Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tobiás

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ingyenrendőr nincs 2011.06.04 05:00:00
A rendvédelmisek tiltakozása egyelőre nem erőszakos, csak ráutaló magatartással hívják fel a figyelmet. A követeléseik sem annyira elszálltak, mint amit a Kossuth tér nemzetgyűlése adott elő, nem a középkorba próbálnak visszamenekülni. Csak annyit akarnak, hogy maradjon minden…..
Számítások szerint lesz pénz a pierek (a repülőgépekhez vezető épületrészek) megépítésére a SkyCourt átadása után, sőt, akkor csak igazán.   (A Malév új, 250 négyzetméteres várót épített a SkyCourtban)   Péntek délelőtt átadták a SkyCourtot a Ferihegyi…..
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
comment:com Lost: 100. 2009.04.29 10:42:00
Bűvös számhoz érkezik el ma este a Lost: az ABC sikersorozata 100. epizódját ünnepli este 10-től, ezzel elérve azt az epizódszámot, amit a televíziózás Szent Kelyhének tekintenek. Az amerikai tévés piac sajátosságai miatt ugyanis egy sorozat igazán onnantól kezdve válik…..
  Hivatalosan, törvényesen hamisítják meg a mérési eredményeket. Szakmai berkekben legendák keringenek a különböző rafinált, sunyi trükkökről, amik lehetővé teszik a manipulációt. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Tobiás 2009.02.03 16:38:50
@Shadowbull: igazad van ez egy legenda nem több mint egy összeesküvés elmélet,
..csak az a baj ha ezt az írást valaki elhiszi
Tobiás 2009.02.03 16:46:50
@The Good Boy: az alábbi mondat a cikkben " cél az, hogy objektív, összehasonlítható eredményeket kapjunk az egy kilométer út megtétele alatt kibocsátott káros anyagok mennyiségéről és a fogyasztásról,"
És pont nem kell tovább magyarázni mert a méréssel nincs is más cél.
Az összehasonlítás csak labor körülmények és szabvány szerint lehetséges, az élet az más azt nem lehet objektív összehasonlításnak venni ha A- és B termék között akarsz választani.
A cikk író konkrétumok nélkül csak elméleteket gyárt nyilván Ő ebből él hogy a semmiről elméleteket gyárt és hosszú cikkeket ír.
Tobiás 2009.02.03 16:54:01
@Kopi3.14: hát erre lennék én is kiváncsi mert a cikket elolvasva nem lettem okosabb. Valami konkrétum van vagy ez is csak az írói szabadság része ?
"És akkor még csak azokat az okokat említettük, amik hivatalosan, törvényesen hamisítják meg a mérési eredményeket. Mert elvileg tilos a ciklusfelismerés, azaz a vezérlőegység oly módon való programozása, hogy a görgős tesztpadon az előírt ciklus alatt más eredmény szülessen, mint a valós használatban. Ennek ellenére szakmai berkekben legendák keringenek a különböző rafinált, sunyi trükkökről, amik lehetővé teszik a manipulációt."