Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thevoyager

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Tizenötödik éve járok a Katonába. Meg az Örkénybe, meg a Radnótiba, még a Nemzetibe is, oda már ritkábban, de azért még mindig többször, mint egy átlagos fideszes közíró vagy helyettes-államtitkár. Valahogy főleg a Katonába járunk, szerintem már ismernek bennünket, mi vagyunk azok, akik…..
Az, hogy egy rock- vagy metálzenekar élén énekesnő áll, ma már messze nem hangzik olyan érdekesen, mint húsz évvel ezelőtt. Az angyali hangon dalolgató, leggyakrabban fekete csipkékben a színpadon vonagló gótikus démonhölgyek mintha kihalófélben lennének, ám helyüket átvették a retro/okkult…..
Előbb utóbb várható volt, hogy az ultrajófejnek kikiáltott Dave Grohl megrészegül saját sztárságától. Ennek kicsúcsosodását láthattuk a Oscar-díj átadóján, amikor egyes egyedül adta elő a Beatles Blackbird című dalát. Innentől pedig nincs megállás. A Foo Fighters legutóbbi lemezéhez készült…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
thevoyager 2014.09.08 22:55:50
@Xenia Ulrich: csak remélni tudom, hogy max. 16 éves vagy. annál idősebb korban kicsit már gáz ez a megszállott rajongás egy ilyen karakter irányába...
bravo otto díj? tényleg? az már szint! egyértelműen bizonyítja, hogy hatalmas művészről, egy igazi őstehetségről beszélünk!
nem.
TComment Így vettünk kisautót 2013.09.30 06:24:55
Ismét nyakig elmerültünk a posványban, kis fogyasztású, városi autót vettünk. Soha többet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
thevoyager 2013.09.30 12:51:46
@dansun: érdekes, mi meg most kerestünk 500-700e között kisautót, és hiába erőltettem a yarist, leszavazta, mert "ronda" :) végül fabia lett.
thevoyager 2013.09.30 12:57:11
@thevoyager: mármint hogy az asszony szavazta le
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
thevoyager 2013.06.26 16:30:32
@Hoppázó Beléndek: Én az elmúlt 2 alkalommal utasként tettem meg ezt a szakaszt. Némileg konkrétabb módszerrel próbáltam jelezni, mit kellene csinálni: vagy a hátsó ablakban, vagy a szélsőn kinyúlva mutattam a delikvenseknek, hogy oda kellene átfáradni, mert 3 sáv van. Kevesebb mint 10% értette, mit akarok, a többi csak nézett bambán.
Miután sorra hagyták el az X-Faktort a mentorok, egyértelművé vált, hogy az RTL Klubnak új zsűri gárdával kell kezdenie a negyedik évadot, Geszti Péteren kívül ugyanis eddig mindenki kiszállt. Az új mentorok személyéről mindenki csak találgat, most azonban a Blikk biztosnak…..
Black Flag címmel nemrég jelent meg a mezőkovácsházi Ektomorf új nagylemeze, amit egy nagyobb, főként Németországot bejáró Európa turné is követ, köztük két magyar állomással Budapesten az A38-on november 1-én, előtte pedig Debrecenben október 30-án. Az új lemezről, a…..
thevoyager 2012.10.16 15:48:06
@SZ.A.: Könnyebb örülni a sikereknek, ha nem minden interjúból az jön le, hogy KÖCSÖGMAGYAROK!
Szerintem minden ismert, sikeres zenekart fikáznak valahol-valakik, mégis csak az Ektomorf az, amelyik 24/7 ezen zokog. Kurva irritáló, és ennek nincs köze a sikerességhez.
Modorosblog Menzán: Az ebéd 1989 2009.10.19 11:54:00
-No kedves csimótáim, mindenkinek megvan a párja? Akkor most az ebédesekkel, napközisekkel levonulunk az aulába szépen, libasorban. Hazemenősök is felállnak, viszontlátásra! -Víííszóóntláátáásra! -Sorakozó, harmadik cé! Indulás, Jokonicsy sem izeg-mozog, igazodik…..
Ameddig lesz zene, addig fogják keresni minden idők legszomorúbb dalát, persze mindenféle obskúrus módszerekkel, amikre túl sokat ugye nem érdemes adni, az azonban már elgondolkodtató, hogy alig másfél év alatt a második olyan kutatásnak mondott valamiről jelennek meg hírek, ami a…..
Horthy Miklós két villája is eladó (im) Befejezetlen űrközpont Óbudán (“azóta az épületből minden mozdítható anyagot elloptak.”) Hatalmas oszlopakvárium faragott faállványon (az épületről már volt egy külön poszt, de ezt akkor nem láttam) Két ingaóra - csak hogy…..
thevoyager 2011.10.21 10:43:52
@dobcsek: Nem is értem, mire gondolsz. Szerintem roppant ízléses az a franciaágy az érdi villában... :)
Megaláztatásom története: A "világ vezető logisztikai csoportjának tagjánál" a dolgozót nem tekintik embernek. A német cég valahol ezt a mentalitást magáénak vallotta.Ott egyedül dolgozni volt jogunk, de semmi máshoz. Rémálom volt a munka Pesthez közel a cégegyik…..
Az elmúlt hétvége alapjában véve a tespedés jegyében telt, de azért sikerült egyet kirándulni is, a veresegyházi medvemenhelyre. Bár az idő elég szeles volt, sok látogató volt, és a mackók is egész élénkek voltak. Kivéve persze azokat, akik (igen, akik:) az egyik…..
thevoyager 2011.04.13 09:11:07
@Idet: Mi is autó nélkül voltunk. Vonat, aztán 10 percnyi séta.
Kedves olvasók, Stöki egyéb irányú teendői miatt a héten megint alibi van, viszont cserébe igyekszem megint valami olyat megragadni, ami beindítja a nosztalgiázást. Összeszedtem pár dolgot, amik régen szerves részét alkották a játékidőnek, de mára szinte teljesen kivesztek -…..
Hogy mennyire beleégett a hosszú, fekete hajú lány (lásd a számtalan ázsiai horrorfilmet) rémtoposza a kollektív tudatalattiba, arra kiváló példa ez a rövid videó, amelyet egy spanyol tv vett fel egy hotel folyosóján. Természetesen a Ragyogás istenverte ikreinek emléke is…..
thevoyager 2011.03.07 14:45:02
@Mobutu Sese Seko Nkuku Ngbendu Wa Za Banga:
Én olvastam a könyvet is, mégis tetszett a film. Baj van velem?
A Warfare 1917-nek nagy sikere volt az előző blogon, és most itt a második világháborús folytatása, ami, ha lehet, még szebbre és hangulatosabbra sikerült. A feladat viszont továbbra is ugyanaz: a játéktér három sávjában megfelelően taktikázva indítani osztagokat, és…..
Nem jó a negatív kritika az országnak az uniós elnökség idején.Vajon ki mondta ezt a mondatot?a) Orbán Viktorb) Szijjártó Péterc) Schmitt PálA helyes válasz: egyik sem. Ki nem találja a kedves olvasó...Mesterházy Attila az MSZP elnöke -és most már kijelenthetjük haláli…..
A Black Eyed Peas nem csak borzasztó, de ráadásul az idegesítő will.i.am még világrengető újdonságként is harangozza be. A Gorillaz ingyenes lemeze promóciónak nagyszerű, lemeznek annál kevésbé. A Klaxons szintén ingyen hozzáférhető EP-je bemutatja, milyen sokra…..
thevoyager 2011.01.12 12:23:12
thevoyager 2010.11.30 08:39:36
@Sigismundus: a középső a szombathelyi polgármester, fidesz
 Sokat lehet tanulni a játékokból, nyelvet például mindenképp, vagy ezt-azt a második világháborúról, de egyet jegyezzünk meg jól: a földrajz nem minden fejlesztő erőssége.Ezen a képen az Assassin's Creed: Brotherhoodból láthatunk egy részletet, egyrészt a játékból,…..
Fontos hír: Van újra a blognak közösségi facebook oldala, itt oldalt már lehet lájkolni is mindent!A minap elkészíthettem ezt a remek minimál, már már gyerekrajzba hajló Kossuth címert! Nagyon élveztem az egész munkát, és örülök hogy Orsi volt ilyen bevállalós, és…..