Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dusinnhht

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ikarus projekt 2012 2012.12.29 14:55:40
Nincs pénzem. Ez a "gyönyörű" év aligha bővelkedett eseményekben. Dromedár 11 hónapot a bérelt teremgarázsban töltötte, elfogyasztva ezzel 108 ezer forint bérleti díjat. A maradék 1 hónapban elautózott velem az Ozora fesztiválra, illetve azt megelőzően és utána egy kicsit a…..
dusinnhht 2013.08.07 22:14:32
Mára egy habkönnyű hétvégi dolgozattal készültünk. Elkészítése hosszan tartó előkészítést igényelhet de megéri bíbelődni vele. Az alábbi képen látható lámpa nem csak lakásunk dísze lehet, de jelképezi a sör és a barkácsolás megbonthatatlan barátságát is. Azt, hogy…..
dusinnhht 2013.01.12 12:03:00
2perc Lakj fészekben! 2011.06.11 19:29:00
dusinnhht 2011.06.12 09:11:58
             Május negyedikén "kiszivárgott" a felsőoktatási törvénytervezet tervezetének a tervezete. A koncepció 88 milliárdos forráskivonást, egyetemek, fősulik megszűntetését, összevonását, a…..
dusinnhht 2011.05.28 16:36:53
@l ember: Nagyon jó volna, ha mindenkinek lenne joga tanulni, de akkor KI A ****** FOG DOLGOZNI???(bár az igaz, hogy a tanulás nálad munka, akkor inkább úgy fogalmazok, hogy TERMELNI) Gondolkodással nagyon sokra lehet menni a szántóföldön, meg a gyárban...
Majd ha valaki feltalálja, hogy minden munkát a robotok végezzenek, akkor meg már mindenki azt csinál amit akar, pl pénz se kéne semmihez>>ingyen lehet tanulni.
Miközben az ország az Alkotmány ünnepélyes aláírásának "lázában ég" (reméljük Schmitt Pálnak sikerül elsőre helyesen leírnia a nevét), meg 135 millió forintból ezt még képesek is megünnepelni, eközben Matolcsy a boszorkánykonyhájában már kotyvasztja a legújabb…..
dusinnhht 2011.04.23 23:45:59
@==T==: Akkor legyen az elmúlt 40 év politikusai :) legalább az elmúlt 20 évben aktívkodók része csak feleződik.
@Laibach: Ezt próbálom rokonaim, ismerőseim fejébe tuszkolni, csak sajnos lesajnálnak, hogy sehátaz 10Forinttal olcsóbb, és ugyanolyan ízű. Ezzel a gondolkodásmóddal nem tudok mit kezdeni. :(
@Jani haverja: Biztos hazudnak, de ennek a bemásolt pár bekezdésnek tuti van igazságtartama.

Egyébként szerintem az egész nyugati, hosszabb távon az egész világ végét az úgynevezett szabadpiaci rendszer mozdítja elő, mert ugye legolcsóbbat az csinál, aki a legtöbbet tudja befektetni, szóval még több pénze lesz, stb.stb. Így megy ki a pénz a dolgozók kezéből egy-két tőkéshez, akinek napról napra több lesz így, mert ők nem fogják a hasznot szétosztani a dolgozók között.(Azt hiszem ezt ellensúlyozzák az inflációval.)
Ezért nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy a magyar állam adjon el mindent, hiszen az államnak - hivatalosan - pénz újraosztó szerepe van. Legyen minden vállalat az államé, ami mondjuk félreteszi a haszon 1-2%át(fejlesztésre, válság esetére, stb), a többit elosztja a dolgozóknak. Persze vannak olyan cégek, amik ma is így működnek(állítólag, a kg. tanárúr mondta), ha mindegyik így működne, jó lene ez a rendszer is.
Mondok egy példát, életem legnagyobb zökkenése volt: azért adták el az angol telekomot, mert csak 12%profitot termelt. Hát mondom ember ezmiez??? Én már akkor örülni fogok, ha a leendő vállalkozásom nem hitelt fog termelni...
Persze lehet, hogy elég lenne az is, ha szakemberekből állna a vezetés.
Lehet külön is HBO-t rendelni, az AH szerint jobbak lettek a vételi lehetőségek, talán érdemes még egy próbát tenni azoknak is, akik eddig nem láttak rá az adókra.Mától 14 új telephellyel és a Kabhegyen kiépített adó korszerűsítésével 95 százalékosra nőtt (népesség…..
dusinnhht 2010.12.16 19:36:43
Sziasztok!

Csak egy kérdésem lenne: Ezzel meg egy jó kis tetőantennával lehetne Budapesten az ingyenes mindigtv adásokat fogni>>
ipon.hu/?product_id=23712 ?
Ha igen, akkor ajánlotok egy tetőantennát?

(A tv kártya már meg van[rég óta], csak nem tudom, hogy jó-e végül is a mindigtvhez.)

Előre is köszönöm! :)
dusinnhht 2010.12.17 18:17:55
Balogh Zoltán, a Somlói Apátsági Pince tulajdonosa (és visszatérő vendégszerzőnk) a saját oldalukon foglalta össze a természeti katasztrófa Somlót érintő következményeit. Mivel ez egy olyan kérdés, amely sokunkat foglalkoztat, engedélyt kértünk és kaptunk a másodközlésre.…..