Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kawablog

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült emailben interjút készítenünk a verseny győztesével, aki elárulja, hogyan népszerűsítette a motorját, és azt is, hová vezet majd az első útja :) Kawablog: Mesélj egy pár mondatot magadról! Norcsi: Varga Norbertnek hívnak, 23 éves vagyok. A Balaton északi partján lakom…..
Három hónap után a Kawasaki ER-6n online Dizájnverseny a múlt héten véget ért. A verseny sikeres volt és nagyon sokan ragadták meg az alkalmat, hogy egy saját ízlésük és stílusuk szerinti ER-6n-t tervezzenek.A versenyre több, mint 16.000 ER-6n dizájnterv érkezett, és…..
Majdnem úgy dübörög bennünk az adrenalin, mint egy jó kis hétvégi reggelen egy visegrádi túra előtt! A versenyből összesen 60 óra van hátra, és nagyon szoros az állás. Egy pillanatra sem gondoljuk, hogy eldőlt volna!Kaffer1 tízezer szavazat fölé küzdötte magát (10631…..
Kawasaki motoros blog Célegyenes 2009.04.07 15:27:00
Két hét múlva lezárul a verseny, úgyhogy nem érdektelen megnézni, hogy áll a szavazás.Először is mostanáig 14320 motorterv érkezett, így kerek 400 terv hiányzik ahhoz, hogy bebizonyítsuk, Európában nálunk szeretik a legtöbben a motorozást! És akkor most a Franciaország és…..
Kawasaki motoros blog Lány + motor 2009.04.06 15:45:00
Szerintünk kommentár sem kell hozzá. Azért a HQ gombot érdemes benyomni a lejátszón, úgy lesz igazán szép. Mármint a motor ;) ..
Készülünk nektek egy kis meglepetéssel, egy kisfilmmel, amiben nem csak egy Kawasaki ER-6n, de egy hazai Cameron Diaz hasonmás is látható. Szerintünk jó lesz, addig is ízelítőnek néhány kép a forgatásról :)))..
Kawasaki motoros blog Ruhaszemle 2009.03.11 15:53:00
Érdemes nagyító alá vetni a a Kawasaki ruhakollekcióját is, hiszen 3 szavazó Kawa dzsekit fog kapni. De aki nem, annak se legyen mindegy, hogy miben feszít, különben úgy jár, mint Dougray Scott a Mission Impossible 2-ben, amikor a motoros összecsapás után Tom Cruise bizony szépen…..
Kawasaki motoros blog Bëlgawasaki 2009.03.02 16:00:00
Gépkocsi, gépkocsi, gép'-gép'-gép'-gép'kocsi :) A Bëlga (többek között) a Gépkocsival lett híres, de a motorokat sem vetik meg, sőt! Bauxit, Tokyo és Mégötlövés tervezett is Kawasakit. Milyeneket?Komolyan, percekig gondolkodtunk, hogy Tokyonak (japánok kedvéért 東京) meg kéne…..
Napi több mint 450 motorterv? Hoppá! Két hét telt el a verseny kezdete óta, és már közel 6400 egyedi fényezést készítettetek. Hogy egy picit melengessük a szívünket, ezzel olyan országokat előztetek meg, mint Olaszország vagy Hollandia.A versenyt jelen állás szerint Kaffer1 nevű…..
Elindult a magyar Kawasaki hivatalos Facebook csoportja! Csatlakozz és hozz magaddal még egy embert! :)..
Hajimemashite, vagyis üdv mindenkinek, aki a Japán csajokról érkezett :)Samurai azt írta odaát, hogy szeretné, ha a Japán csajok olvasói közül vinné el valaki az egyedi Kawasaki ER-6n motort, úgyhogy hajrá, tervezzetek! Dióhéjban arról van szó, hogy a www.kawasaki.hu oldalon…..
A motorosok élete kis túlzással tavasztól őszig az utakon, ősztől tavaszig pedig a számtalan motorosfórumon zajlik. Itt lehet a legjobban megbeszélni, mekkora bulik voltak tavaly nyáron, na és persze azt, mennyivel nagyobbak lesznek az idén.A motorodat természetesen a fórumokon is…..
A verseny célja egyértelmű: minél több szavazatot szerezni. Ezért nem mindegy, hogyan tudod hirdetni a saját motorodat a barátaid között. Következzen néhány tipp, amivel fel tudod pörgetni a szavazataid számát!A tervezés után minden versenyző kap egy levelet, ami nagyjából…..
Bár csupán 3 nappal ezelőtt hirdettük meg a motortervezősdit, ennyi idő alatt több mint 2000 dizájn érkezett. Igazából szóhoz sem jutunk a meglepetéstől :) Mindenesetre azt tervezzük, hogy minden pénteken bemutatunk nektek néhány beérkezett művet. Részben az aktuális…..
A Kawasaki ER-6n előző változata három évvel ezelőtt jelent meg, és hamar népszerű lett. Sokaknak ez volt az első igazi motorja, és meglepően sok volt a vásárlók között a lány. Az új ER-6n megőrizte azokat a tulajdonságokat – könnyű kezelhetőség, kezdőbarát…..
A francia OCD (Opilard Chris Designs) a világ egyik leghíresebb airbrush műhelye. Egyedi motorjaiktól és bukóiktól minden rajongó szíve gyorsabban ver. Pasky, az OCD egyik dizájnere is elkészítette saját Kawasaki ER-6n dizájnját. Jó hír, hogy ő versenyen kívül indul, vele tehát…..
A www.kawasaki.hu fényezőműhelyében Te is megtervezheted saját motorodat. A videóban megmutatjuk, hogyan működik pontosan a tervezőfelület. Ide kattintva nagyobb méretben is megnézheted a videót! Jótanács: ha Firefox-al nézed az oldalt, és Adblock Plust használsz, a mintáknál…..
Olyan motort szeretnél, amilyen senki másnak nincs a világon? Tervezd meg és megnyerheted! Az új Kawasaki ER-6n önmagában is csábító, de egész más érzés a saját, egyedi motorodon húzni a gázt.A motorodat a www.kawasaki.hu oldalon tervezheted meg, itt a blogon pedig megmutatjuk,…..