Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beautyqueen

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Repülést gyűlölés: városszélére utazni kellés, becsekkolási sorbanállás, súly/méret para, öv/cipő/óra/faszpirszing baszakodás, laptop/iPad majomkodás, nagy nehezen összepakolt táskát ízekre szedés, mert valahol van benne egy parfümös üvegben 20ml. Beszállítlás mindig…..
Nesze!szer Vágod? 2011.05.03 09:56:00
  Gyerekként végtelenül izagalmasnak találtam a fodrászatot, amely a csillaghegyi Hunyadi utca és Czetz János utca sarkán, kopott bájával hívogatta a kuncsaftokat. Nem volt ott se brazil hajegyenesítés, sem karotinos hajápoló SPA kezelés, csupán egy nagy üveg WU2 sampon,…..
  A napokban furcsa gondolat hasított a fejembe, miközben a tükör előtt az extra fehérítő krémmel suvickoltam a fogaimat. Az jutott eszembe: mégis miért oly sarkalatos pontja az emberi kommunkációnak, hogy valakinek hány foga van? Mi az, hogy 32, és mi az, hogy 2? Nem több, mint…..
Korábban már írtam, milyen nagy élmény volt nekem az első magyar mesemondó fesztivál, amin új ismerősöket, barátokat szereztem. Az egyik ezek közül Wayqui volt, a perui vándor mesemondó.Így amikor a fesztivál után megtudtam, hogy Budapesten marad még néhány napra, rögtön…..
Múlt héten szólt Ildikó, hogy rövidesen nyílik egy kiállítás, az első, amit ő szervez, és amire éppen ezért érdemes lenne ellátogatnom. Egy street art művész képeit mutatják be, mondta, Anakin Wasok elsősorban a fiú-lány-barátságra koncentrál, erősen pornográf…..
Ember a vízben Időomlás 2011.02.12 08:00:00
Kikerültünk a napokban az Index címoldalra. Ez fantasztikus. Jött 7500 ember egy nap alatt ez meg hihetetlen. Persze jött néhány troll is, de elhanyagolható számban. 65 hozzászólás is született, főképp a bankkártya előnyéről. Ez kevésbé jó, mert a vitázók csak a lényeget nem…..
Beautyqueen 2011.02.16 17:25:15
Utoljára decemberben írtam Andrástól, de azóta majdnem kétszer annyian olvassátok a blogot, szóval röviden összefoglalom az újaknak, mit érdemes tudni róla, a régiek meg nyugodtan ugorják át a következő bekezdést. András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába…..
Ma reggel úgy keltem, hogy csinálok a "kanape.blog.hu"-t, ami a meglévő 15 blog azon feléhez tartozna, amit senki nem olvas. Rendszeresen alszom el ugyanis a kanapén, és leírhatnám, hogy pénteken 4:11-kor, hétfőn 3:05-kor vonszoltam fel magam az ágyamba, milyen filmen aludtam el, hol…..
anonim [szexfüggők] Dundi Sarlakk 2010.04.29 08:09:00
Azt hiszem túllőttem a célon.Alapvetően bírom a duci nőket. Felizgat a nagy mell és az óriási segg pucér látványa. Egy dagadt kurva mellkasa előtt térdelek, a farkam a mellei közé szorítva. A heréimmel a gyomra fölött lenkerekezem. Hatalmasakat lökök, ő meg kéjesen nyög,…..
nosferato Oszi az interjú készítésekor kilenc blogban volt érdekelt szerzőként, de nem lenne meglepő, ha ezt a számot a megjelenés után rögtön frissíteni kellene. A Hétköznapi helyesírás, B-oldal, és a Bünti - Mit érdemel az, aki...? atyja végre bevallja; léteznek blog…..
Dezső leveleit nem könnyű követni. Vannak napok, mikor nem zárul le egy történet sem. Ezért vannak napok, mikor itt sincs friss sztori. Ezeken a napokon a "Na, mi lesz ebből?" rovattal pótolja mostantól mailvadász a hiányt, ahol kibontakozófélben lévő történeteket…..
From: ballala56@imail.hu Date: 2010/02/16 Subject: Sharkbusiness (Üzlet cápáknak) To: Hegedűs Dezső   Szervusz Dezsőkém!   Balla Alajos vagyok, a Kiadótól. Talán emlékszel, rendszergazdája voltam a Maros utcai irodának, aztán - mivel tanult szakmám meteorológus -…..
Tojást kell enni. Volt, amikor azt mondták, hogy ne egyél, mert a vérlemezkék addig hébóznak az érfalakon lerakódott meszesedéssel, míg se ki se be, aztán majd a vádlidból lesznek kénytelenek az orvosok eret pótolni a nyakadba, és lőttek a tetkódnak. Emlékeim szerint a…..
Barátommal több, mint három éve vagyunk együtt, de 2(!) éve nincs köztünk semmi "testiség"! Egyszerűen nem akar velem szexelni. . . amikor kezdeményezek vagy csak szeretgetni szeretném mindig elfordul, eltol magától és arra hivatkozik, hogy fáradt vagy olyan gyerekesen kezd…..
Beautyqueen 2009.10.12 14:45:03
én is hasonló kapcsolatban voltam benne sokkal több ideig.

megértelek ezért, elszakadni nehéz, csak közben a te önbecsülésed, ugye, rámegy a dologra.
e mellett, amit 2 év után nem tettél meg (tapasztalatból mondom), azaz a félrelépést, majd három után meg fogod tenni.

és mert továbbra is szereted, és mert vele jó, majd mélyen hallgatsz róla.
és közben elkezded gyűlölni azért, mert ő ezt nem adja meg neked, mert elzárja magát tőled.

ha eddig nem csalt meg, mert mondjuk tényleg nagyon-nagyon szeret, csak épp nem kíván, hamarosan majd ő is meg fogja tenni.

mivel egyéb területeken gondolom igazi lelki társak vagytok, ezért nehéz elhagyni.

rajtad nem fog más segíteni, csak ha felébred benned egy komolyabb vonzalom valaki más iránt. ő persze szintén nem fog elhagyni, mert túl jó neki veled.

azt gondolom, ha elfogadod, eddig tudtátok segíteni egymást az úton, elengeded, mert mennie kell és sikerül fenntartani azért a barátságot (ez ugyanis már régen az, bárhány szerelmes levelet küldözget is naponta), akkor majd szép lassan kimászol belőle.
amikor eldöntöd, lépsz, onnantól undorító lesz, mert talán kiderülnek majd dolgok, és nagyon fog fájni, de ezt te is tudod.
amikor majd kihúzod magad, mert épp eleget sírtál, akkor körbe nézel és azt mondod, megérte, mert szabad vagy.

összegezve, az élet túl rövid ahhoz, hogy ne dugjanak meg akkor és annyiszor, mint ahogy az neked jól esik.

szenvedj még, amennyit jónak gondolsz, de aztán hagyd elmenni.
B-oldal TOP20 István EVÖR 2009.08.20 10:20:00
Béláim az Úrban, egyesüljetek! Legyünk Istvánok egy napra, államalapító Szent István a király kedvéért. Ma két sztárt is beöltöztettünk Istvánnak az ünnep tiszteletére, csak jelmez, természetesen alatta ott az adekvát fehér ing, sötét nadrág illetve lányoknak…..
B-oldal Ingyen Sziget jegy (18+) 2009.07.29 13:29:00
Emlékeztek John Travoltára, amikor a Nicsak ki beszélben születésnapja van, ezért nem ér rá, mert minden étterembe el akar menni aznap, ahol ingyen torta jár a szülinaposoknak? Közeleg a Sziget, ami miközben véleményem szerint egyre jobb buli, tény, hogy egyre drágább is. A…..
Sziasztok! 20éves lány vagyok, több, mint másfél éve vagyok együtt a párommal. persze vannak/voltak problémáink a kapcsolatunkban, de én azt mondom, hogy alapvetően nagyon jól kijövünk egymással. és nagyon szeretjük egymást. De 2hónapja megismerkedtem a munkahelyemen egy másik…..