Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vercotti

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Monty Python - Önéletrajz 2010.03.21 07:29:00
A könyv, amelyről ez a cikk szól, nem egy egyszerű önéletrajzi kiadvány. A Monty Python-csoport -amely máig az egyik leghíresebb humoristacsoport- összes tagjának (John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones és Terry Gilliam) életének rendkívül olvasmányos,…..
Martin Scorsese éppen a Viharsziget promóciójával van elfoglalva, németországi látogatása alkalmával egy riporter azonban nem a Dennis Lehane regényéből forgatott filmről kérdezte a rendezőt: "Mikor fog ismét egy Nagymenőkhöz hasonló maffiával foglalkozó produkciót…..
vercotti 2010.02.14 19:58:39
@Dejdő: Egyet kell értenem minden szavaddal :D
Túl a sorsoláson elégedettek lehetünk, akár realistán, akár álmodozva közelítünk a válogatottunkhoz. A realitások talaján állva azt láthatjuk, hogy ebben a csoportban adottak a feltételek, hogy megtegyük a következő bébi-lépést, és beküzdjük magunkat a harmadik kalapba,…..
Dzsudzsák Balázs a következő szöveggel indokolta, hogy a Fidesz kampányarca lesz."Nekem mindegy, ki van hatalmon, ha végre épül Debrecenben vagy Budapesten stadion, amiben a Loki vagy a válogatott európai körülmények között szerepelhet" – mondta, és kifejtette, a…..
Goalissimo Magyar Válogatott 2010 2009.12.28 19:10:00
Eljátszottam a gondolattal így az év vége felé közeledve, hogy a jövőre milyen felállásban és kikkel kellene kiállni a válogatott találkozókra. A válogatottat alapvetően a 4-2-3-1-es formációban képzelem el, amely 4-3-3-ra módosul támadásban, remélhetőleg hatékonyabban,…..
Péntek este az A38 Hajón eldőlt, hogy a Kolin utazik november 5-én a berlini MTV Europe Music Awardsra, hogy versenybe szálljon a Best European Act címért. Rajtuk kívül még négy zenekar volt jelölve a díjra: az Esclin Syndo, a Moog, a Zagar és az Idoru. Szavazni az MTV honlapján…..
  Bőszen böngésztem a sportfogadással foglalkozó oldalak oddsait az U20-as VB első, magyar érdekeltségű meccsével kapcsolatosan, és valami rosszat sejtettem, ugyanis előzetes terveimmel ellentétesen nem tettem pénzt honfitársaimra. Pedig…..
vercotti 2009.09.28 11:01:44
Én nem hiszem, hogy szitokáradatban kéne részesíteni a magyar játékosokat. Sokan túlértékelik ennek a generációnak a korábbi eredményeit, hiszen azért ne feledjük, mekkora szerencsével (és a hazai rendezés kihasználásával) jutottunk ki egyáltalán a tavalyi Eb-re is, amely aztán belépőt is jelentett az U20-as vb mezőnyébe is. Azt se feledjük, hogy ezek a srácok időközben felnőttek. Elnyelte őket a magyar közeg, a légiósaink pedig, akiktől sokan nagyon is sokat vártak és várnak ma is, perifériára szorultak külföldi klubcsapataikban. E mögött kár is lenne komoly indokokat keresni, egyszerűen Némethék, Komanék - minekután reflektorfénybe kerültek már 17-18 évesen, naná hogy külföldre kerültek, ahol bizonyítási lehetőséget is kaptak, majd könnyűnek találtattak. Korán erő futballistákról van szó, akiket mára teljes egészében utolért az a korosztály, melyből néhány éve még kiemelkedtek.
Aztán itt vannak a magyar futball tipikus betegségei, melyeket már kívülről fújunk a nagyválogatott esetében is, és lám, itt a kicsiknél most újra szembesülhetünk velük. Lassúak vagyunk, gyengék vagyunk, összetörnek minket, nem tudunk harcolni a labdákért, nem tudunk párharcokat nyerni, és ami a legfájóbb, nem tudunk gólhelyzeteket se kialakítani (akár Svédország és Portugália ellen a nagyok). Honduras nem nagy szám, még akár nyerhettünk is volna 1-gyel, ha valahogy gólt találunk 0-0-nál. Ámde minden meccsünk pontosan ugyanilyen nehéz lesz, mert nekem meggyőződésem, hogy ez a társaság képtelen arra, hogy a világ bármely hasonló korú korosztályos válogatottját 90 percen keresztül nyomás alatt tartsa és lefutballozza a pályáról.
Megértem még 21 éves fejjel, hogy magyar csapat kerüljön a Bajnokok Ligája legjobb 32 csapata közé. Már én is csak a mesékből, aztán később videókról láttam, hogy 95-ben mit is hajtott végre a Fradi, ami már akkor is mekkora nagy szám volt, abban a pár éve létező, és még…..