Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atmanndroid

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legelső Elephone készülék, ami a kezeim közé került. Egyszerre vagyok elragadtatva és csalódott. Minden esetre ez viccnek tényleg erős egy kicsit, komolyan venni viszont nem lehet. Lássuk, mit tud az agyonreklámozott P9000 kisebb tesója, a P9000 Lite!..
Lassacskán terjednek az ICS-frissítések az androidos eszközökre, derül ki az Android fejlesztői honlapjáról. Nem is olyan rég még 1% körül mozgott a legfrissebb Google édességet futtató eszközök aránya, mostanra azonban eljutottunk odáig, hogy ha az Ice Cream Sandwich magyar…..
Appdroid Ezermester rovat: Dropbox 2011.02.28 10:45:00
(Disclaimer: ez nem egy "hagyományos" teszt lesz, mivel a Dropbox működését három mondatban el lehetne intézni, az összes funkcióval együtt. Ezért inkább leírom, hogy én pontosan milyen helyzetekben mire szoktam használni a kis drágát.) Szóval, ha valaki még nem…..
Appdroid Android booth @ MWC 2011 2011.02.15 14:00:00
  Ilyen setuppal képviseltette magát a 2011-es Mobile World Congressen az android. Impresszív. Híreket már írtam, ezúttal csak a kiállítás részével foglalkozunk a dolognak:Zöld robot mindenhol, android telefonok, csúszda, gyűjthető kis kitűzők (minden standnál más,…..
Ha kicsit gunyorosan akarunk fogalmazni (és nem tartunk attól, hogy ŐK az orrunkra koppintanak), bátran mondhatjuk, hogy többé-kevésbé titkos társaságokkal napjainkban tele van a padlás: szabadkőművesek, illuminátusok, bilderbergesek, céeferesek – hogy csak azokat említsem,…..
atmanndroid 2011.01.30 17:53:17
@andzsin:
"már csak egy lépés hiányzott a francia trón megszerszerzésig, azonban a francia forradalom meghiúsította a Merovingok reményeit."
amiben ugye az a vicces, hogy a francia forradalmat meg a szabadkőművesek intézték, amit meg a templomosok uralnak... :)
Appdroid Tasker 2010.11.28 16:04:00
Nem szokásom fizetős appokról írni ide, mivel a nagyközönség számára nálunk (legálisan) nem, vagy csak roppant körülményesen elérhetőek. A Tasker esetében kivételt teszek, mivel számomra nagy fanfavorit program. Roppant bonyolult, és ebből fakadóan roppant érdekes program: a…..
atmanndroid 2011.01.01 22:33:24
@Appdroid Hungary: mondjuk ha a quick settings bekapcsol a keresés gombot hosszan lenyomva, akkor a GPS ki-be kapcsolás eléggé leegyszerűsödik :)
A legnépszerűbb multikliens chatszoftver a Trillian végre elérhető Androidon is. Akárcsak az asztali verzió egy felületen kezeli a fontosabb IM és közösségi profiljainkat. A dolog árnyoldala hogy az app nem ingyenes, öt dollárba kerül.  Trillian for Android on AppBrain ..
Hál' Istennek egyre több magyar fejlesztő(cég) kopogtat az ajtónkon és egyre több magyar fejlesztésű szoftverről számolhatunk be. Eddig ugyan egyénileg fejlesztett alkalmazásokról volt szó, most örömünkre szolgál bemutatni egy immár céges keretek között fejlesztett appot…..
Ahogy ígértem, íme a cikk a LauncherPro nevű Home Replacement alkalmazásról. Először is le kell szögeznem, hogy van belőle ingyenes verzió illetve fizetős. A fizetős verzió szerencsére paypal-on keresztül vásárolható meg, tehát számunkra is elérhető (bár már nagyon várom a…..
Az iPhone-hoz lehet venni méregdrága billentyűzetet, ha valaki irtózik az érintőképernyős gépeléstől - az Android-júzereknek viszont van egy jobb opciójuk. Fel kell installálni a Share Keyboard nevű nagyon egyszerű és ingyenes programot (QR itt oldalt), és innentől kezdve, ha…..
atmanndroid 2010.10.21 12:47:46
Érdekes cikket találtam minap a Ubergizmo-n, amit örömmel vettem, hiszen megspóroltak nekem egy kis időt a srácok, ugyanis terveim között szerepelt egy böngésző teszt összehozása itt a blogon.Az alábbi táblázatban láthatjuk, hogy mit sikerült kideríteniük ez ügyben: Két…..
Nos hát tegnapelőtt este Melindával plakátozni mentünk, gondoltam én, hogy csak egy laza séta lesz az Egér úton, ahol 50 méterenként sorakoznak a jellegzetes fővárosi plakátpalák! Az Etele téren lecsekkoltuk a múlt heti adagot, amit kihelyeztünk, és minden pompásan a helyén…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
atmanndroid 2010.04.26 19:51:26
@Tóta W. Árpád: tehát a szabadságunk garanciája, ha kiegyeznek a fejünk felett a hatalom birtokosai?!
és miért pont a maszop hiányozna neked? van (lesz) a feladatra elég jelentkező, nyugi.

és nekem is hiányzott a szövegből három betű. (LMP) legalább egy mellékmondattal elintézted volna őket. (gondolom a "szélsőséges baloldal, ami az MSZP-ből túlél" nem rájuk vonatkozott) legalább egy fél bekezdésnyi ördögboztozó hippizést megereszthettél volna. :p
Jó lenne, ha érdemi vita folyna a kampányban, és jó lenne tudni, hogy a többi párt mit tervez a választások után. Ezért úgy gondoltuk, hogy a legjobb megoldás, ha egyszerűen kérdezünk. Hiszen kérdezni mindig szabad. A kérdéseket itt olvashatod el!..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
Sajnos, nem paródia, hanem csak Abszurdisztán mocorog egy picikét ... Október 26-án átadták (részlegesen) a felújított Vámház körutat a Kálvin tér és a Fővám tér között. És óriási szarkavarás után sikerült kilobbizni, hogy legyen rajta bicikliút. A parkolósávok…..
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..
Vasárnap négytől ugye jöttök ide, hogy batyubál keretében (azt eszünk, iszunk, amit hozunk) megünnepelni sikerünket?S mivel vasárnap délután öt óra tájban várható a választási iroda döntése, a tutibiztos infót is ott fogjuk megtudni. Addig is itt lehet gyönyörködni a…..
Ne feledjétek: _legkésőbb_ május 5-ig be kell érkeznie minden cédulának a pesti központba. Ez azt jelenti, hogy ha te pl a záhonyi polgárokat boldogítod, akkor előbb lépned kell: vagy a megyei központba, vagy ha 10-nél több darabról van szó, akkor ajánlva/tértivevénnyel, de…..
"Ma a szemiotika prof hozott 3 cédulát, ez se kutya. én meg be voltam tojva, h mit akarhat tőlem... :)" (Karma Gedeon, kommentelőnk)  Együtt sikerülni fog! :)..
Reggel óta bent ülök az Andrássy 77-ben, az LMP Irodában, és határozottan gyakrabban jönnek cédulákkal. Úgy tűnik, hogy talán beindult valami. Csak ide 11:00-tól 14:05-ig, azaz mostanáig 100 cédula futott be!Két fajta hibára figyeljetek a kitöltésnél:1. A személyi azonosító a…..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..