Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonoszpok

17 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Magpet épp nem GPS-t árul, hogy el ne tévedjünk, vagy épp nem maga is a természetben vadászik koordinátákra (kényelmesebb pillanataiban másokkal vadásztat rájuk), akkor néha ráül a billentyűzetére és nem tud róla leszállni. Személy szerint ezt csöppet sem bánom,…..
Itt vagyok, kérem! A GonoszPók blogot egyik csapás éri a másik után, kérem! Kezdem azt hinni, hogy a sors elégelte meg hogy a sok biztos tudást az olvasók tudomására hozva elcsentük a kiszámíthatatlanságot, kifürkészhetetlenséget. Először a GonoszPók tojónyílás…..
Subba Ezek a fiatalok: Váralja 2009.03.17 10:38:00
A Váralja szövetségről a Hír Tv adott le egy kisebb anyagot. Az interjúban három öcsi szerepel, akik a fiatalságukat nem rendeltetésszerűen élik meg (és minden bizonnyal beszarnának egy nyalás pálinkától). A csapat legérdekesebb tagja Besenyő Pista bácsi és Galla Miklós…..
gonoszpok 2009.03.17 23:07:01
A Zugügyvéd jól emlékszik az ellopott Hondája esetére. A biztosító nem fizetett a nyomozást lezáró határozat bemutatásáig, a rendőrség gépjárműalosztályának egyetlen tagja nyomozás gyanánt  csak a megszüntető határozatokat állította ki sorozatban. Két hónapos…..
"Nagyon nedvszívó." Ötletes-e a svájci Draftfcb/Lowe Groupnak a ki tudja hányadik vámpírhullámot meglovagló (és kicsit scamgyanús) hirdetése, vagy simán csak undorító? (via Adland)  ..
hogyvolt NCIS 5x12 - Megfigyelés 2009.03.17 18:00:00
Egy lepukkant kerületben járunk, McGee kajás zacskóval a kezében baktat az utcán. Fülesen keresztül beszélget Tonyval, akit épp az éhenhalás kerülget. Tim, mint lelkiismeretes szövetségi ügynök, szívesen beavatkozna a mellette zajló kábszerügyletbe, DiNozzo viszont egyrészt…..
Közvetve ugyan, de Miki a motorosoknak köszönheti, hogy megúszta a lenti kis kalandját. Az a jelenség pedig továbbra is divatban van, hogy aki hülyeséget csinál, ahelyett, hogy elnézést kérne és megköszönné, hogy nem kellett aznap sem meghalnia, bunkózik még egy sort, hogy a…..
gonoszpok 2009.03.17 22:41:27
Lee-Hom Wang a kínai nyelvterület egyik legnépszerűbb és legtehetségesebb könnyűzenei előadója, röviden az ISTENKIRÁLY. Tajvan fenegyereke, a mandopop koronázatlan királya - ezeket mindig elmondom, ha ő kerül szóba, már lassan elkopnak ezek a jelzők. De egyrészt mind…..
gonoszpok 2009.03.17 22:35:26
@repattila: van ott minden, amiről mi még csak nem is álmodunk....
Hölgyeim és Uraim!   Amint azt Önök is látják, és tapasztalják – hiszen bizonyosan érzik a bizonytalanságot a jövőjükkel kapcsolatban - a Pók eltűnt. Ma végre előkerült, és ezzel Önöknek hatalmas szerencséjük van, mert újra tájékozódhatnak a jövőjükről.…..
Sly egy három résztvevős koccanás egyik szereplőjeként szembesült azzal, hogy a biztosítók nem szeretnek fizetni. Az Allianz nem hisz a saját ügyfelének, aki elismerte a felelősségét, de a szemtanúknak és a helyszinelő rendőrnek sem, inkább az elnyelés szabályaira hivatkozva…..
Az emberi jogok helyzetét hazánkban leginkább egy löszös folyóparthoz tudnám hasonlítani. Folyamatosan erodálódik, ám igazából senkit sem érdekel ez a folyamat.Emlékszem még azokra a naiv, boldog időkre, amikor a Beszélőben Kőszeg Ferenc és társai – például Somogyi…..
autózz! Elég a gagyituningból! 2009.03.10 16:10:00
Józsefet a lenti képeken látható csodajárművel hozta össze a sors, volt ideje alaposan szemügyre venni is, mert húsztól negyven km/h sebességgel vánszorgott mögötte útminőségtől függően. Még jó, hogy fekvőrendőr nem volt az úton, mert emelődarut kellett volna hívni és…..
Mai sztárunk egy igazi zsíros bajszú tesitanár forma csávó, aki valaha maga mutatta meg a különböző tornaszereken a gyakorlatokat, de a hosszú évek kitartó edzése Johnnieval és a sok soproni és kőbányai kirándulás miatt, ma már csak a terem szélén ordibál a kifingott…..
gonoszpok 2009.03.10 22:33:09
FASZKIVAN! blog Az innovatív... 2009.03.10 18:13:00
Nem is olyan régen, alíg pár éve, egy szokványos hétköznapi, suli utáni kocsmázás alkalmával egy haver mesélte a következő sztorit.Kocsmázni voltak egyszer egy társasággal, hol máshol. Várakozásnak megfelelően hozták a szintet, alaposan lerészegedtek, annak rendje és módja…..
a zeneiparnak nincs szüksége kalózkodásra vagy válságra hogy elpusztuljon simán ki tudja nyírni önmagát nyilvánvalóan az a legjobb stratégia a bevételek csökkenése elleni harcnak hogy perelni kell a nagymamákat és a tinédzsereketbannolni kell az internet-hozzáféréseket és van…..
senkik.blog.hu FORRÓDRÓT Igazi csemegének számító dolgok történtek a budapesti éjszakában. VV Jácint először mutatta meg bájait, mióta hajszínt váltott. Veér Vormay Jácint (53) budapesti biztonsági ember teljes éjszakai műszak után pokoli fáradtan esett be az ágyba.…..
gonoszpok 2009.03.09 22:38:53
A bolondos Alfie négy napja vehette kezébe kislányát, Maisie Roxannet, akinek a fiú három esztendős barátnője adott életet. A fiatalok egy meggondolatlan éjszakán hozták össze a picit, és a fiú igazából azt sem tudta, hogy milyen következményei lehetnek, ha nem védekeznek. A…..
gonoszpok 2009.03.09 22:37:24
A TASZ videó- és poszterpályázatának nyertesei közül magasan ez a rajzfilm a beszaráskurvalegjobb:  ..
OurFashion Extrém szépség 2009.03.09 13:58:00
Milánóban nyílt meg az Extreme Beauty in Vogue kiállítás a múlt héten. Az anyag a Vogue szépségrovatának legkülönlegesebb fotóit, és a modellek számára legkínzóbb beállításokat tartalmazza. Egyszerűen lenyűgöző ez a válogatás, csodásak a képek, és gyönyürűek a…..
gonoszpok 2009.03.09 22:32:01
Elég egyértelmű, hogy kormányzat nem hajlik a kerékpárút-fejlesztéstől eltérített milliárdok visszatérítése felé. Az viszont nem egyértelmű, hogy a bringások mit gondolnak erről. Volt ugyan biciklis tiltakozó demonstráció, de az itt a blogon is kiprovokálta sokakból: nem…..
Az alábbi ügy  attól függetlenül, hogy nyilvánvalóan jogsértő helyzetről szól, nagyon aktuális problémát vet fel. Vajon hány ilyen webkamera fürkészi a lépéseinket?   T. Címzett! Az alábbiakban kérem véleményét: Kertes házban lakunk. Nem messze tőlünk -…..
Például a kritikus tömeget elérő elégedetlen vendégről:(Most pedig megyek, és csinálok magamnak egy kávét:) -> Ide kattintva elérheted az összes Égitársaság képregénykockát <-Lehet ám reklámozni mindenütt, meg belinkelni mindenféle oldalakra, blogokba! ..
Hölgyeim és Uraim! A GonoszPók beteg volt kérem, tojónyílás gyulladással az elmúlt napokat a beépített szekrény hátsó díszléce alatt töltötte. Önöknek próbáltam segíteni amikor apró ízelt lábakkal etettem, de csak mostanra épült fel, és tojta ki tojásait. Az Önök…..