Adatok
zsuno
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A rizottókészítés maga a szenvedély. Élvezem minden pillanatát, minden egyes, fakanállal leírt kört a lábasban. Máshogy nem megy. Máskülönben nem is lenne érdemes nekilátni.A rizottókészítés, bár hosszadalmas folyamat és dolgozni kell végig, hisz nem lehet magára hagyni egy…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Hogy lehet az, hogy ha az ember 1) kiváló minőségű carnaroli rizsből 2) minden más téren 1. oszt. alapanyagokkal 3) lépésről lépésre követve a receptet 1 óra és 20 perc kevergetés után kap egy kőőőkemény rizsszemekből álló főzeléket???? Számomra hihetetlen, hogy 20 perc alatt (vagy bűvösszakács szerint 15-17 perc alatt) kicsit is megpuhul a rizs... borzalmasan bosszantó, és tippem sincs, mi lehet a titok, vagy hogy mit ronthattunk el. Mással történt már ilyen?