Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hasznavehetetlen Régensherceg

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor nem kis pechjére éppen most dől el, hogy milyen lesz az Európai Unió költségvetése. Amit egyébként valószínűleg szerinte úgy összegészében ki nem szar le, viszont az is ebben a terjedelmes dokumentumban szerepel majd, hogy az egyes országok mennyit kapnak…..
Nem fért a Szálasit éltető szlovákiai magyarok fejébe, hogy budapesti vagyok és beszélek szlovákul. Végül rájöttek: csakis zsidó lehetek. Magyarországon a rendszerváltás hajnalán két idealista, romantikus kép létezett a határon túli magyarokról. A liberális humanisták…..
Pénzkérdés Fiatal, ne dolgozz! 2012.11.12 10:07:17
Állami pénzből finanszírozott hirdetésekben buzdítja a mozikban a fiatalokat a Diákhitel Központ arra, hogy ne dolgozzanak, hanem inkább hitelből költekezzenek. Mindez nincs teljesen összhangban a kormányzat hivatalos álláspontjával. Megdöbbentő reklámmal találkozhat az, aki…..
Hasznavehetetlen Régensherceg 2012.11.13 14:52:13
@krj: más megközelítésből: ha a fősulisokat munkára buzdítanák, és a tescok, benzinkutak stb.. de még irodák is elkezdenék a diákokat nagyobb számban foglalkoztatni (merthogy olcsóbb), akkor arról menne a szájhabzás, hogy a szemét kormány kirugatja a szakképzett, hosszú évek óta ott dolgozó munkásokat. a magyar munkaerőpiac jelenleg is túlterhelt, felesleges lenne bevonni kb szórólapozásnál komolyabb munkára az iskolásokat.
Hasznavehetetlen Régensherceg 2012.11.13 16:19:29
@krj: ez olyasmi dolog, hogy ki-mit tapasztal... én találkoztam már ezzel a kiszorító hatással, szerencsémre nem az én pozícióm ingott, de hozzáértő de "drága" emberek kerültek ki tapasztalatlan diákokért... és közudott volt, hogy csak pénzkérdésről szólt a csere :(
Hasznavehetetlen Régensherceg 2012.11.13 16:29:05
@genyamagyar: miért? azt veszem észre, hogy a jelenleginél is rosszabb közhangulat kialakítása a cél. tényleg ez a legfontosabb a mostani helyzetben, hogy dolgozzon-e egy főiskolás diákhitel helyett? vagy hogy magyar neve van az időjárás-jelentésben a határon túli magyar városoknak? tényleg ennyire minden rendben van???!!! ez csak arra jó, hogy sokszor provokatív céllal feldobnak egy-egy ilyen gumicsontot... aztán elindul a végtelen, személyeskedésektől sem mentes savazás :(
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Hasznavehetetlen Régensherceg 2012.11.07 13:51:23
@Gandhi szellemében: sajnos ma itthon divat felkapni egy bármilyen témát és addig fújni, amíg mindenkit beterítve kidurran = minél rosszabb, annál jobb...
a szerző nem más szemével lát, hanem (sajnos) egy barom. ha más szemén akar látni, szólaltasson meg egy bukaresti ultrát, hogy az milyen felháborodott. de nem, a "szerző"-nek fogalma sincs az érintettek(határon túli magyarok és idegen nacionalisták) álláspontjáról, csak nézettségért, vagy ostobaságból leírta az első dolgot, amit felöklendezett.
egyébként nem hiszem, hogy egy szomszédos ország-beli polgárt ez a zegész zavarna, max a nacionalistákat. így a "szerző"-re az sem vet túl jó fényt, hogy saját hazájával szemben idegen szélsőségesek mellett teszi le a voksát.
zárszóként, ha ennyire gond van a magyar nevekkel, akkor tiltsuk meg a köcsög revízionista, világuralomra törő meteorológusoknak és hírolvasóknak a magyar neveket és kiejtést. merthát ugye, mi az, hogy mi csak Rómázunk, Milánózunk, Moszkvázunk, Párizsozunk???!!! van ezeknek tisztességes nevü, ne magyarosítsunk! mi lenne, ha az általunk sértegetett országok jól összefognának??? a kis liberális hátacskámon még a szőr is feláll, hogy egy újabb kibővített antant alakulhat a felelőtlen Szentpétervározásunk, Prágázásunk miatt.
nem, a probléma nem a magyarításokkal van, csak azzal, hogy viharvert kishazánkban vannak magyarok (ez nem fajozás, ez érzés) és vannak magyarországiak. a "szerző" ebben a kérdésben letette a voksát, állja hát a savazást.
Bizonyára mindenki hallott már Stephan Ozsvath felháborító magyarellenes gyűlöletbeszédéről, amelyet a nyugatnémet rádió sugárzott Észak-Rajna-Vesztfáliában. A német nyelvű sajtó – és ezt nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni – túlnyomórészt a '68-as…..
Az alaptörvénybe került az előzetes választási regisztráció. A MNO.hu szerint Wittner Mária fideszes képviselő ügyrendi felszólalásában azt mondta: hatéves képviselői pályafutása alatt „ilyen botrányos dolog még nem történt” a Házban, és vizsgálatot sürgetett. Nos,…..
Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is. Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó…..
Hasznavehetetlen Régensherceg 2012.10.18 13:39:40
@P.Freddy: szerintem lényeges különbség van aközött, ha kiderítem, ki mennyit lopott és aközött, hogy habzó szájjal krrvaanyázok más pénzére (ld. olimpikonok esetében). amúgy meg le kéne már szoknotok erről a szoci sárdobálós-szarralkenegetésről, hogy bár csőgecik vagytok, de majd bebizonyítjátok, hogy mások is azok voltak előttetek, sőt még jobban ("ez ment Fidesz vezérlettel nyócévig, meg azóta is. ") Senki parasztságára nem mentség, hogy van elődje, vagy nagyobb bunkó.