, a hulladékot meg párszáz évig tárolni, de ez a legkevésbé megoldhatatlan probléma. === Összeségében egyik sem jó megoldás, de a legkisebb rosz felé kellen törekedni. Szerintem energiatermelésre az a BIZTONSÁGOSAN kezelt atomenergia,kisegítve csúcserőműveknek fából előállított gázzal működő erőművekkel. === A másik amin gondolkozni kellene az az energia FELHASZNÁLÁS. 1./ Az energiát nem hagyományos izzóba kellene elfűteni, hanem jóminőségű energiatakarékosban. 2./ Főzni nem maximum lángon kell hanem minimum lángon duplafalú edényben. 3./ Fűteni/hűteni a házat nem kell orvérzésig hanem a szigeteléseket megcsinálni./ geotermikus energiával kisegíteni.