Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagye2

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1951. április 24-én született Kovács László, a Videoton, a Rába ETO és a magyar labdarúgó-válogatott egykori kapusa...
Orbán egykori kollégiumi szobatársa, a fideszes oligarchák archetípusa lassan kimerészkedik a fényre. Az Index lényegében nyílt birtokba vétele bepillantást enged a milliárdos hosszabb távú terveibe...
Kedves olvasóinknak bizonyára feltűnt, hogy túl sokat nem foglalkozunk a magyar Nb1 eseményeivel. Vannak persze kivételek, mint diósgyőri vendégszerzőnk írásai, vagy épp a mostanában elmaradozó kispesti gondolatok teleregény, nem is beszélve a nagyszerű Betta tippelésekről.…..
Aki az Osztálynaplóból kimaradt, avagy egy kapus, aki előbb védett a BEK-ben, mint az NB I-ben Magyar bajnokként, a három kapusból a jobb oldali Leskó..
           Szilyzálódom.    Kálmán Olga megőrült.        E sorok írója szívesen felrúgná Orbánt, Szakályt, Schmidt Máriát. Ha valaki megdobálja az Orbán-féle emlékművet, esetleg nem kaszinótojással, akkor én nem fogok nyafizni. Schiffer András elmondta, hogy…..
Az Animal Planet TV2 Édes Élet című trash-realityjének sztárja, Berki Krisztián már offline is hozzáférhető. Felejtse el a tortából kiugró meztelen csajokat, a latexos, ostoros táncosnőket, a stand up-osokat, Koós Jánost és Kozsót is. A rendezvényszervezésben új korszak…..
Eljött végre a március 1, az MLSZ vezetése előjött a székházból, és nem ijedt meg a saját árnyékától, így aztán hivatalosan is itt a futball-tavasz. Némi Liga-kupás ráhangolódás, és egy kör MK után most már a bajnokságban is belecsaptak a lecsóba a csapatok. Az új…..
A közelmúltban őszinteségi roham söpört végig a bohócligán. Bár még csak mostanában postázzák az APEH csomagokat, némely focistánk úgy érezte eljött a pillanat, amikor be kell vallania valamit. Nem baj, néha az ilyen dolgokhoz kell a legnagyobb erő: szembenézni azzal, amit…..