Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cynicalbitch

12 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vöröshajú lányok Danielle melle 2012.12.12 19:00:00
..
cynicalbitch 2012.12.12 23:04:01
@Szittyakürt: @KárászAti: Gondolom, mindketten azután írtátok ezt, hogy kicsavartátok a képeket nézve a pitont (gilisztát).

Nekem nagyon bejön. Életszerűen nőies. Persze nekem volt ilyen csajom. Nekem már volt csajom.
cynicalbitch 2012.12.13 19:31:51
@Szittyakürt: "nekem nem csak volt, hanem van is csajom"

[el tudom képzelni...]
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Sok történetet végigolvastam már az önök oldalán, most eljutottam odáig, hogy én is leírom a saját történetemet. 46 éves nő vagyok, már benne vagyok a korban, ami a munkakeresés nehézségeit illeti, pedig nem érzem magamat öregnek. Az…..
Most már tényleg kijár egy vállveregetés a Országos Magyar Vadászati Védegyletnek, a kormányváltást követően tényleg nagyot húztak. Felkérték Semjén Zsoltot elnöknek. Így nem kell holmi lóti-futi lobbistákat fizetni, hiszen maga az Elnök úr / Miniszterelnök-helyettes úr…..
Kumin szerint Na, futás! 2011.04.02 15:21:00
Sokféle módja van a közterületek radikális birtokbavételének. Lehet demonstráló sokasággal menetelni valamelyik szép sugárúton, lehet kritikus tömegű kerékpárral kiszorítani az autókat a körútról. A tüntetéseket megfigyelőként még ifjabb koromban többször kipróbáltam.…..
cynicalbitch 2011.04.04 15:01:07
@rrroka: "köszönöm, de nem kell a tanácsod."

nem is azért írtam. tudod, a vélemény olyan, mint a segglyuk.

"marha ritkán futok a városban. de jogom az van hozzá! :D"

"Mindenkinek joga van hülyének lenni" - mondotta anno Simicska Lajos.
cynicalbitch 2011.04.04 15:23:29
@knausz: "Nem értem, miért tereled a témát állandóan a politika felé"

idéztem egy nagy formátumú ex-APEH-elnöktől. ennyi.

"ha meg nem ott vagyunk, akkor gyanakvással figyeled a dolgokat."

én általában gyanakvással figyelem a kicsattanóan remekként kommunikált dolgokat.
inkább csak arról van szó, hogy a BIZONYOS környezetkárosító tevékenységeket kipécéző emberek a SAJÁT ugyanilyen tevékenységükkel szemben jóval elnézőbbek.
akik meg normálisan (odafigyelve) élnek, azok többségükben nem kiabálnak EGYETLEN dolog ellen.

"Az ilyen szkeptikus magatartás miatt tartunk ott, ahol."

ó, persze, mindjárt az államadósságot is az én szkepticizmusom okozta... ;-)))
cynicalbitch 2011.04.04 15:41:33
@knausz: téged a szmájlik ellenére sem sok humorérzékkel áldott meg a sors, ahogy látom, de mindegy.
szerintem elég alacsony színvonalú az "ezért tart itt az ország..." "érv", erre válaszoltam. hagyjuk.

persze azt is tudom, hogy minden poszthoz van szent életű kommentelő. úgy látom, te is az vagy. velük nem is szoktam foglalkozni, mert a Tökéletesekre ezek a dolgok nem vonatkoznak.

a többség ellenben nem az. ez azt jelenti, hogy a többség UGAT valami ellen - kerékpárosok, futók az autósok ellen -, miközben másik rovaton semmivel sem környezettudatosabb, csak hát az az EGYTLEN dolog zavarja őt Szent Elfoglaltsága gyakorlása közben.

kábé ennyit akartam mondani.
A napokban felhívott egy francia újságíró hölgy a Marianne című, 300 ezres példányszámú hetilaptól, és arra kért, hogy beszélgessünk kicsit az utóbbi hónapok magyar gazdaságpolitikai kormányzati döntéseiről. Nem tudom, ez a lap mennyire volt eddig kemény Magyarországgal…..
cynicalbitch 2011.01.26 22:59:26
@Várúr: @Atisz: ha jól láttam, idelle nem beszélt fényképről, ti viszont mind a ketten.

csak nem tudtok valamit a hamis FB-accountokról?
Orbán Viktor minden forradalmi lózungja ellenére sem mert nekimenni a mindenkori magyar kormányt fogva tartó, egyre csak hízó inaktív népességnek. A Fidesz, akárcsak szocialista elődjei, az aktívakat sarcolja és az inaktívak kegyeit keresi. A Véleményvezér évértékelése.…..
cynicalbitch 2010.12.30 20:14:08
néhány észrevétel:

1) nem igazán értem a félelmet a baloldali ideológiáktól úgy en bloc. csak egy példát mondok onnan, amit egyébként Indiában és Kínában egészen jól alkalmaznak, és amit épp a kapitalistáknak nem árt a figyelmükbe ajánlani: ez a bizonyos fokú "túlfoglalkoztatottság", ami annyit tesz, hogy olyan munkákra is alkalmazottat veszünk fel, amit Európában vagy a meglévő adminisztráció vagy gépek végeznek.
máshogy hogyan lehetne nagy tömegben növelni a foglalkoztatottak létszámát, ez persze közvetlenül csökkenti a profitrátát, de a munkavállalók számának növelésével egyértelmű gazdasági hasznot hajt.

2) azt még értem, hogy miért kell ennyire utálni a szoclibeket, azt már kevésbé, hogy a velük kézenfogva harácsoló jobboldaltól hogyan lehet valamilyen pozitív erkölcsi-gazdasági-bármilyen többletet várni.

3) én lepattannék a burkolt panelprolizásról, két okból is. egyrészt az államra túlzottan számító társadalmi rétegek nagy része idén szépen átment Fidesz-szavazónak. másrészt a kihalásukat várni szintén társadalompolitikai szűk látókörűségre vall: nem vitás, hogy a szocialaizmus ERŐSÍTETTE az öngondoskodás helyett az állami segítségnyújtást preferáló szemléletet, de maga a szemlélet a magyar társadalomban nem onnan ered.

4) örömmel látom, hogy itt a VV-nél is rájöttetek, hogy nincs ma olyan párt Magyarországon, amelyik modern és fejlett XXI. századi országot-államot tudna építeni.
kicsit sokáig tartott, de most már legalább megvan....
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
cynicalbitch 2010.11.18 10:21:50
@stratez: "Ami történt, az viszont pontos kórkép a 2000-es évek Magyarországáról, pontos látlelet arról arról az útról, amit bejárt az ország az elmúlt 60 és nem utolsósorban az elmúlt 20 évben."

Amit mondasz, az viszont pontos kórkép az 1800-as, 1900-as évek Magyarországáról, pontos látlelet arról arról az útról, amit bejárt az ország a Trianon előtti 100-150 és nem utolsósorban az azt közvetlenül megelőző 20 évben.
Subba Rosszlányok 3D 2010.07.20 10:27:00
Kajajegy, üdülési csekk, most meg ez a 3D. Mi jöhet még? Pörgesd a kurvát 3D-ben! ..
cynicalbitch 2010.07.20 17:57:53
@Hadacska: "ki járkál ilyen oldalakon?"

azok a bölcs férfiak, akik úgy gondolják, a szex túl jó dolog ahhoz, hogy az a nő, akivel csinálják, utána elrontsa a hangulatot mindenféle faszságok csacsogásával... :-O
Toroczkai műbránerre mutogat   Sose gondoltam volna, hogy a subbán fogok melegverésről olvasni, és a mai napig nem értem mit keres ez egy viccportálon. Nem tudom elképzelni, hogy bárki bármi vicceset gondol arról, ha valakit megvernek, megkéselnek, kirabolnak, vagy bármilyen…..
cynicalbitch 2010.06.18 10:32:46
@PR_fact: "mindez az ingahatás az elmúlt évek főleg SZDSZ gyökerű chartás mozgalmainak a mellékterméke."

írhattad volna nyugodtan, hogy erről is a zsidók tehetnek, és akkor szépen besorolunk azok közé, akikről a cikk szól, oszt' ad acta az egész. :-)
Ki kell végre mondani: Trianonról, a vészkorszakról és a Kádár-rendszerről csakis egyetlen legitim álláspont lehetséges. A Fidesz benyújtotta törvényjavaslatát, melynek értelmében "az Országgyűlés június 4-ét, az 1920. évi trianoni békediktátum napját a Nemzeti…..
cynicalbitch 2010.05.21 13:38:43
@Cheradenine Zakalwe: "tegyük fel, egy Sólyom László elleni merénylet a szlovák titkosszolgálat által."

háát, a magam részéről az első felháborodás után vinnék egy szál szártalan kankalint vagy hölgy estikét a sírjára. persze a Zengőről.

Európa akkor már régóta forrongott belülről.
cynicalbitch 2010.05.21 13:39:39
@Cheradenine Zakalwe: "Vagy a marxista-kommunista történelemszemléletre gondolsz? "az imerialisták újra fel akarták osztani a világot maguk között" ??? "

ezzel a "szemlélettel" (valójában tény) mi is a baj?
cynicalbitch 2010.05.21 13:40:29
@ZX: "Csak azt felejted el, hogy kb. 1 évtizede folyt egész Európában a fegyverkezés, csupán erre a casus bellire várt mindenki. "

nem felejtettem el. jaaa, hogy mi is arra vártunk?

hát akkor beszoptuk, nem?
Nemzet akkor is volt, amikor nem lehetett szavazni, és valószínűleg akkor is lesz, ha már esetleg a demokrácia nem lesz divatban.  „Egy magyar nemzet van, egy magyar állampolgárság lesz” - Semjén Zsolt nyilatkozata szerint az új kormány lehetővé fogja tenni, hogy…..
cynicalbitch 2010.05.05 10:52:25
@budai zöld: "Szóval kicsit tájékozódjunk, sosem árt."

és a tájékozódás után, mikor már minden hazugságot elolvastunk, álljunk neki gondolkozni. azért mondom csak, mert ez nálad kimaradt.

ha megnézed az előző két választás - a mostani nem számít, bár az amúgy is forradlaom volt - adatait, akkor láthatod, hogy listán néhány tízezer szavazaton múlt a győzelem.
mit jelent ez?
azt, hogy miközben fennen hangoztatja majd az új kormány, hogy nem jár automatikus szavazati jog az állampolgársághoz (de bazmeg, ha egyféle van, akkor nem estünk máris a magunk csapdájába!?:-) a rendelkezések között el lesz búltatva, hogy annak viszont jár, aki mondjuk három hónapja magyarországi lakcímmel rendelkezik.

és innentől kezdve már csak egy lépés, hogy a határ menti aktivisták/polgári körösök "megengedjék", hogy néhány, összességében akár több tízezer határon túli bejelentkezzen hozzájuk.

a probléma megoldva? igen. pedig nem jár automatikusan a szavazati jog az állampolgársághoz... ;-)
cynicalbitch 2010.05.05 10:53:43
@Walter Melone: "Aki ezeket behelyettesítőnek tartja egymással, az semmit sem ért."

te is tudod, hogy itt szinte senki nem ért semmit... :-)
Ennek a pártharcoktól hangos országnak nem egy jóságos nagypapára van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki az ország hosszú távú érdekeiért bármilyen pártérdekkel szemben képes kiállni. (Fotó: Gilicze Bálint) Pokorni Zoltán tegnap azzal lepte meg a közvéleményt, hogy a…..
cynicalbitch 2010.04.28 09:57:58
@vladek: na ja, és az sem ártana, ha mondjuk nem lenne beszédhibás...
cynicalbitch 2010.04.28 10:22:56
@véleményvezér: na ja, leginkább a "balos" csúnya kommentek, de hát szíved joga...
Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken. Egy szinttel feljebb - a kicsit több…..
cynicalbitch 2010.04.23 21:01:18
@Muster Mark: "igazán sajnálom, hogy túlélték auschwitzot a gázkamraszökevény nagyszüleid!"

ez csak azért történehetett, mert az SS-es felemenőid ahelyett, hogy teljesítették volna az impotens, elmehibbant führerük parancsait, egymás seggében turkáltak a tábor kerítése mellett.
Sárdobáló Fiatal orvosok 2010.03.04 07:00:00
Ez a vendégpost egy hatodéves, szigorló medikus írása. Írásom célja, hogy röviden betekintést nyújtson az orvostanhallgatók és a rezidensek-szakorvosjelöltek jelenlegi helyzetébe. Ezen keresztül szeretném a kívülállóknak megmutatni, miért volt tüntetésünk, miért lesz még…..
cynicalbitch 2010.03.04 12:29:21
@Donor: "Én a vizitdíj ellen szavaztam. Azért mert fizetem a TB-t rendesen."

na ja.

csakhogy jelenleg cca. 3,2 millió ember dolgozik, amelyből cca. 800 ezer közszolga és kb. 1,4 millió minimálbérre van bejelentve.

tehát kb. egymillió ember tart el tízmilliót.
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
cynicalbitch 2010.01.18 14:09:29
@mbazs: "Ezt jelzi az is, hogy mikor angolul beszélünk/írunk, MEGFORDÍTJUK MAGYAR NEVÜNKET, mégpedig keresztnév-vezetéknév alakra."

én egyszer (véletlenül) nem fordítottam meg, azóta kapok leveleket, hogy aszongya: Dear Mr. Zsolt. vagy Szolt. :-O
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
cynicalbitch 2010.01.07 17:17:50
@Gyűjtőjegyes: :-) hagyom én, csak nem tudtam meghazudtolni - angol "származású", és ráadásul kisbetűvel kezdődő - nicknevemet. :-)
cynicalbitch 2010.01.07 17:42:59
@ergerberger: érdekel az érzés? :-D
Az alábbi történet is egy banküzemi hibáról szól, amely során az ügyfél súlyos tanulópénzt fizetett, és nem volt rest később letesztelni, ki hibázott. Persze újra kiütközött a banki trehányság. Történetem nemcsak  6.000.000 ft-"téves" …..
cynicalbitch 2010.01.07 18:46:48
@kitvalasztanal.hu: "az a part nyerne amelyik megigerne a bankok kifosztasat. miattuk van minden rossz..."

emiatt a mondat miatt a zsidók, a cigányok és a nem banki multik közleményben fognak tiltakozni... :-DDD
Kezdjük a sztorival. Amikor Leroy Smith feleségénél, Emmanál beindult a szülés, úgy gondolta az apa, nem lesz idő, hogy professzionális segítséget kapjanak, ezért a Blackberry-jén rákeresett a következő kifejezésre: "hogyan hozz világra egy babát otthon". A WikiHow-n…..
cynicalbitch 2009.12.17 15:59:40
 Jövőre a motorosokat -ha lehet- még jobban fogják utálni az autóval közlekedők. Amiért eddig anyáztak, az egy varázsütésre vált szabályossá és törvényessé.De van esély a közös platformra. Például utálhatjuk együtt a bicikliseket. Képzeljük csak el: enyhe emelkedő,…..
cynicalbitch 2009.12.17 15:57:25
@kispista2: "Egyirányúba meg csak táblával engedett esetben szabad szemből behajtani,"

ahova ugyanazzal a svunggal fog behajtani a köcsögje, mint most, amikor nincs tábla. egyébként marha nagy segítség az autósoknak. azaz tök értelmetlen fölborítani egy több évtizedes szabályt.

de majd megahl egy-két biciklis, lesittelnek egy-két autzóst, aztán majd visszavonják.

ha olyan geci nagy szpóccmenek vagytok, akkor mibe kerülne hatvan méterrel többet kerekezni???
Reggel egy bringás futárt figyeltem, ahogy a havas bicikliúton próbálta felküzdeni magát egy emelkedő tetejére, nem tűnt egyszerű feladatnak, de sikerrel járt. Ugyan hatalmas hó még nincs a fővárosban, a főutak viszonylag jól járhatóak, a bicikliutak takarítása bármennyire is…..
cynicalbitch 2009.12.17 15:40:58
@ZZZZZ: "Nincs hideg, csak fel kell venni egy aláöltözéket, és kész. Jó tekerést mindenkinek!"

mínusz fokok vannak, az HIDEG. ezen szerintem fölösleges vitatkozni, kis velocinácim... ;-)

"MInden forradalmár idióta."
cynicalbitch 2009.12.17 15:43:19
@ZZZZZ: "azt meg, hogy ki normális, meg ki nem, azt nyilván te megmondod majd."

nyilván nem, de aki mínusz fokokban, hóesésben biciklire ül, annál valami nagyon nem stimmel.
cynicalbitch 2009.12.17 15:44:40
@ZZZZZ: "Én ma is gyorsabban odaértem a célomhoz kerékpárral, mint ezt autóval tettem volna."

én meg autóval értem be a céghez hamarabb, mintha biciklivel mentem volna.

most akkor 1:1, mindenki örül.
Navracsics Tibor olyan egetverő hülyeségek egész garmadáját szabadította ránk, hogy menten felrázott a politikai pankráció szemlélőiként ránk telepedett súlyos apátiából, feledtetve az előre kiszámított műpofonok és számolatlanul zuhogó kamutalálatok lehangoló unalmát.…..
ICA tovább gondolkodott a Geréb-jóslaton, miután a róla szóló cikkre számos komment érkezett.  A két szerkesztő fogalmazta meg a hozzászólások olvastán a gondolatait. Köszönjük az olvasók figyelmét és a kommenetket. Mondataik olykor egyeznek, máskor…..
Az IDG News Service szerint a Taobao.com a webes értékesítés első két hetében összesen öt darab telefont adott el, 2 nyolc gigabájtos iPhone 3G-t és 3 darab 16 gigabájtos 3GS-t. Ha ez igaz, akkor ez még nagyobb lebőgés, mint a telefon China Unicomnál tapasztalt gyenge kezdése (5000…..
cynicalbitch 2009.12.04 14:49:30