Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hakapeszi.

1 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ekkora a balfaszokat ... A Magyar Televízió és a Magyar Rádió ugye nem adta le a Jobbik kampányfilmjét, a Magyar Rádió a személyhez fűződő jogok és egy államalkotó kisebbség méltóságának megsértésére miatt, a Magyar Televízió pedig a médiatörvényre hivatkozott. Ahogy…..
hakapeszi. 2010.10.01 10:47:29
@El Topo (Sgt. Elias): okos fiú vagy... azok amik magyar árunak vannak feltüntetve, javarészt külföldi multik termékei (pl unilever), amelyek alapanyagai külföldiek, a magyar gyümölcsök meg ott rohadnak meg a fán, a dinnyét az áruház elé öntik a gazdák mert nem éri meg eladni. te meg megveszed a 80% mérget tartalmazó E lekvárt, amiben alig van gyümölcs. becézgessük csak a szart kakinak, attól valóban jobb lesz. gratulálok. és akkor még nem is beszéltünk a 90 napos fizetési határidőkről, meg polcpénzről, ami egyértelműen kizárja a gazdálkodókat a versenyből, helyette az élősködő felvásárlóké a terep. ja, és a fuvarozók is mesélhetnének a nyomott fuvardíjakról, meg az átlag 5 órás várakozási időkről a tesco mögött. se wc, se semmi...

nyisd már ki a szemed egy kicsit!
ja és fogd be a pofádat, mert manapság már senki sem kíváncsi a liberális picsogásra...
hakapeszi. 2010.10.01 11:03:49
@A csótány is ember: igen igen, de itt pont erről van szó, hogy ők nem azt mondják hogy minden cigány bűnöző, hanem azt, hogy vannak elkövetési formák, régiók, stb ahol ez a túlnyomórészt jellemző. pont ezért hoztam a fiatalkorú példát, mert ott is az a lényeg hogy van egy társadalmi csoport, akikre ezt rá lehet húzni, és nem azt jelenti hogy minden fiatal bűnöző.

ja, és pont itt a csavar, hogy vannak akik azt akarják elhitetni hogy a jobbik azt akarja mondani hogy minden cigány bűnöző, pedig ők is csak ezt mondják amit én.

a kábellopást amúgy kik csinálják? az pl tipikus cigánybűnözés, meg bemenni egy portára és mindent elvinni az is. na ezeknek kell véget vetni, de sürgősen.
Modorosblog A Magyarkodó 2010.09.27 06:00:00
Szilva, körte, cseresznyeÉljen a Haza - Egészségünkre!/Kárpátia - Pálinka/ -Nézd meg Imikém, ez a szomszéd gyerek, akiről beszéltem. Ott megy. Ilyen árpádsávos, nyilas nagymagyar, tudod. Onnan tudom, hogy a múltkor kiakasztott egy koronás címeres magyar címert az ablakába,…..
A hétköznapi konzumember hozzá van szoktatva a jók és rosszak harcához, de ki dönti el hogy ki a jó és ki a rossz? Amikor a gyerekek nézik a mesét, akkor ott elég könnyű rájönni hogy a rossz az a sárkány a jó meg a királyfi, mert a karaktereket úgy ábrázolják hogy ez…..
Kettős Mérce Hazafias NERfront 2010.07.30 08:00:00
A Nemzeti Együttműködés Rendszere 56 napot élt. Megszületett helyette a Nemzeti Centrum.Gyurcsány reformkényszeres volt, emlékezhetünk rá, hogy kéthavonta újabb és újabb reformot zúdított az ország nyakába. Orbán ugyanezzel a találékonysággal rendelkezik a saját…..
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
Érdekes, vicces dolgok folynak a fidesz berkeiben. Persze, lehet, hogy tudatos kommunikációs stratégia áll az egész mögött, de kívülről ez nagyon nem így néz ki. Közkeletű vélekedés, hogy fidesz = Orbán, hiszen kőkeményen fogja a pártot, csak az beszélhet, csak ott és csak…..
Bár korábban Szíjjártó még "költségvetési összeomlás" esetére is radikális adócsökkentést ígért, újabban a Fidesz kommunikáció gazdaságpolitika irányt váltott. Most a fenyegető csontvázak teszik lehetetlenné, hogy a Nép Barátai azonnal radikálisan tudják…..
2002-ben - sok egyéb más mellett - a 168 Óra szerkesztőségét és főszerkesztőjét is annyira meglepte a szocialisták választási győzelme, hogy Mester Ákos kínjában nem tudott mást sikeríteni főcímként és vezércikke témájául, mint hogy "Sokat fogunk röhögni!",…..
hakapeszi. 2010.05.04 23:09:37
@neurotikk!: én csak annyit mondtam hogy mi fideszesek mondtuk hogy a szocik hazudnak, ne higgyetek nekik. ti hittetek, ők még erre csaltak a választáson és itt voltak 8 évig. hová tűnt a lové? kérdezi az egyik okoska és mindjárt meg is válaszolja hogy nekünk adták a pénzt. csak ez nem így van. kiment az országból. oszd vissza 10 millió magyar állampolgárral a felvett adósságot + az eltűnt állami vagyon összegét, és akkor kijön az hogy mindenki kapott 5 millió forintot.

és amikor kiderült ország-világ előtt hogy tényleg hazudtak, senki nem mondta hogy: figyumá igazad volt amikor azt mondtad hazudnak.

csak a fröcsögés ment tovább hogy "mi" hazudtunk mondta a fletó vezér, ami azt jelenti hogy mi 10 millióan, sőt az egész univerzum hazudott. nem nem. "ti" szoclibek hazudtatok a választóitokknak, akik elhitték.

szóval most jön az hogy végre van egy becsületes kormánya Magyarországnak, nem kell támadni őket. majd ha valamit rosszul csinálnak akkor lehet, de addig nem kell ez a fröcsögés, ettől jobb nem lesz.

ui: az első Orbán kormány idejében többszáz-ezerrel nőtt a munkavállalók száma, és a többletként befolyt adót pedig az államadósság csökkentésére fordították, ami napi szinten több százezer dollárt visz ki az országból kamatként.
Varánusz Morvai Dávid csillaga 2010.04.15 08:00:00
Szivárvány óvoda, faszpumpás álmok,pártomra nézek és zsidókat látok?Őrült rémálom ez? Vagy valóság?Német lapnak füllentett hiábavalóság?Mondd! Kérlek mondd, hogy álmodom!A zsidók nem törhetnek át barikádokon!Nem mondhattam ilyet a düh hevében,hisz itthon másról szól…..
Fel vagyok teljesen dobódva. Megnéztem, meghallgattam a neten dr. Gaudi-Nagy Tamás debreceni kampánybeszédét. És megvilágosultam. Az ügyvéd úr, leendő igazságügyi miniszterünk, felnyitotta a szemem. Bevallom őszintén, butuska kis agyammal a sok okos gondolata közül nem is tudtam…..
hakapeszi. 2010.03.25 09:37:43
@II. Lajos: te is csak egy konzumidióta vagy, nem tudsz mást csak fikázni. nézz utána, és majd csak pislogsz. miért kell nektek büdös primitív balosoknak folyton mindent lefikázni? és miért van az hogy a tudatlanságotokat mindig úgy kezelitek mintha okosak lennétek? véletlenül sem szavaznék a jobbikra, de a szívcsakra létezik.
hakapeszi. 2010.03.25 09:42:30
@@1478 97 277: konzumidióta vagy. Orbánék elkezdték visszafizetni az államadósságot abból a pénzből, amit a munkahelyteremtés és a gazdasági dinamizáció hozott plusz bevételként. ezt azért tették hogy kevesebb legyen a havi kamat. ha ők maradtak volna ma már nem lenne államadósság. na erre jöttek a Fletóék és felvettek 20 milliárd dollárt, amiből 1 fillér nem látszik meg az országon.
Egy kis érdekesség így délelőttre: Gene Simmonsról, a Kiss basszusgitáros-énekeséről ugye minden magyar rocker tudja, hogy félig hazánk fia. Ha valaki nem lett volna ezzel tisztában, nézze meg az alábbi videó és rájön miért is. Maga Simmons mondja el az ötvenedik másodpercnél:…..
Vendégszerzőnk, Hungarian Bullshit írása Újrahangol az (egykori) SZDSZ rosszabbik énje. Immár azért, mert az „antiszemita” és „populista” Retkes - aki azokat sem bírja a frakcióban, akik számolni tudnak - átvette a hatalmat, így most a többiek új hajóba…..
Az amerikai televíziózás jelenlegi legsikeresebb műsora, a milliárdos reklám- és egyéb bevételeket termelő American Idol nevű tehetségkutató műsor elveszíti egyik zsűritagját, a koregográfusból lett popsztárt, Paula Abdult. A műsort készítő Freemantle Media és a Fox…..
Emlékszik még valaki C.C.Catch-re? Neeeem? Négy méter átmérőjű haj, fekete top, bőrdzseki, és olyan eurodiszkó, hogy Dieter Bohlennek is könnybe lábadna a szeme? I Can Loose My Heart Tonight? Na ugye hogy megvan. Sokszoros húbazmeg-díjas, visszatérő ápoltunk, Zsolt azon…..
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Amikor Navarro ex-kollégánk küld valamit, az rendszerint nagyon durva pusztítást végez a szürkeállományban (a legutóbbi ilyen alkalom ez volt). Most is ez a helyzet, a Star Wars univerzum teljes megreformálása következik, a főszerepben Gobbi-Wan Kenobi. A reflexszerű húbazmeg mellett…..
Belsőség Barom, kamionnal 2009.03.05 12:16:00
Alapjában véve nincs bajunk a kamionsofőrökkel, sőt, vannak köztük mega jó arcok, mint pl. az örökifjú Géza és persze vannak hőzöngők is, akik magyaráznak. De biztosak vagyunk benne, hogy nincs az a fuvarozó, aki ezt a barmot védelmébe venné. Romániában már felkavarta a…..
Az interneten tegnap óta keringő videót Gyurcsány Ferenc egy 1989-es interjújával nyilván már mindenki látta. És nyilván mindenki le is vonta ugyanazokat a következtetéseket, amelyeknek mind olyasmi volt a csattanója, hogy nailyencsehországbannemfordulhatottvolnaelő. A videót…..