Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vikiszeged

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Salakblog - Minden, ami tenisz Mese 2009.05.07 18:43:00
Ezt a szép embert letartóztatták tegnap Szerbiában, amiért megfenyegette az ausztrál nagykövetet.Azt mondta, felrobbantja a kocsiját.Ha csak a nagykövet úr nem tesz valamit.Nem reagál.Arra a vádra, amivel ezt a szép embert illette a saját tulajdon lánya, egykoron egyébként…..
Bryanék picit korábban érkeztek, de nem jöttek zavarba...
vikiszeged 2009.05.08 09:22:10
Intelligens ember rövidít, mondta a biológia tanárom annak idején, de mivel nem vagyok benne teljesen biztos, hogy minden biológia tanár ezt mondta, megmagyarázom. V.ö. vagyis vesd össze. Mondjuk a tegnapi római eredményeket (különös tekintettel Serenáéra) a tegnapi…..
vikiszeged 2009.05.07 08:57:07
@dd aka kertagrár: Mert nem szeretnél 1 nagy pofont kapni, -úgy mint Serena, vagy Murray- ahogy a többiek hívják a sorstól (én Istennek hívom, mivel benne hiszek).
vikiszeged 2009.05.07 09:04:11
@Lindike1:nem ő az első,aki ilyesmi megjegyzést tett(nem Rafára, de más vkire), ezért feltételeztem ezt.
Szerintem van amivel nem szokás, illik viccelni és számomra ez is az.
Különben megkérdeztem hívőket és ők is azt mondták, hogy az lyen dolgokat nem szabad szó nélkül tűrnie 1 hívőnek és a Bibliában is ez van.
vikiszeged 2009.05.08 09:19:16
@dd aka kertagrár:
nem értem melyik 3. bejegyzésre gondolsz...
Igen, Jézus mondta, "akinek van füle a hallásra" ,azt már a Nadalra írott messiás kapcsán is tudtam, hogy olvastad a Bibliát, vagy legalább is hallottál róla, de a kijelentéseid alapján csak ennyi. Ha nagyon megerőltetném magam, és több utalást adnál talán még vallásosnak is mondhatnálak, de többre nem és erre több indokom is van.
'Gyümölcseiről ismerszik meg a fa' ez mond vmit?
és csak Istennek könyörögj, nekem NE!
Mondjuk, sosem volt egy egyszerű eset, de ha azt meg tudná nekem valaki magyarázni, hogy azok után, hogy valaki tulajdonképpen simán veri Serenát, hogyan lehet kikapni 6/3 6/0-ra egy Kanepitől, azt megköszönném. Ps.: Tudom, hogy az észt is húszban van és kiemelt.  ..
Nem egy egyszerű mutatvány, picikét megkavarodott idénre minden, azzal, hogy máskor vannak a tornák, mint voltak egy esztendeje. Jelen pillanatban például mindenkinek két római 1000-es verseny szerepel a pontjai között, míg a monte carlóit csak az 500-asok közé tudták besuvasztani.…..
Tekintve, hogy a tegnapi írásom Rafáról viszonylag nagy vitát váltott ki, gondoltam hozzáfűznék még ezt-azt. Hozzáteszem gyorsan, a vita hangneme már-már közelítette azt a szintet, amit várnánk Petrával, alig néhányan gondolták azt, hogy ítéletük megfellebbezhetetlen és a…..
vikiszeged 2009.04.28 16:58:16
Bordin,
Valaki valaha "véresszájúfedererbérenc"-nek nevezett, vagy csak te annak vettél 1-2 kommentet?
Miért hülyézne le valaki a gondolataidért? Szerintem itt mindenki- a többség- tudja, hogy azért dobod fel a labdákat, hogy mi elkapjuk.
Neked ez a stílusod, ami néha arrogáns, néha csípkelődő, néha kibírhatatlan, de ezt meg is írjuk neked, NE AGGÓDJ! :)
Ja, és van pozitív oldalad is. :)

Te képzett teniszedző (is) vagy, miért nem mondod el, neked, mint szakembernek mi a lehetséges válaszod a kérdésedre és miért.
OK, most írtad Del Potrot ,de indokold is meg ,mert nagyon furcsa és érthetetlen. A hit eléggé nem stimmel, mert akkor máskor is jónak kellene lennie és hogy érted, hogy a tenisze alkalmassá teszi?
Igaz, hogy mi nem vagyunk szakemberek- a hozzászólások alapján gondolom ezt-, de látjuk, hogy hiányzik belőle valami -valamik-. Ez is 1 olyan vitatéma, amire biztos mindenki reagálni fog? Mert akkor ügyes vagy. :)
A reagálásom:
a tűzet hiányolom belőle, ami Rafaban és Verdában is megvan, és tényleg csak elvan a pályán, néha ott, néha valahol máshol.
Az, hogy valaki megverje az nem csak rajta, hanem Rafán is múlik, épp úgy mint Rafa-Roger esetén. Roger követi el a hibákat, amit Rafa kihasznál + még a saját játékát is hozza és így áll össze.
Szerintem.

Petra,
ha jól emlékszem te pszichológiát tanultál az egyetemen, főiskolán? Néha szoktad alanyként tanulmáyozni Gábort?
Mert ,hát csak a szakmád... :)
Igaz, nem ezen a területen végeztem a sulijaimat, de tanultam némi pszichológiát és Gáboron elgondolkodom néha...valami nem stimmel vele kapcsolatban...

vikiszeged 2009.04.29 12:49:57
@szpetra:
OK,értem.
Csak annyira más a közvetítés közben (te pl nem).
Az irónia nem is jutott az eszembe.
Elnézést.
Felbuzdulva Venus es Murray múltkori autóteteji pötyögésén a Rodeo Drive-on, továbbá Andre es Pete már-már klasszikus Nike reklámján, a Német Tenisz Szövetség új akciót hirdetett. Azt kérik, hogy minél többen vigyenek magukkal teniszütőt, teniszlabdát, és kezdjenek el…..
Csak a kontraszt kedvéért, aki még nem látta volna. A leghosszabb labdamenet, amiről tudunk: 1978, Roland Garros döntő, Borg-Vilas. 86 ütés. ..
A hétvégén rendezik a Fed Kupa Világcsoportjának elődöntőit, a címvédő oroszok az olaszokkal csapnak össze Castellaneta Marinában. Az olaszok számára ez soha vissza nem térő lehetőség, hiszen a legyőzhetetlennek hitt oroszok elég tartalékosan érkeztek Olaszországba, a…..
Madridban mindig próbálnak kitűnni. Tudjátok, ez az a torna, ahol a fiúknak gyönyörű modellányok, a lányoknak helyes modellfiúk szedték a labdát, Nole egyszer majdnem meg is ölte véletlenül az egyiket. Arról nincs információm, hogy ez marad-e idén is, most hogy tavasszal lesz a…..
Remélem az elkövetkező hónapokban be tudom bizonyítani mindenkinek, hogy méltó vagyok a világelsőségre.Dinara Safina, ma reggel ..
vikiszeged 2009.04.09 15:00:56
@.:Zoltán:.: Ugye te nem nézted Safina bénázásait, mind lelki,mind fizikai értelemben???

A múlt héten már írtunk a pici portugálról, akkor szorongatta Rafát Miamiban. Most a nyolc között van Casablancában és még csak nem is esélytelen, hiszen Montanes-szel játszik, aki korántsem verhetetlen. Simán kinéz egy elődöntő, mégsem ezért írunk róla. Hanem amiatt, ahogy a…..
Milyen fura az élet. 11 évvel ezelőtt, az 1998-as miami torna döntőjében Venus Williams és a mindössze 16 éves Anna Kurnyikova csaptak össze, akkor Venus nyert nagy csatában, 3 szettben. 11 év múlva a miami torna elődöntőjében Anna már csak a kiss cam…..
A hírek szerint amikor Andy kikapott Rogertől, az öltözőben összetörte valamennyi ütőjét. Roger ennek a tevékenységnek picit korábban fogott neki. Már meccs közben. Ki tudja, hol áll meg. Djokovics-Federer 3/6 6/2 6/3 ..
A világ legrövidebb könyvei sorozatban létezik egy kötet, Arcmimika az amerikai színjátszásban a címe, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger jegyzi.Novak Djokovic szerintem nem olvasta.Vagy nevesebb színészektől tanult.Mondjuk ahonnan ő jött, ott arra felé azért akadnak. Az is…..
Salakblog - Minden, ami tenisz Hmm 2009.04.01 18:48:00
Fájó szívvel írjuk le, hogy volt szerencsénk közelről látni az alábbi szösszenetet. Bár a fájó jelző kizárólag a múlt időnek szól. Egy videó azért, hogy megmutassuk, ilyen is van. Néha. Nagynéha. Ha rossz a a pálya.  ..
vikiszeged 2009.04.03 11:16:11
@dd aka kertagrár: én se :(
És hogy Miamiban tényleg dúl a vad, párás, tikkasztó hőség, azt képileg is alátámasztjuk, hogy átérezzétek a szegény, izzadt teniszezők küzdelmeit. ..
vikiszeged 2009.04.01 18:17:49
@Esticsapás: és te fiú vagy lány vagy?
Csak mert a női nem szokott félmeztelen Rafakról álmodni...
Ha ffi vagy, lehet, hogy zavar, hogy a többségnek tetszik Rafa teste, és neked nincs olyan izomzatod, olyan örült rajongóid, akik nem csak a polót szednék le rólad, ha tehetnék. Lehet, hogy féltékeny vagy?
Ez 1 pici, nem bonyolult álomfejtés volt. :)
vikiszeged 2009.04.03 11:05:10
@Esticsapás: a "barokkos túlzás" helyett barackos túlzást olvastam :))) lehet, hogy kezeltetnem kellene magam, legalább a szemészeten :)))))))))
Izenem a te nagy álomfejtődnek, hogy lehetlent ne mondjon teljesíthetetlen dolgot neked (se).:)
Ja, és az "időbenről" csak annyit, hogy ha megengedhetem, akkor délután szundizok és akkor mi van a korai lefekvéssel, ha már kialudtam magam?
Amúgy meg rossz alvó vagyok.
A sok pénz és stb furcsaságok olyanok mint a horoszkóp, soha nem hittem benne.
vikiszeged 2009.04.03 11:08:05
@Esticsapás: lehet, hogy nem is a szememmel, hanem a fáradtasággal kellene foglalkoznom a fogalmazásom átolvasava...de ugye érted? ugye ? :)
Andy Murray nyilatkozott egy brit lapnak, és arról beszél, hogy amennyiben éves szinten ilyen százalékban hozza az adogatásait (87%) és ilyen százalékban brékel (39%), akkor az év végére ő lesz a világelső. Beszél továbbá arról is, hogy úgy érzi, Federer, Nadal és Djokovic…..
Őszintén szólva nehezen tudtam túllépni az alant látható kép közepén, illetve a bal egyes és a bal kettes pozícióban elhelyezkedő hölgyek outfit-jén, éppen ezért kerestem egy picit jobb felbontású változatot, melyet rögvest meg is pillanthat bárki, aki a tovább gombra…..
Csütörtökön a lányoknál is osztogattak díjakat Miamiban, a 2008 WTA Tour Player Awards keretében. Tavaly büszkék lehettünk, hiszen a 2007-es év felfedezettje Szávay Ági volt, idén ezt a díjat Caroline Wozniacki kapta. A 2008-as év női teniszezője az évet világlsőként…..
vikiszeged 2009.03.28 15:10:48
@piszy: Megvédem Dinarát, itt egész jól és csinosan néz ki, a beállása se rossz.
Láttad azt a Demiről készült videót, amit ezen a blogon leadtak? Hálóingnek nem nevezhető valamiben flangál. Na hát az semmiről se szólt és még a repülőtárság reklámjánál is pocsékabb volt.
Ne csak a külsőt nézd, a belső sokkal fontosabb és az előbbi még naiv lány, de legalább nem mutatkozik butácskának.
Bár ez az én véleményem, meg lehet cáfolni.
Ana és Rafa egy kis golfozással készültek a Miami tornára a Key Biscane-i Cardon Golf Clubban. Gondolom nem játszották végig mind a 18 szakaszt, mert elsősorban a promóciós fotózás volt a cél, de legalább jól szórakoztak. Rafa szokott golfozni, de Ana állítása szerint még sosem…..
vikiszeged 2009.03.26 15:53:07
@szabi0713n: Azon a képen, ahol guggol, a jobb cipőjéből kicsit látszik a fehér zokni.
Azt nem tudom , hogy So.-ban az e, de Angliába pár éve elég sok fiú hordta edzőcipővel.
vikiszeged 2009.03.26 15:57:13
@Geysap: @koczka85: különben én a golfleckével kapcsolatban ajánlottam fel a közvetítést :)
50-ből 47 az elég jól hangzik.Mármint 47-en vannak itt Miamiban az első 50-ből, és ez finoman szólva is ígéretes, még akkor is, ha történetesen a címvédő pont hiányzik. Davynak nincs sok szerencséje az idei évvel, tavaly ugye Rafát verte a döntőben, most viszont bukik 1000…..
Azok után, hogy január óta az ATP-nek is új elnöke van -Adam Helfant- most a WTA is felveheti a kapcsolatot, valamelyik fejvadász céggel.Az eddigi elnök, Larry Scott ugyanis az NCAA-hez távozik, ahol a PAC-10 divízió vezetője (kommisszárja) lesz.Búcsúnyilatkozatában Scott ugyan…..
vikiszeged 2009.03.26 15:31:00
@noriega77: Tehát szerinted úgy lehetne javítani a női mezőnyön, ha kevesebb torna lenne?
Szerintem az is 'hülyeség', hogy a világ 1ik végéről utaznak a másikra ,miért nem lehet jobban összehozni?
Utoljára ekkora szélre 99-ből emlékszem, a Garrosról, akkor a negyeddöntőben Medvedev csinált bohócot Kuertenből, kb. 35 tökéletes rövidítést ütve az orkánban. Beleértve a meccslabdát is, melyet követően Guga kiütötte a labdát dühében még a Chatrier-ről is. Ami akkor…..
vikiszeged 2009.03.25 13:21:22
@BORIS: Engem is zavart, de nem akartam 'megint' én piszkálni. Szerintem van jelentősége. Az újságírónak is helyesen kell írnia, és ez 1 elektronikus net-újság blogosítva. :)
Nekünk megengedett a helytelen írás, de neki nem! :)
...bár, ha megfigyeled más betűfajtával van írva, gondolom valami okkal ki akarta emelni, bár nem tudom miért...ez az ő titka marad, már ha nem osztja meg velünk. :)
vikiszeged 2009.03.25 14:28:51
@dd aka kertagrár: hát te ki vagy az anyucink v az apucink? és mennyi vagy mármit korban, mert én nem vagyok már tini baba? :)
neked elárulta, h vicc volt?
vagy te vagy a Bordin csak állllnéven? :)))
vikiszeged 2009.03.26 09:56:54
@dd aka kertagrár: Nem válaszoltál az összes kérdésemre kimerítően , ezért "Bordin2"-nek nevezlek! :)
és ez ne bóknak vedd!!! :)