Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doogka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Playpark nevű újság megkeresett, hogy aktuális kiadványuk promójáért felajánlanak 3 példányt és én ebben nem láttam semmi kivetnivalót, hiszen ti fogjátok megkapni őket. A következő 7 napon belül 3 videót fogok megjelentetni, ahol egy NAGYON RÖVID részlet…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Tamás levele: Szemet szúrt egy furcsaság, az általad bemutatott Marine Sharpshooter 3 folytatását a MS 4-et láttam a polcon 1000 forintért. Ebben még semmi paranormális nincs, csak a CD nem a játék dobozában volt, hanem a biztonsági dobozkában pihengetett. Kérdem én, hogy…..
Doogka 2010.08.18 15:45:29
ROFL-net Késő esti műsorok 2010.06.10 12:00:00
Csak az igazán nagyoknakKüldte : SpeeD..
Szerintem tök poén, ezek a japánok mindig kitalálnak valami "hülyeséget" amin lehet nevetni :D Küldte: Bálint..
Doogka 2010.05.05 15:17:08
Hahaha, de jót nevettem ezen. :) A fiatalabb olvasók szerintem nem is ismerik a klassz kis "Cheers" sorozatot, amely egy kocsmában játszódik. De "szkifi" szerencsére ismerte és készített egy elég jó kis paródiát, benne a Snajper szereplőivel. Itt az…..
Doogka 2009.08.23 13:47:31
Egészen szerencsés hét a mostani.Két általam megjelölt helyre is felvettek. Az egyik a SZTE-BTK Anglisztika (magyarul: Szegeden angolt fogok tanulni). A másikat meg láthattátok, ha jártok a Rossz PC Juniorok Blogra. Teljesen meglepődtem, hogy elfogadták a jelentkezésemet, de örülök…..
Doogka 2009.07.24 20:52:08
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Doogka 2009.04.01 17:54:05
Mi újság Lulával?Soundtrack: Right Said Fred - I'm too sexyMajmos videó teljes terjedelemben megtekinthető itt. Jobb mint ez a videó ;)..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..