Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toyotaska

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már ilyen ráhúzós levelet kaptam, bevezetésképpen elmesélem egy saját, pénteki történetemet. Egy ügyféltől mentem a másikhoz a Hegyalja út belső sávjában a Duna felé, összefüggő kocsisor volt mindkét sávban, de rendesen haladtunk. Mivel a híd előtt jobbra kellett…..
Olvasónk szeretné megszüntetni édesapja használaton kívüli bankszámláját, de ez nem olcsó mulatság.Az én történetem ugyan nem hitellel kapcsolatos, de jól példázza a bankok hozzáállását.Édesapám néhány évvel ezelőtt számlát nyitott az egyik banknál, mert a pénzét ott…..
toyotaska 2010.11.17 20:21:43
Tényleg ennyire buták vagytok?

Miért vezetné ingyen a bank a számlát????????????????????

MIÉRT?

MI VAN MA INGYEN????????
Tescoban ingyen van a kenyér? A távhőnél nincs díj nyáron? A taxinál az alapdíj?
Ebben a buta országban divat szidni a bankokat, csak ugye ok nincs rá, de majd találunk.
@jorda: "
Leköti az ember a pénzét 6 %-ra,ők továbbadják hitelként 25-35-45 %-ra."
ÉS????? A PÉK ANNYIÉRT ADJA A KENYERET AMENNYIBE A LISZT MEG A VÍZ KERÜLT?????????????
Te ingyen dolgozol ?

@T mint T: Belgiumban ingyen van sok minden a bankokban. Biztos. És ott mennyi a nemfizető ügyfelek aránya? Szerintem töredéke. Majd ha itt is mindenki visszafizet mindent nem lesz díja a kp felvétnek.

Az meg,hogy a számlát nem zárják le. Miért zárnák neked? Semmi közöd hozzá.
autózz! Tudom, hogy ki vagy! 2010.11.11 16:22:25
Ha egy autó fel van matricázva céges reklámmal, elég könnyű rájönni, hogy ki vezette, főleg, ha egy viszonylag kis cégről van szó. Tamás egy ilyen, webcímmel ellátott autó vezetőjére rágott be, miután nem volt épp előzékeny vele szemben. A személyiséghez kötődő jogok…..
Olvasónk úgy érzi, azért járt rosszul, mert a hitelfelvételkor nem tájékoztatták megfelelően.2008 augusztusában vettem fel CHF alapú lakáshitelt jelzálogbejegyzéssel az MKB Banktól, akkor 3,1% kamat + 2,9% kezelési költség mellett. Új ügyfelük voltam, a hitelfelvétel miatt…..
Hihetetlen, hogy valaki ekkora gyökér tud lenni, mint a mai, név nélkül beküldött történetben szereplő idióta. Elüt valakit, aztán ahelyett, hogy megkérdezné, nem sérült-e meg, leordítja és le is önti. Nem tudom, mit gondolt, hogy majd az energiaitaltól erőre kap az a…..
Albert szereti a virágot, tehát elvileg jó ember, sokan mégis utálják, mert ötvennel megy ott, ahol ötvennel szabad menni, de az út és környezete alapján simán lehetne biztonságosan gyorsabban is haladni. Azt persze csak az idegeskedő autóvezetők egy része veszi észre, hogy ezzel…..
ML tapasztalata szerint egyes helyeken még az eurót is le bírják kerekíteni. Vagy lehet, hogy csak a buta külföldieknél szokták meg? Nekik úgyis mindegy.Az imént esett meg velem, Aréna pláza Tesco melletti pénzváltó....Litván pénzt váltani, az nem volt, ezért 30.000 ft-ért…..
Ma 2 in 1 posztot kaptok, méghozzá baleset témakörben. Elsőként jöjjön Pityi, aki egy rendőrökben csalódós, vétkes által felelősséget el nem ismerős sztorit küldött. A napokban átélt élményemet szeretném leírni Önnek és arra szeretném kérni, ha lehetséges tegye fel az…..
toyotaska 2010.09.16 21:41:05
Ha feljelentést tesznek ellene, neked húzódik az ügy elég sokáig, így sokkal gyorsabban hozzájutsz a pénzhez.

Olvastam a hozzászólásokat

@j311: Minek feljelenteni??????? Kinek van ideje utánajárkálni? És ha feljelented mi történik? Megállapítják , hogy ő a hibás, és kötelezik, hogy térítse meg a kárt. Fasza, csak a biztositó azt már rég kifizette.

Ebben az országban mindenki fel akar jelenteni/ feljelent mindenkit. Komolyan nem értem. Néha tényleg úgy érzem a 30 millió hülye országa vagyunk.
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
toyotaska 2010.09.16 08:01:38
@hunocska: Én azt a sunyi magatartást ítélem el, ahogyan viselkedett.
Nem vitatom egy percig se az igazát,én is szóváteszem a dolgokat, de ha megegyezünk utána nem jövök mocskolódni a homárra, meg különböző szervekhez.
Ha nem fogadja el az odadobott csontot akkor jogos, hogy irkál. De ha elfogadta,"üzletet kötött", megállapodott, akkor pont. Le van zárva. Hányok ettől a viselkedéstől.
Tamás öltönyös majmokkal találkozott legújabb autópályánkon, akik nem villogtak kéken, nem szirénáztak (legalábbis Tamás erről nem tesz említést), csak nagyon menni akartak az A8-assal. Ő pedig pofátlanul képes volt pont akkor furgont előzni, nem számítva arra, hogy ezerrel…..
toyotaska 2010.09.11 16:32:04
@egyittlakó: De az az én sávom. Amelyikben haladsz saját sávnak hívják. Saját sávom=én sávom. És nem mindenkié. A vasúti átjáró is a vonaté amikor annak van elsőbbsége. A főút is a tied ha a mellékútról hajtok ki.

@Puckman Éliás: Ha jobbra tartok, hogy a picsába előzőm meg a jobb sávban haladót. Te ülj le gondolkodni egy kicsit mielőtt írni kezdesz. jobb sáv---előzés belsőben---újra jobb. Így megy ez. És 160 as tempóval nem szoktam kihúzódni ha vannak a külsőben, max ha látom a tükörben h jön valaki mondjuk 170 el. Elengedem és folytatom utána a belsőben az elhaladást.
toyotaska 2010.09.11 16:53:48
@BKV reszelő: ????????????????????????????

Még hülye is vagyok. Komolyan. De nem értem mit írsz.
Mi lepett meg?
Miért loptam/cseréltem/nincs jogosítványom???
toyotaska 2010.09.11 19:15:03
@jelentéktelen alak: szerintem meg ma Magyarországon SENKI DE SENKI nem mondhatja meg nekem a rendőrön kivül, hogy menyivel menjek.
Olvasónknak hirtelen majd’ másfélszer annyi lett a havi törlesztője, mint amennyit előzőleg éveken át fizetett.4.500.000 Ft-ot vettünk fel építkezésre, majdnem 7%-os kamatra 2004-ben, 10 évre. Már a 6. évben járunk, eddig mindig 44.950 Ft volt a havi törlesztő…..
toyotaska 2010.09.11 10:11:45
@hejregőrejtem: A fiad 33 évesen otthon lakik. Gratulálok neki. Az teljesen jó hogy félrerak. Kell is, de szerintem a 40 % sok. És az hogy a teljes megtakarítását egy magánnyugdíjpénztári számlára teszi. Ekkor ökörséget még életemben nem hallottam. Saját lakás? Majd ha nyugdijas lesz? Vagy ha örököl? És mit mond majd 40-50-60 x évesen . Van egy halom pénzem de nem élveztem az életem.
Nincs plazmatévéje.Úgy irtad mintha mindenki hülye lenne akinek van. Ez azért érdekes mert kiváncsi lennék azért nincs mert nem akar vagy mert már 35 évesen annyira ragaszkodik a 40% elrakásához, hogy a bruttó 750 es fizetéséből nem mer venni egyet, mert mit szólnának a szülei?
Ismét egy jó kis KRESZ-es sztori, ezúttal mr_x-től. Mindenki nyissa ki a könyvet és lapozzon a 34.§ 8. bekezdésének e pontjához. Érdekes helyzetbe kerültem tegnap. Már volt itt pár napja hasonló, de ez kicsit más szemszögből mutat egy szituációt. Adott egy T kereszteződés,…..
toyotaska 2010.08.21 15:27:18
@Clearvoyance: Én biztos nem, nem motorozok.Soha életemben nem ültem motoron. :D
toyotaska 2010.08.21 15:38:11
@Clearvoyance: Én se előztem volna meg, de attól még a postoló lett volna a hibás.

Szerintem az a baj, hogyha nem záróvonalon kerülöm ki a kanyarodót vagy egyszerűen csak előzök akkor is kifordulnak elém. volt már egy két meleg helyzet ebből.
És ez inkább a kifordulónak veszélyes. Ha jövök mondjuk 50 el (de inkább 60-70 az egy előzésnél)tök szabályosan és lecsatolom az autóm elejével az ő oldalát vagy kb 45% os szögben az elejét nekem semmi bajom nem lesz , neki valószinűleg igen.

Tudom IFA kamaz ...kivétel
toyotaska 2010.08.21 15:39:02
@mr_x: :DDDD
Nem igazán tudom eldönteni Nándor levele alapján, hogy itt most ő volt az, aki hirtelen és veszélyesen vágott be a motoros elé, aki gyorsabban érkezett nála, vagy utóbbi nem tudta elviselni, hogy egy autó besorol elé, mikor ő menne. Mindenesetre menet közben tükröt törni a…..
toyotaska 2010.08.15 14:25:22
@j311: no comment
toyotaska 2010.08.15 14:40:35
@Erick: Ezt én is így látom, 1 külömbséggel, Lacika gyorsabban futott, de nem is tudta megverni, max árulkodott az ovónéninek. Az ilyen frusztrált emberekről mindig a Ki nevel a végén jut eszembe. :))) Adam Sandler el. Sokáig emlékszünk egy gatyalehúzásra ,vagy óvodai verésre:)))

@C16SE: Elég komikusak a fegyverrel/kerékkulccsal/kormányzárral hadakozók. És kibaszott vicces mikor elveszik tőlük aztán sírva ülnek vissza az autóba .
toyotaska 2010.08.15 19:52:29
@Etniez: Pont így vezetnek.

Nekem régen volt swiftem, állandóan történt valami az utakon, rámhúzták a kocsit, kifordultak elém,nem engedtek be előzéskor. Most se X5 el járok de tized annyi esemény nem történik azóta velem.
Suzukisokat pont úgy utálják mint a motorosokat:) illetve inkább :(
Van, hogy az ember nagyon ideges, minden ér kidagad a homlokán. De mindegy, hogy ezt mi okozza, nem jogosít fel senkit arra, hogy nekiálljon szidalmazni másokat, pláne úgy, hogy ő volt a szabálytalan és ezt tette szóvá esetünkben Dinyus. És persze megint olyan sietős autóvezető a…..
toyotaska 2010.08.11 19:12:29
@szaGértő: Áruld már el hogy mi vagy ember? Mert rendőr nem, azt mondod jogod van hívni. Hát vazzeg , milyen alapon irányítasz te forgalmat? Nem polgárőr vagy te véletlen? Azok ilyen nagyokosok? Csak mindenki leszarja őket. Remélem egyszer elállod így az utat és jön egy tűzoltó, én majd szépen félreállok téged meg beborít az árokba az újságoddal együtt.Nyugi kurvára nem fogja érdekelni hogy ki állt szembe az egyirányúban. A fegyvered nélkül is tökös gyerek lennél. Álld el Olaszliszkán az egyirányút szemből:))))))))))) Brazilok kifiléznek 2 perc alatt
Nem igazán tudom eldönteni, hogy Wolfram rövidke levelének autós szereplője nem tudta, hogy jobbra kanyarodáskor elsőbbséget kell adnia az útját keresztező gyalogosnak vagy épp csak nem akart róla tudomást venni, mert sietett és úgy gondolta, hogy inkább kikerüli.…..
Meg kell, hogy állapítsam, mindig van lejjebb. Persze a történetben szereplőhöz hasonló nyuggerek is megérik a pénzüket, Von Schwarz érthető módon ezesetben nem a piroson átsétálás miatt akadt ki és írt levelet. Múlt szombat 13:00 körül nyugodtan sétálgatok a Teréz krt-on,…..
toyotaska 2010.08.01 09:07:41
@jelentéktelen alak: Teljesen jogos, nem dorgálunk meg idős embereket,semmilyen okból kifolyólag sem.
De visszaélni sem kell vele. Illetve, jó hogy leírod, hogy álljon meg a forgalom a ha át akar menni a szentendrein, de akkor nekem is álljon meg nem? Sőt mindenkinek tehát fölöslegesek a zebrák mindenhol ugye ? Legyen mindenhol a gyalogosnak elsőbbsége, rohadt autósok.
Nem nagyon hatja meg a vezetés közben telefonálókat, hogy ezért büntetés járhat, mert kicsi a lebukás esélye. Pedig veszélyes is lehet a dolog, mint ahogy Réka újdönsült kedvence is kacsázott össze-vissza majdnem balesetet is okozva, ráadásul amikor dudaszót kapott jutalmul a…..
toyotaska 2010.07.28 19:27:07
@vmaast: Igen csak a szar zavarja a többi embert, a telefonom nem. Rossz példa. Egyes fiam, ülj le.
toyotaska 2010.07.29 07:00:15
@droid_: "hehe az megvan h 10-ből 9 sofőr azt gondolja h az átlagnál jobban vezet? " Persze, valóban így van.Szerintem a szabályokat olyan mértékben kell betartani amilyen mértékben érzed biztonságosnak, mint egy szorzó. Tehát van akinek az 50 es tempo nem biztonságos , nem tudja kezelni már annyival se az autót az menjen 40 el. Ha meg valaki 75 el is tudja biztosítani mindenkinek az elsőbbséget, nem veszélyeztet másokat, átlátja a szituációkat akkor menjen annyival. Abban van igazad hogy nagyon sokan friss jogsival/nagyarcal/apu autójával a 130 at is biztonságosnak ítélik meg városban. Ugyanez igaz a telefonra is. HA biztonságosan tudod használni, használd. Ne veszélyeztess másokat.

@1 Fószer: Az irányjelzőt nem írtad az előbb. Akkor jogos. Egyébként simán lehet használni telefonnal is.Ha akarod ennyi a kulcs. Nem a telefonra kell fogni, hanem arra vastagon leszarja. Ugyanez a helyzet a zebrákkal is, nem a gyorshajtás miatt nem állnak meg/ütnek el valakit, hanem mert leszarjak h áll ott valaki. A legtöbb zebra még 80 as temponal is belátható annyira hogy megállj ha valaki ott áll, vagy kilép. Csak ugye "nehogy má otthagyjam a fél gumimat az úton egy gyalogos miatt"
toyotaska 2010.07.29 07:07:05
@vmaast: Nem jogosít fel mindenre ami tiltott.De levezettem már párszázezer kilométert(tudom van aki sokkal többet, bla bla),vezetéstechnikai tréningre jártam, elég sok mindent tapasztaltam az utakon úgy gondolom hogy bizonyos szabályok megszegésével, ésszerű módon, nem veszélyeztetek senkit.
Az egyik olyan témáról lesz most szó, ami különösen fel tudja nyomni az agyvizemet, az ittas vezetésről. A média csak akkor foglalkozik ezzel a sajnos mindennapos témával, ha egy stólbuci megnyomorít vétlen embereket, aztán eltelik egy pár hét és a szúnyogirtás is érdekesebb…..