Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neuroxyde

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játsszunk el egy kicsit a gondolattal, mi lenne, ha kívánhatnánk mondjuk öt dolgot Karácsonyra? Bizonyára Nektek is sokszor eszetekbe jutott már, hogy ha végtelen összeg állna rendelkezésre, akkor mit vennétek meg. Nem is feltétlenül Karácsonyra, de mivel pár nap és itt az ünnep,…..
Neuroxyde 2011.12.23 19:56:40
1. kütyü: iPad2
2. cipő: van egy pár kinézett puma, vagy adidas playersroomból, beszerzésük remélhetőleg szilveszter körül
3. ruha: Rebel Spirit T-Shirt(s) ->
www.rebelspiritclothingstore.com/
4. ruha: farmer még nem tudni honnan, de beszerzésük megint szilveszter körül
5. kiegészítő luxury laces rosary nyaklánc
6. egyéb: egészség, békesség, harmónia, stb. :)
 Csak japánban elérhető ez a Black Label néven futó kollekció. Az őszi/téli lookbookok egyik utolsó fecskéjét láthatjuk most a Burberrytől. Ezekkel a ruhákkal egyértelműen a fiatalabb korosztályt célozzák meg. A kollekció főleg kabátokban erős, a többi ruhadarabbal nem…..
OurFashion Menő cuccok pasiknak 2011.11.04 14:00:00
Elhanyagoljuk a férfiakat. Legalábbis itt a blogon, ugyanis alig pár hetente készítünk nekik szóló összeállításokat, cikkeket. Most pótolom egy kicsit ezt a lemaradást és mutatok pár érdekes darabot férfiaknak is:Az olasz Unconventional T-Shirt bemutatkozó kollekciója szuper…..
Bár a szervezők csak VV Lacit hívták a budaörsi Sportfesztre, ő magával hozta VV Gigit, VV Zsófit és VV Bécit. Az ember azt gondolná, hogy a valóság show hősök, csak a szemnek szépek, társadalmi hasznosságuk csekély. VV Laci mai rendhagyó tesi órája ékes bizonyítéka annak,…..
Neuroxyde 2011.06.13 14:04:58
@Peter__Blau: Azért mert most itt bohóckodik egy alkalommal pár gyereknek, még nem jelenti azt, hogy ráveszi őket a sportolásra szerintem...

@csilisav: ez az ember kurvára de nem volt hiteles az egész műsor alatt. Igaz, hogy voltak alkoholista léhűtők, de azok legalább nem játszották az agyhalált, hogy "háborúba megyünk", meg faszom, hanem csak elvoltak aztán lazultak... az eredményekből látszik, hogy melyik fél érvényesült, és melyik ment haza sírva-ríva vesztesen...
IDDQD E3, nulladik nap 2011.06.07 11:46:00
Az utóbbi évek divatjának megfelelően már a show megnyitása előtt külön kis konferenciát tartott az összes nagyobb cég, amin bemutatták, mit lehet majd másnaptól megint megnézni élőben. Önkényes, és jó hosszú válogatás jön friss trailerekből és ingame mozikból, aztán…..
Neuroxyde 2011.06.08 01:15:05
@Delebriel: Akit a Far Cry 3 és/vagy a Skyrym (első látásra persze) nem késztet kockulásra, nos az inkább ne is játsszon semmivel...
Neuroxyde 2011.06.08 01:17:02
@Neuroxyde: Illetve ezek mellé sorolandó, bár itt nem szerepel, konzolosoknak a God of War Origins is persze. Eddig azt kell mondjam nagyon szép az idei felhozatal.
Ebben az évezredben kevés jó paródia készült (talán egy sem?), ám ha visszatekintünk a 80-as évekre kapásból négyet is lehet mondani: Csupasz pisztoly, Airplane!, Top Secret és az Űrgolyhók. Utóbbi a Csillagok háborúját figurázta ki, Darth Vaderből Lord Helmet lett, Han…..
Neuroxyde 2011.05.31 00:52:37
  ajánlatunk sztár DJ-knek akiknek már minden megvoltde mint tudjuk, a csillogásból sosem elég luxus Swarovski DJ fejhallgatók mindössze £1799.99-ért..
Neuroxyde 2011.04.17 10:04:11
@s.l.i.p.k.n.o.t: A nevedhez képest egész jól otthon vagy a témában :).
Amúgy a Chuckies az tutira valami megbízásból gyártott, és nem feltétlenül Swarovskival van telerakva. Szerintem jól néz ki ^^.
Neuroxyde 2011.04.21 16:26:38
@Almaspite: Igen azt valóban illett volna kitisztázni a cikkben...
Ha minden igaz Audio Technica ATH-M50.
Lehet, túladagolom a témát, de ismét Natalie Portmanről lesz szó. Kicsit én is érzem, hogy kezd elharcsaveronikásodni, azaz mindenhonnan ő folyik, mint anno a hirtelen felfedezett, a bájos Harcsa "mindenki kedvence" Vera. Szó se róla, néha én is fel tudok ülni ezekre a…..
„Iszonyú méreg öntött el: nem igaz, hogy ilyen történik velem, hogy verhet át? Ígér fűt-fát és lelép, szó nélkül?” – a lány hiába várja, hogy netlovagja megcsókolja, minden nyálcsere a hatodik randevúig várat magára. Már az is rossz előjel, hogy csak a…..
Szigetet venni több mint jól hangzik, hiszen hol lehetne fesztelenebbül bikinicsík-mentesre barnulni, mint ott, ahol tíz kilométeres körzetben a vidáman ugrándozó delfinek a legfejlettebb emlősök. Téved azonban, aki a zömében erősen B-kategóriás filmekből arra következtet, hogy a…..
Neuroxyde 2011.01.05 19:40:48
A fiatalember, aki igényt tartott az egész heti publikálásra, érzelmi okokra hivatkozva visszavonta posztjait, így most egy vadiúj történetet olvashattok, ami teljesen független az előző szériától. Mit tennél, ha rajtakapnád a pasidat, hogy egyszerre 60 lánnyal levelezik és nem az…..
Vége. Iniesta a 116. percben eldöntötte a mérkőzést, világbajnok lett Spanyolország, valljuk be, megérdemelten. Mindenekelőtt gratulálunk a hispánoknak, ahogy a sportszerűség ezt megkívánja. Apropó, sportszerűség. Az Oranje meggyőződésem szerint annak köszönheti ezt a…..
Neuroxyde 2010.07.11 23:21:08
„Unglaublich, Super, Wahnsinn, Spitze, Wunderbar und so weiter…” –csupa nagy betűvel írandó a véget nem érő jelzők sora. Tegye mindenki a szívére kezét és mondja őszintén , hogy tudta és erre számított. A vb előtt  egy hónappal ennek a párharcnak még…..
Neuroxyde 2010.06.28 09:58:42
@WeAreEngerland: akkor is a németek nyertek volna. Az angolok *lelketlensége nem azon az elsinkófált gólon múlott, előtte is szarul nyomták.
Megérdemelt győzelmet aratott Hollandia Japán válogatottja ellen az E csoport második mérkőzésén. Az első félidő akár, egy egymás közötti kétkapuzásként is értelmezhető. Voltak a narancsmezesek, akik a labdajáratást, míg a fehér mezesek a védekezést, a területek…..
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
HeStyle Gallianori vendégposztja 2009.10.29 22:30:00
Mivel a HeStyle az első magyar nyelvű, külön férfiaknak íródó divatblog (igen, ez mind egy mondatban 2009-ben!), én ez előtt tisztelegnék. Hoztam kilenc, a házát stílusosan elhagyó olasz férfiút, mert ők a teremtés koronái :D   1. szabály: mokaszin szigorúan…..
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..
Farkas is kapott egy szinkronos előzetest. Forgács Gábor (aki szerintem az egyik legtehetségtelenebb szinkronszínész) suttog baljóslatúan, csak egy a baj, tőle nem tudom ezt komolyan venni.Az angol nyelvű előzetes erre található...
Levélváltás, hogy minden kiderüljön. Egy utazás mindent megváltoztat. Kedves Szakítós! Valentin-nap alkalmából küldök néhány levélrészletet, amit a volt szerelmemtől kaptam. A Valentin-naphoz úgy kapcsolódik, hogy igazi ünnepi szakítás volt, sok szerelemmel:) A négy éves…..
Subba Öt marha 2009.02.06 09:10:00
Bár az urbánus legendáról, miszerint a Havanna lakótelepen az erkélyen tartották a lovat, nincs videó. Helyette íme egy másik, mely az élőállatszállítást egy kisérletezősebb oldaláról mutatja be.   ..