Regisztráció Blogot indítok
Adatok
incognita

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esetenként megalázó próbáknak vettetnek alá a nyájba soha be nem kerültek, vagy az attól elkóboroltak. Pár órája már leírtam valahol az Internet tengerében az aforizmát: „A politikus az az ember, aki megnézi, hogy merre tartanak a tömegek, s az élükre áll.” Az előbb…..
Jennifer Teege könyvében ír élete felfedezéséről. A nigériai-német nő ugyanis rájött, a hírhedt náci, Amon Göth unokája. Teege kisasszony látta az 1993-as Schindler listája című filmet, amiben a „Plaszow mészárosaként” is ismert Göth szerepét Ralph Fiennes játszotta.…..
incognita 2013.10.02 20:30:12
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Igyekezz még azzal a gondolkodni akarással.
Nyitott koporsós temetést kértünk. De nagy hibát követtünk el a nővéremmel. Nem adtunk hála(?!)pénzt a halottasházban. A koporsó lezárva érkezett. Édesanyám története tavaly novemberi halála óta sem hagy nyugodni. Bánt, hogy tehetetlenül néztem végig szenvedéseit,…..
incognita 2013.05.22 15:19:16
@gesternmann: Anyukádnak jobbulást, és ha lehet, teljes gyógyulást kívánok!

Egyébként a Markusovszky-ban az onkológián kívül sajnos ismerem a mellkas-sebészetet is, arról is hasonlóan jó véleményem van. Édesanyám pedig, érdekes módon az egészségügyből ment nyugdíjba, úgyhogy ismerem a másik oldalt is. A cikkhez még egyetlen mondatot fűznék hozzá: egy apró beteg is lehet zavart, akkor pedig a zavartságát kezelni kell. Ha pedig nem az, akkor ő sem engedhet meg magának akármilyen hangot, még ha 155 centis és valakinek az édesanyja is.
Bólogató paprikajancsik tömege kerül ki az iskolákból, ha az oktatási tárca tovább gyengíti a szakiskolák színvonalát. Olyan generáció kinevelése kezdődhet, amely nem rendelkezik az alapműveltség fontos elemeivel, így pedig nem képes összefüggéseiben átlátni dolgokat. Folytatódik a magyar oktatás…..
incognita 2012.09.24 23:03:10
@lucernaböde: Nekem éppen az a sejtésem, hogy igenis akarnak kezdeni valamit ezekkel a tömegekkel :P. Mert itt tömegekről van szó. Nem hiszek az összeesküvés-elméletekben pedig...
incognita 2012.09.24 23:07:37
@Dövan: Ezt hívják a nálunk biorobotnak.
Nagyjából ezzel a fenti címmel hozott le tegnap egy listát a BuzzFeed, amiben egy tucat olyan popzenei tényre hívják fel a figyelmet, ami sokakat bosszanthat vagy elszomoríthat. Az alábbiakban sorra vesszük a teljes listát, és nagyokat ámulunk az olyan képtelen hülyeségeken, mint…..
incognita 2011.12.08 18:50:59
Vigyázz, okoskodás következik. Tegnap este arról beszélgettünk C-vel, hogy hülyét kapunk az ősanyáktól és azoktól, akiknek életük értelme a gyerekszülés. Mert szerintünk ennél sokkal fontosabb az, hogy becsülettel felneveljük. Az pedig nem megy úgy, ha mindent neki rendelünk…..
A helyszín egyáltalán nem mindegy. Mármint egy jóleső masszázsra. Úgy, ahogy szeretkezni is másképp esik ágyban, ajtófélfánál vagy mosógépen, ugyanez a helyzet a masszázzsal is. Mások az elvárásaim, ha valakinek mondjuk a lakásásra megyek. Otthonosabban érzem magam,…..
Ahogyan azt már említettem, blogunk egyik vastörvénye a politikamentesség. Most is igyekszem ehhez tartani magam, noha az (észak)ír kérdésben meglehetősen sarkos véleménnyel rendelkezem. Az írek és országuk (figyelem: nem államuk-at írtam!) a kedvenceim toplistáján dobogós helyet…..
incognita 2010.09.13 20:25:53
@dH2K: Most miről beszélünk? Észak-Írország vagy Írország? Jó, jó, tudom...
Tudniillik Dúró Dóra, Novák Előd felesége a Barikád egyik szerkesztője...
incognita 2010.07.28 19:21:41
@strix: Ugyan. Én a mostani külsejével szívesebben látnám a Kockahason, mint bárhol máshol.
Praxis Vérmérgezésben halt meg 2010.07.24 06:00:00
Sziasztok! Nekem életem legrosszabb élményét adta a nagykanizsai kórház! Egy nagyon tragikusan végződött eseményről szeretnék beszámolni: 55 éves édesapámat március 3-án megműtötték kétoldali ágyéksérvvel, laparoscopos eljárással. 50 percesre becsült műtét majdnem 3…..
incognita 2010.07.24 20:07:42
@bass.gitár: A stílusodból ítélve nem vagy orvos. Hacsak nem a kanizsai kórházban dolgozol :P. Egyébként abban igazad van, az egészségügyben sok és nehéz a munka, kevés a fizetés. Ezzel együtt azt hiszem, elbeszélünk egymás mellett, mert nem figyelsz. Így pedig nem megyek bele vitába.
incognita 2010.07.24 20:19:46
@bass.gitár: Azt hiszem, ideje felhívnod valamelyik orvos családtagodat. Pszichiáter is van közöttük?
incognita 2010.07.24 20:37:11
@bass.gitár: Bájos vagy. Gyerekesen bájos. És végtelenül ostoba. Jó éjszakát! (Erre már légy szíves, ne válaszolj, szeretném abbahagyni veled ezt a kis beszélgetést. Köszönöm.)
Ez nem az.– Váltottunk pár SMS-t, miután itt járt nálam a műsorban, vasárnap este viszont nagyon meglepődtem, amikor úgy hívott fel, hogy Bécsben nyaral a barátnőjével, és ha ráérek, szívesen meglátogatna Magyarországon. Katával és Noncsival Balatonföldváron voltunk;…..
Ezzel a jelszóval készített tripla címlapot a német férfi életmód és stílusmagazin a Geil. A magazin már a piacra lépéskor felhívta magára a figyelmet, hiszen se autókat se meztelen nőket nem tartalmaz mégis elmondásuk szeirnt a valódi férfi a célcsoport. Utazási, életmód…..
Valamivel több mint három hónappal ezelőtt nem véletlenül éppen innen, Londonból indultunk a rovattal. Ez a hely tele van pezsgéssel, dinamikával, itt mindig történik valami, legyen szó akár kulturális eseményről, izgalmas kiállításról vagy divathétvégéről, ezért most írjunk le egy óriás vargabetűt…..
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
Salins-les-Bain francia városában 1962-ben zárt be az több évszázados múltra visszatekintő sóraktár és finomító üzem, melynek feltámasztására csupán 2006-ban írtak ki pályázatot. Azóta, só- és helytörténeti múzeumként már a világörökség részét képezi, a…..
incognita 2010.05.31 18:55:08
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..
A tegnapi posztunkhoz érkezett kommentek közül ragadunk ki ma egyet, mert véleményünk szerint nagyon jól foglalja össze a tanítási-tanulási morál hibáit. A fenntartót nem érdekli, mi is folyik az általa fenntartott iskolákban, a tanárokat tartják állandó bizonytalanságban,…..
  Kedves Gyerekek, a cím magáért beszél, nem is tennék hozzá semmit. Már nagyon sokan követeltétek a coelhós posztot. A szerzőktől elnézést - a legtöbb dőltbetűt kiszedtem, megtaláljuk mi a modorosságokat magunk is, és tudjuk, hogy tisztában voltatok vele és direkt volt…..