Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kawasaki.hu

97 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A május 8-i hétvégén rendezték Monza-ban a Superbike Vb 4. futamát. Lássuk, hogyan szerepeltek a Kawasaki versenyzői. Supersport VB Egy kihívásokkal teli versenyhétvégén Broc Parkes a 4., David Salom a 8. helyen végzett a 16 körös versenyben, ami végig nagy izgalmakat hozott. A…..
Európa szerte beindult a versenyszezon és a Superbike VB mellett több nemzeti bajnokságban is szurkolhatunk az új Ninja ZX-10R versenygépnek. Csokorba szedtük az eddigi eredményeket.   Bitti egy Ninja ZX-10R nyergében A számunkra legkedvesebb hír mi más is lehetne, mint hogy a…..
Tudtad, hogy a Kawasaki részt vesz a NASA űrprogramjában? A NASA Kawasaki négykerekűek segítségével földi körülmények között modellezi a marsi közlekedést. Van-e élet a Marson? Egy kérdés ami már régóta izgatja az embereket. A marsi élet kutatása reméljük hamarosan újabb…..
Az ausztrál Chris Vermuelen második otthonában, Hollandiában tér vissza a Superbike mezőnybe.Chris-t mindenki az ausztrál tengerparton rövid nadrágban, szandállal, napszemüveggel képzeli el, egy igazi Queenslander-nek Ausztrália keleti partjáról, aki nagy rajongója és gyűjtője a…..
Mindhárom gyári Kawasakis versenyző rajthoz áll Assen-ban, miután Chris Vermeulen is csatlakozik társaihoz Joan Lascorz-hoz és Tom Sykes-hoz. Annak ellenére, hogy az átfogó fejlesztési programnak még csak az elején járnak a Ninja ZX-10R már bizonyította létjogosultságát a 13…..
Hétvégén rendezték meg a Superbike VB második futamát az angliai Donington Park versenypályán.  SUPERBIKE VB Lascorz megszerezte a saját és az új Ninja ZX-10R eddigi legjobb eredményét. A Kawasaki Racing Team csapatából Joan Lascorz és Tom Sykes rajtolt el mindkét futamon az…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Miklós írása, egy emlékezetes Kawás élményéről. "Kedves Motorostársak! Kedves Mindenki! A megszólítás azért szól elsősorban a motoros „állatfajnak”, mert történetemet leginkább ők fogják érteni, értékelni, és számukra…..
Kawasakis Játékunkra érkezett Lajos írása, egy emlékezetes Kawás élményéről.Nem is tudom hol kezdjem talán a legelején! Hogyan is lettem Kawasaki tulaj?Illetve hogy lettem motoros? Motoros? Igen az mert előtte max biciklivel nyomultam :)Egy nagyon jó barátom Suzuki GSX-R 750-es…..
Egy újabb játékot hirdetünk a Kawasaki rajongók részére, amiben arra kérünk Benneteket, hogy osszátok meg velünk a Kawasakihoz kapcsolódó legszebb motoros élményeteket.Biztosan Mindenkinek rengeteg emlékezetes szép pillanata, élménye van, ami a Kawasakijához kapcsolódik.…..
A korábbi Forma 1-es világbajnok egy újabb oldaláról mutatkozott be. A "Jégember" Räikkönen saját motocross csapattal lépet a színre az IceOneRacing Team-mel. "Mindig is szerettem volna motokrosszozni, jobban, mint bármi mást. - mondta Kimi – gyerekkori álmom…..
Superbike Sykes az első négyben a Portimao-i tesztelésen A Portimaoban tartott hivatalos IMS teszten volt először alkalma Tom Sykes-nak és Joan Lasorcz-nak, hogy először összemérjék erejüket a versenytársakkal és az új Ninja ZX-10R több, mint biztatóan szerepelt. Ezzel a teszttel…..
A Kawasaki KX450F-fel versenyző Ryan Villopoto (#2) kemény küzdelemmel történelmi győzelmet szerzett a Los Angeles-i Dodger Stadiumban, ahol először rendeztek Supercross versenyt. A Kawasaki Monster Energy versenyzője ezzel már a második győzelmét szerezte a szezonban. Csinálj…..
Villopoto (#2)őrzi remek formáját és a Phoenix-ben megszerzett második helyével továbbra is vezeti (két ponttal) a bajnokságot. Villopoto erősen kezdett az első fordulóban és úgy tűnt, hogy ezt a teljesítményét a második fordulóban is megtartja. Egész nap ő mente a…..
Az Anaheim-i verseny tökéletes volt a Kawasaki számára, hiszen Ryan Villopoto győzelemmel tért vissza a Monster Energy AMA Supercross nyitó fordulójában, a Pro Circuit / Kawasaki csapat pedig mindent besöpört a Lites versenyen. Josh Hansen megszerezte karrierjének ötödik AMA Supercross…..
A Superbike Magazin 2010-es számaiban az újság főszerkesztője Hajósi Norbi tesztelte a Kawasaki középsúlyú szupersport motorját. Az újságban havi rendszerességgel publikált beszámolójának most itt a blogon is elolvashatjátok. Aki ZX-6R-re vágyik az most betekintést…..
A Superbike Magazin 2010-es számaiban az újság főszerkesztője Hajósi Norbi tesztelte a Kawasaki középsúlyú szupersport motorját. Az újságban havi rendszerességgel publikált beszámolót most itt a blogon is elolvashatjátok. Aki ZX-6R-re vágyik az most betekintést nyerhet, hogy…..
Joan Lascorz (Kawasaki Racing Team) részt vett első Superbike tesztelésén és a spanyolországi Almeria tesztpályán végre kipróbálhatta a 2011-es Ninja ZX-10R superbike versenygépet. Vele együtt tesztelt még a két Supersport tesztpilóta Broc Parkes és David Salom is. Joan-t…..
A 27 éves skót Stuart Easton, nyerte a 2010-es 44. Macau Grand Prix nagydíjat. A Paul Bird Kawasaki Racing Team versenyzője egy Ninja ZX-10R nyergében szerezte meg sorozatban már a harmadik győzelmet. Teljesítményét jelzi, hogy legyőzte legnehezebb kihívóját a nemes egyszerűséggel…..
Sikeres versenyhétvégét zárt a Rockstar Bud Racing Kawasaki csapat, miután Gregory Aranda Genovában (Olaszország) megszerezte a 2010-es Supercross Európa-bajnoki címet. A sérülése miatt kiábrándítóan sikertelen GP sorozat után, Gregory Aranda teljes erőbedobással készült a…..
A Kawasaki Heavy Industries, Ltd. 2010. október 22-én útjára indította az Ipsea Colossus teherszállító hajóját a Kobe-i teherkikötőben. Ez a harmadik új tipusú csúcsminőségű teherhajója, de tudtad, hogy ez már az 1640. hajótest, amit a Kawasaki megépített. Az Ipsea Colossus…..
A Kawasaki Racing Team három napos tesztelést végzett a spanyolországi Motorland Aragon versenypályán, az új Ninja ZX-10R-rel, ami további előrelépést hozott az új versenymotor fejlesztésében. Tom Sykes és Katsuaki Fujiwara tesztelték az új versenygépet. Sykes a köridőkre…..
Ben Townley, aki az egyik leggyorsabb motocross versenyző a világon, 2011-ben visszatér a World MX1 Bajnokságba a Kawasaki Team CLS csapattal. A korábbi MX2 és US Lites világelső az elmúlt öt szezonban az USA-ban versenyzett és most egy 1+1 éves szerződést írt alá a Pro Circuit,…..
A Superbike VB utolsó futama után, a kölni INTERMOT motorkiállítással egy időben tartották első hivatalos és nyilvános tesztjét a Ninja ZX-10R Superstock motornak. Mindkét Kawasakival versenyző Superstock csapatnak (Pedercini Team, Lorenzini by Leoni Team) lehetősége volt arra, hogy…..
Évek óta kapom a kérdést: mikor lesz már a Kawának ezres túra gépe? Hát kérem szépen 2011-től. Tessék, itt az új Z1000SX. Tavaly a Z1000 megjelenésekor nem sokan hitték, hogy ebből a futurisztikus megjelenésű modellből lehet túra gépet csinálni, szerencsére azonban Kölnben…..
A Kawasaki 2011-es zászlóshajója. A Next Ninja projektben már nyár közepe óta csöpögtetik az adatokat és a versenygépet is leleplezték szeptember elején a Nürburgring-i pályán, de az utcai verzióra Kölnig kellett várnunk. Megérte. A központi oldalon olvashatjátok a legfontosabb…..