Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gss

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
olajszag Léteznek még gázautók? 2017.10.20 11:50:45
Jó tíz éve a Porsche Hungaria körbefuttatott tesztautóként egy Skoda Octavia II-est gázszettel.  Hegyre fel gázzal és légkondival eléggé megszenvedett az egyhatos motor, a pótkerék helyére tett tartály meg kicsi volt, így úgy gondoltam, hogy csak annak poén ilyet venni, akinek ott a kertben a…..
olajszag Hadd szívjon! 2017.03.29 15:30:44
Mindennek ellenére én is eltökörésztem azon, hogy tegyek-e a Passat 1.8T-be sportlégszűrőt. Arra gondoltam, hogy a turbó úgyis „áthúzza” amennyi levegő kell neki, minek költsek rá. Mindemellett azért a tuningcégek is ajánlják, például egy OCT csipeléshez ígért teljesítmény a tuningműhely ajánlása…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért kövesd a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Na valahogy így kellett volna kezdenem a simsonos karrieremet, mármint, hogy ezzel vagy egy hasonló állapotú motorral. Persze amikor 2011 tavaszán 38.000 forintért megvettem a spenótzöld…..
gss 2017.01.05 20:00:46
@vilkas: nekem is ilyen volt,rövid idő után le is vettem a hengert a perselyt kireszelni a kiömlő teljes méretére
Nagy csók vagy/és jatt kellett hogy egy Simsont vki ujjonnan megvehessen.
A 2 személyre állítható hátsó teló viszont szerintem nem az enduro kiváltsága volt,a "bés"-en is ugyanaz volt.
A mopedek döntő többsége kétütemű. Ennek egyik oka, hogy a kétütemű szerkezet egyszerűbb felépítésű, olcsóbban előállítható és adott esetben könnyebben javítható, mint a négyütemű - nincsenek szelepek, nem kell szelepszár-szimeringet cserélni, és mivel nincs, a…..
2014-ben én voltam a világ legrosszabb versenydatsun-bloggere. Viszont versenyautóztam, amennyit bírtam. Csak írni nem győztem. Illetve győzni sem győztem. De majdnem! És sokszor. Mert a Hangyász elég menő. Bár nincs kész. Íme 2014 összefoglalva. És még alig van május! A…..
Amilyennek én képzelek egy driftedzést a Hangyásszal:   Amilyennek Scarlett Johansson képzel egy driftedzést a Hangyásszal:  Amilyennek anyám képzel egy driftedzést a Hangyásszal: És amilyen egy igazi driftedzés a Hangyásszal: A főnixek már csak…..
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
A telet, a havazást nem mindenki fogadja egyformán: van, akinek csak közlekedési nehézségeket jelent, másoknak pedig a móka kezdetét. A finneknek persze jócskán kijut belőle, így ha igazán jól akarnak szórakozni, fel kell találniuk magukat. A hómobil talán már unalmassá is…..
Kisautó blog Jobb-e a kínainál? 2014.12.20 14:15:04
Távirányítós kisautót tesztelni nem valami informatív dolog, érdekes, hogy mennyit bír az akksi, érdekes, hogy milyen gyors és fordulékony, de ezeket kábé fél perc alatt kipipálja az ember, aki már nem gyerek, és emiatt kelleténél már legalább kéttucattal többször kiesett a…..
A mai nap a szerkesztőségben Golf GTE lázban telt. Egymásnak feszültek a gofisták meg az antigolfisták, pontosabban a pluginhibridiánusok és az eretnekek. A leggyakrabban elhangzó szám a 37 ezer euró volt, amibe kerül. Megéri, neméri. Nem, de mégis. Jó, nálunk nem, de…..
De csak akkor, ha eredményes lesz a kilenc hónapja tartó, 15+60 darabos BKV szóló tender. Ha lesz eredmény, akkor Törökországban gyártott Mercedesek érkezhetnek a fővárosba. Korábban megírtuk, hogy tavaly december elején a BKV 15 darab, majd opciósan további 60 darab új  Euro…..
Nico Rosberg, akinek az elmúlt hete a Csodák Hete volt, (ezt a német tévések találták ki), nem egyszerűen csak szenvedélyes foci drukker, a német válogatott megszállott híve, hanem maga is igen jó futballista. Öröm nézni, ahogy kezeli a labdát, és csapatban is feltalálja magát.…..
Összesen négyszázmillióba került az a négy Setra S 517 HD, amit a Trans-Tour Kft. ezekben a napokban állít forgalomba. Amíg a Volánok a jelenlegi kormány hathatós segítségével, egyáltalán nem tudnak beszerezni korszerű autóbuszokat, addig az ország keleti végén…..
gss 2014.07.10 22:49:46
Sorozatos rossz döntésekből kifolyólag hosszan haldoklott, most végleg megölik és mi elsiratjuk. Ellenben nem kell sajnálni a magyar hatóságot, okosban mindent el lehet intézni még ott is. Az Égéstér 124. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
Vajon mibe érdemes még most befektetni, hogy pár év múlva megtollasodjunk? Opel? Ford? BMW? Érdemes ezzel foglalkozni? Mindeközben lecsap a P-rendszámokra a NAV. Csak nem így kellene. Az Égéstér 118. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Az egésznek az okozója Lacus barátom, aki megdobott egy levéllel valamikor január végén. Mert mint minden, a végén beláthatatlan következményekkel járó projekt az életemben, ez is ilyen ártatlanul kezdődött, hadd idézzem: „ha már azért vettem motort, hogy együtt menjünk…..
Belsőség Néniautó 2014.04.13 07:07:29
Végül vettem egy Bogarat. Volkswagen. Folkszi. De hogy a harminc éves BMW 518i és a húszéves (tizennyolc) Fiat Ulysse mellé mi a francnak kellett egy negyvehárom éves Bogárhátú? Főleg, hogy a közlekedésre javarészt kerékpárt használok? Kellett és kész. Azóta vágytam rá, hogy…..
TComment Hogyan spórol a magyar? 2014.04.02 06:28:13
A matrica 20 forintot dob mindegy autópálya-kilométerem költségén. Hol lehet ebből visszanyerni valamennyit? Hát a benzinen. Azonos című írásunk kommentposztja...
Kati Aprilia SportCity 200-asa igazán csinos és megkímélt, egyben ő garázsunk egyetlen harminc évnél fiatalabb géperejű járműve. Az új tulajdonos, aki a feleségem, épp csak annyit ment vele, ami ahhoz kellett, hogy a közben bekövetkező apró baleset miatt muszáj legyen…..
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Belsőség Így neveld a gyereked! 2014.01.23 13:42:30
Paul Walker halála elég sok dologra rádöbbentett. Például arra, hogy öreg vagyok. Vagyis nem, mert a Sipos úr öreg, én egyszerűen csak nem vagyok fiatal. Pedig  tudom mi a swag meg a yolo, használtam már hashtaget és még legózom is, de múltkor egy mondatomat úgy kezdtem: a mai…..
TComment Hol trafizzunk? 2013.12.11 06:01:05
Ön is fog fizetni gyorshajtásért, hiába szabálykövető. Elmondjuk miért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Sosem gondoltam volna, hogy a forgatás nélküli talajlazító eljárásokhoz bármi közöm lesz, de érkezett hozzánk egy különleges ajándék. Mindez egy félmondatból indult, ami az Égéstérben hangzott el. De ne menjünk a dolgok elébe.Először is nézzük a mezőgazdasági vonulatot.…..
Belsőség Heti merítés 2013.11.17 10:39:13
Alomautó bordóban Akkor meg azt hittem, hogy ennél mar csak jobb autók vannak (ugye ez 16 éves volt), de kesőbb rájöttem a szomorú valóságra…. A tökéletes autó A már említett futómű betonkemény, csodásan csillapítva, a beállítása tökéletes kompromisszum. Télen…..
gss 2013.11.17 20:47:08
@Leadfoot: "a gólya olyan költöző madár mint a fecske csak nem hasonlít rá"
...legalábbis nekem igy rémlik a Hahotából.
- Mit csinálni? Artistákkal...mit?! Kilőnek? Persze, naná, csak puhára essek, hogyne, csináljuk meg. - mondtam a telefonba, miután olvastam a második adás forgatókönyvét. Ugrottam már én gumikötélen, mi baj lehet abból, ha egy nagy hintáról kidobnak a magasba és visszaesek valami…..