Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balstyvor

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
Egy kis játékra invitálnám kedves olvasóinkat: tippeljenek, melyik lenne főhír az Index címlapon? a, Vona Gábor kijelentette, hogy Tiszavasváriban szervezetten szállítottak cigányokat szavazni, és erről bizonyítékai is vannak. b, Az MSZP tiltakozik az új választási törvény…..
A közelgő halottak napját minden híroldal igyekszik valami megúszós írással átvészelni (én is mindjárt ezt fogom tenni). A hvg.hu egész jó témát talált: összeszedte a mai Budapest területéről a hajdanvolt temetőket, amelyek helyén/felett gyakran ma házak állnak, vagy épp…..
Tegnap kiveséztük hogy lett a felesleges regisztrációs törvényből lex Bajnai félázsiai módra, ma merengjünk el a sokat hangoztatott "technikai részleteken". Mert azok ilyen nesze semmi piszlicsáré dolgok, amiről úgy kell szavazni, hogy az ellenzék válasszon a 227 pontból…..
Aszongya nekünk Hajdu János főTEK tegnap Kőszegen: "meglehetősen erőre kapott a szélsőjobboldal". Meg, hogy ez ilyen kezelhető probléma, nem kell betojni. Közben Magyarország hírszerzése a rendőrséggel, terrorelhárítással is minden mással együtt egyesre vizsgázik, mert a Gárda…..
Tisztelt Miniszter Úr! Azért írom ezt a levelet, mert időnként szoktam olvasni olyasféle hozzászólásokat egy közösségi oldalon, hogy talán a Fidesz majd bomlani kezd. Nem létezik - ábrándoznak ezek az emberek -, hogy a hazugság, a korrupció, a zsarolás, a hatalom ilyen erősen…..
balstyvor 2012.08.25 14:26:18
@Az igazi sztrovacsek: Kedves Uram/Hölgyem!

Kár lenne itt érveket hozni.
Ez itt hit kérdés. önök hiszik, hogy egy kiszolgáltatott kifosztott lealázott magyarság, amelynek anarhista vezére gyurcsányi viszi önöket a mennybe!
Mi meg nem ebben huszünk!
balstyvor 2012.08.25 15:42:37
@reetek65: milyen érdekes: a szélsőjobb és a szélsőbal (erre a blogra is gondolok) is rendelkezik megfontolatlan véleményt alkotó emberekkel.

a normálisaknak ajánlom: tessenek középen
kereskedni ott talán kevesebb a retek :)
Kedves Vezetőnk nem csak a Legnagyobb Államférfinak tartja magát, hanem a Legkiválóbb Félázsiai Artistának is. Halált megvető bátorságát bizonyítandó védőháló nélkül készül lógni a manézsban, mert az előre szaltó négy fordulattal és Cukaharával mutatvány után ha a…..
Ma jelent meg a nol.hu-n egy tényfeltáró írás egy furcsa körülmények között lezajlott vasútépítési tenderről. A cikk szerint a Közgép ami Simicska Lajoshoz köthető, a Fidesz-érában megbízásokkal gazdagon ellátott mélyépítő cég 100 milliárd forintos megrendeléssel…..
A fülkés és gazdasági forradalom mellett újabb hevületek ütötték fel fejüket a kormány környékén: új PR és tech forradalom is kibontakozni látszik. Kormányunk igyekszik nagyon haladónak látszani minden téren, Orbán lehet megtanult sms-t írni és olvasni, ráadásul úgy…..