Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kdutka

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Méz Előd Kiskorú trolivzető 2013.01.01 18:42:48
A trolibuszt, amivel munkába menet közlekedek, felszerelték egy "gyereksarokkal": a jobb első ülés elé felragasztottak egy műszerfalat ábrázoló matricát és felszereltek egy játékkormányt.  Nagyon jópofa ötlet.   A gyerekek úgy foglalják el magukat trolivezetőset…..
A házunkban minden emelet lépcsőfordulójában van egy villanykapcsoló. A világítás úgy van beállítva, hogy takarékossági megfontolásokból kb. percenként lekapcsolódik. Amíg valaki felér a negyedikre, legalább egyszer újra fel kell kapcsolnia.  Lassabbaknak, postaládáknál…..
Méz Előd Teafilter 2012.12.13 15:02:32
Belógatom a teafiltert a bögre forró vízbe, és fogalmam sincs, hogy hány percig kell áztatni. Mert az erre vonatkozó információ vagy a dobozon volt, vagy a filter csomagolásán, amit valószínű, hogy ki is dobtam.Most viszont van egy gyártó, aki megoldotta ezt a problémát. Nem kell…..
Méz Előd 18+ pecsét 2011.05.10 16:53:00
Nemrég egy budapesti szórakozóhelyre vetett a jó sorsom és a bejáratnál kaptam a kézfejemre egy pecsétet.  A pecséten körben a hely neve volt olvasható, "Dürer Kert", a közepén pedig az, hogy "18+", ahogy ez a bal oldali képen remélem valamennyire…..
Méz Előd Ajtónyitás lábbal 2011.03.11 14:29:00
Különösebb fóbiáim ugyan nincsenek, de a nyilvános vécé kilincsét nem szeretem megfogni, azt nagyon nem találom higiénikusnak. Így aztán rengetegszer szerencsétlenkedtem már az ajtó kinyitásával kisujjal, könyökkel, térddel, vagy valami kéznél lévő segédeszközt használva,…..