Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indigo926

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Erről a gyönyörű kocsiról és az ő mikuláscsomagjairól küldött pár képet kisscolos. Nem tudom, hogy igaz-e a feltételezése, hogy egy kreatív hirdetés áll a háttérben, hiszen a pályaudvar mögött nincs a legfeltűnőbb helyen, hacsak nem a Mercure Buda parkoló vendégei a…..
Indigo926 2012.01.25 08:41:00
@OkoskaTo:rp:
Az autón 2011-es kiadású veterán rendszám van.

Ha bele szeretnél kötni, nézd meg a szélvédö bal felsö sarkában a zöld biztosítási cimke érvényességét.
...de véletlenül sem a bajt, hogy kifordítsuk Ákos dalszövegét. Az út(vonal)keresés manapság éppolyan fontos, mint bármilyen más információ megtalálása a web erdejében. Újabban a határok is határtalanok, autóink pedig arra is képesek, hogy segítségükkel minden gond nélkül…..
Petr Kubik jóvoltából újabb elmebeteg találmánnyal lehet gazdagabb az ilyesmivel gazdagon ellátott emberiség. A tervező irodai mászófalat alkotott, amely egyben prezentációs táblaként is funkcionál. Ideális levezető gyakorlatokat végezhetünk rajta egy-egy fárasztó értekezlet…..
Most jött a hír, még egészen friss és ropogós. Először csak pletyka volt, aztán egy óra múlva már bizonyosság: Auszria kilép a CERN-ből. Idáig ilyen csak egyszer esett meg a CERN-nel: 1969-ben, amikor a spanyolok kiléptek, de később ők is visszaléptek.A CERN-ben, mondanom…..
A számtalan idióta USB-gadget között néha a funkció és a szorosabb értelemben vett design is feltűnik az adathordozók között. A funkcionalista egyszerűség jegyében alkotó iRiver és a koreai Domino USB együttműködésében tevezett és gyártott drive feketében és csupán…..
A közeljövőben biztosan nem kerül ilyesmi forgalomba. Abban viszont senki nem akadályoz meg, hogy a LEGO.Factory-n tervezz egyet, hogy megépítsd jól. [forrás] [még ilyenek kérdéseket!]..
Belsőség Imbusz és ragasztó? 2009.03.24 13:47:48
Na, milyen lesz a szép, új világ? Nagyon várjuk már a tesztautó-flottát. Kérdés-kérdés hátán. Ön mit gondol mai hírünkről? ..
Sarah és Sparky Marquis neves ausztrál borkészítők nevéhez fűződik a képeken látható üvegek beltartalma. A brand és a csomagolás kidolgozása már a MASHkreatívjainak munkáját dícséri. A Mollydooker névre hallgató új márka arculata a hagyományostól eltérő utakon idult el,…..
Indigo926 2009.03.12 14:25:39
@bonobong: Az amerikai háztartások 82%-ban nincs dugóhúzó. Ezért mennek a csavarzárra a minöségi borok is.
Nyilván az sem végképp elvetendő megoldás, ha az ember a kezére csepegtetve ellenőrzi a tej/táp hőmérsékletét, de mennyi macera... A Baby’s Bottle cumisüvegen csak azért nincs lcd, mert a fejlett technika egyszerűbb megoldásokra is képes. 36 és 38 fok között mosolygó baba…..
Hiába hadovál nekünk Ferenc, a színész-miniszterelnök, az euró nem fog megállni 300 forintnál sem. De még mennyire, hogy nem! A két lábbal a földön álló élelmiszerkereskedők mindig jobban tudják, merre hány óra. Éppen ezért nézzük rettegve ezeket az Intersparban készült…..