Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bexxter

11 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WAN-KELL ! Alvázvédelem 2017.03.26 11:57:40
Az előző két részben megírtam azt a kb. 6 napnyi küzdelmet, amit az alvázon, a küszöbökön és a hátsó futóműveken található rozsda levakarásával és passziválásával folytattunk. Ígéretemhez híven, ebben a részben végre az alvázvédőzésről is lesz szó. Meg egy kis csajozásról. Utána meg…..
Most nézem, több mint egy év eltelt azóta, hogy Dezsőről írtam e hasábokon. Kérem, ne vessenek meg, ne higgyék, hogy eladtam az autót, begyávultam, kivéreztem, mert még tart az elszántságom, de ez most a két lépés előre, két lépés hátra időszaka, számolatlanul fogynak a…..
A fájljainkat titkosító és azok visszaalakításáért váltságdíjat szedő kártevőből egy vadonatúj, többnyelvű változat jelent meg a napokban. Amennyiben valakinek megfertőzte a gépét, akkor már egyedül csak offline mentésből lehetséges a helyreállítás, ugyanis jelenlegi…..
Belsőség Repül a hajó 2015.01.08 13:34:26
Miközben bent gubbasztunk a jó meleg irodában, a szomszédban éppen egy hajó szálldos a levegőben. A közel egy éve vízre tett Táltos katamarán testvére került végre vízre a Clark Ádám úszódaru segítségével. Az ikertestvéréhez hasonlóan, két főgépe Volvo Penta…..
Autóépítés Tavaszi tekercs 2014.04.22 18:11:02
Mai szemmel nézve furcsának tűnhet ez az autószerkezet. Nem csak kora folytán, hanem a felhasznált anyagok tekintetében is. Ebben nincs kevlár, maximum is csak lekvár, de  azért ebben is van szépség. Azért valljuk be, ilyet nem minden nap látunk! Egyértelmű, hogy valaki fát akar…..
Valami nagyot akartam villantani, mint amilyet Rihanna szokott, de gatyában járok, meg az autók sem úgy készültek ahogy szerettem volna, így semmi érdekes nem akadt, azaz talán egy kicsi. Van egyszer az autójavítás, és van az autóépítés. Ez két különböző dolog, bár sokan…..
Belsőség Heti merítés 2014.04.06 08:48:18
Életem egyik álma teljesült Vezetni kell. Akkor tudod meg igazán, h miről próbálunk idióta és túlcsapongó irományokat kreálni, amivel próbáljuk átadni mindenkinek életünk egyik legjobb érzését, ami érhetett bennünket. A detroiti acél Alkatrészek, szakirodalmak…..
Ez egy kicsit más műsor, mint az eddigiek. Vizuálisan talán annyira nem kívánatos, de - úgy gondoljuk - bőséggel kárpótol mindenkit a hang és technikai buzulás. Aki pedig szóban is szeretné, az megkaphatja itt...
Igen, bevallom: imádtam és elfogult voltam, naná! Mi más lettem volna, amikor végre megérkezik a fekete ötös BMW-k és szürke E-Klassék közé egy Maserati? És ha keresnék a magyarázatot, a titkok kamráját, ahol magyarázatot kapnak arra, miért is szerettem meg azonnal? Elsősorban…..
A Tannistestnek vége. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz több cikk, mert bár úgy tűnhet, hogy ott vagyunk, már nem vagyunk ott. Sőt, itthon vagyunk. Olyan ez, mint a tévé: nem minden élő. A Tannistestről annyit érdemes tudni, hogy az összes jelen lévő újságíró szabadon…..
Az ilyen alkalmakat ki kell élvezni. Ritkán jönnek el az életben. Útban a partira Először is: megérkezel, kipakolsz, lezuhanysz, nem veszed elő a számítógépet, nem keresel szállodai wifit, inkább ledőlsz egy órára, fél ötkor keltél, este nem árt frissnek lenned. Hatvan…..
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
bexxter 2013.03.15 20:36:50
KIA
Ugye uraim, sokan hallottuk már ezt a címbéli mondatot, aztán mehettünk orvoshoz, rendőrségre, vagy a temetőbe, bár az utóbbi esetben lábbal visznek előre. A perverzek nyugodjanak le, megint autóalkatrészekről lesz szó! A tárgyalt kijelentések általában bontott cuccok…..
Nagy dologra készültem, de kicsi lett belőle, és ez nem az emésztési folyamataimra vonatkozik. Éppen füstjeleket eregettem, mivel leégettem egy beépítésre szánt holmiról a festéket, amikor a kollégám jelezte, hogy megállt az idő... vagy inkább a kilométer, de órának óra.…..
bexxter 2012.07.28 22:32:27
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
bexxter 2012.07.25 21:45:43
@trabant 601: Tévedés.. ha felhajtasz délben és veszel matrcitát akkor az aznap 0:00tól érvényes. Teszteltem.
Autóépítés Rozsda marja 1. 2012.04.11 13:21:00
Ősi ellenségünk a rozsda, alattomosan támad. Mire észrevesszük, addigra már átrágta magát a lemezen, de ha egy felületi hiba indul oxidálódásnak, az is remek, pókhálóminta szerű alakzatokat rág a festékréteg alá, miközben kívülről csak egy apró hibácskát látunk. Minden…..
bexxter 2012.04.24 01:51:09
@audista80: Négertárcsából erősebbet pl a KucsaKer -nél kapsz. csiszoloszerszamok.hu azt hiszem.
nejlon Holland híd 2011.11.14 22:20:00
 A kikötő rekonstrúkciója során, ily módon oldották meg a híd elrejtését a holland épitészek. ..
bexxter 2012.01.22 16:27:35
Avagy válság van... vagy mi :) A történet úgy kezdődött, hogy legdrágábbik unokabátyám közölte, hogy ok hogy legénylakás, de azért az mégiscsak vállalhatatlan, hogy a wc ülőkémről egy rossz mozdulattal le lehet billenni. Mondtam neki, hogy nem az ülőke, az egész wc billeg,…..
Belsőség Gáz van, fék nincs 2011.12.18 10:00:00
A jó dolgokra az életben várni kell. El is telt a kellő idő, mióta utoljára tákoltuk patkány-Corollánkat, hogy nagy események történjenek. Ennek megfelelő lendülettel toltuk be a műhelybe a Shitgunt a hideg elől, majdnem megfeledkezve arról, hogy fék, na, az egyáltalán nincs…..
Zsibbadt lábbal álltam fel a vécéről, ahová cigizni járok esténként, amikor hideg van a teraszon. Kezemben a notebookkal, letolt tréningben csoszogtam ki a nappaliba a feleségemhez: - Nézd, ezt most megvesszük neked! Rita ölni tudott volna a szemével. Aztán megnézte a képeket. - De…..
bexxter 2011.07.24 20:03:33
@.atti.: Te sem sok normális merciben ültél.. w202 pl eleg jol "fogja" az utat,de a 190-124 sportline is..persze lehet gatlot kellett volna cserelned ;)
Belsőség A nép-Porsche 2011.07.09 07:50:00
A sárvédők nem maradnak, a gyáriak kerülnek visszaEzt a autót a nagyon szép lakatosmunka és fényezés, valamint a Porsche fékrendszer és futómű miatt vettem meg. Úgy éreztem, hogy ebből lehet gyors bogarat csinálni, mert az alap, a futómű a fékekkel már megvan, innen könnyű…..
bexxter 2011.07.09 12:26:18
@Bambano: Nézz meg egy bogarat sárvédők nélkül :) Nem kell fényezgetni, max azt amit fel akar tenni, ha más a szine.
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
Elgurultam pár napja Cserny Lacihoz, hogy a Mercedes SLC-m tavaszi karbantartásáról egyeztessek vele. Laci neve fogalom az észak-magyarországi veterános körökben, engem is hozzá irányítottak, amikor elment az eszem, és oldtimer kupét vettem. Ő készítette fel tavaly a műszaki…..
bexxter 2011.01.29 17:16:19
@deak.atti: A keleti pu parkolójában állt sokáig, valamiért nekem digit műszerek rémlenek, nem a most képen látszódók. Akkor még jogsim sem volt, de nagyon tetszett. Bár egyszer láttam leolvasztott hátsó lámpaburával, nagyon sajnáltam :(

Kicsit sajnálom, hogy visszaalakul, bejött a sportos kinézete.