Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KF.

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
KF. 2009.02.23 12:51:21
:))))Idióta. Mondtam, mindenki a maga f@szával foglakozzon:)
Ha nem fotozod le, nem megy utánad:)Ha meg lefotozod,vállalod, akkor meg légy férfi!!:)
A becsületesen közlekedők gyakran szenvednek hátrányt amiatt, hogy igyekeznek a szabályokat betartva előre haladni. Közben meg lehet szörnyülködni azon, hogy a kevésbé szabálytisztelők például a leállósávot használják a gyorsabb haladás érdekében, ami nem csak pofátlanság,…..
KF. 2009.02.16 13:26:52
@Humgor: Pont ezt csinálja az, akinek kisebségi komplexusa van.. Tipikus paraszt dolog!! Ha már én nem csinálom akkor a másik se csinálja..
Én meg leszarom!Menjen mindenki ott ahol akar.Ha kockáztat 150ezret, menjen..
De gondolom Neked Humgor kurva nagy élvezet, ha más feltartasz, és mással foglakozhatsz...
A buszsávos és leállósábv használata sztem is gáz, de ez a példa nem feltétlenül szemlélteti jó, mert sajnos a közlekedés attól is ilyen kaotikus mert a sok idióta köti az ebet a kreszhez, és kicsit sem tudnak rugalmasok lenni...
KF. 2009.02.19 13:30:40
@akela1978: Az ilyen embert fogom egyszer szájonb@szni, és majd elgondolkodsz, hogy csak a magad f@szával foglakozz, ne máséval!
Gáborhoz hasonló halálközeli élménye bárkinek lehet egy magyarországi autópályán, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a közlekedők egy része még mindig úgy hiszi, halhatatlan testet kapott és terminátor módjára közlekedik. Január 27-én, kedden reggel 9 körül mentem…..
KF. 2009.02.03 15:44:16
@i23kovacs: Ha elomondanám honann tudom, meg kellene hogy öljelek...:)
Ő a jogos tulajdonosa ez biztos..nem hiába néztem annyi Colombot...
KF. 2009.02.03 16:19:21
@Bladika: Ok. Mondja a rendszámát, és bodobjuk az adatait:)))
Legalább teret adunka másik embernek is had védje meg magát:))
autózz! Tejköd és padlógáz 2009.01.30 09:37:00
Szerintem Márk okosan csinálta amit csinált, hülyeségre nincsen orvosság, hacsak nem vesszük annak a gumiszobát és a kényszerzubbonyt. Ha jön mögöttünk a sűrű ködben egy szuicid hajlamokkal megáldott kihaénnem típusú kisebbrendűségi komplexusos barom, jobb neki utat adni,…..