Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3 gb

0 bejegyzést írt és 323 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kollégánk, Vályi István a múlt héten meggyőző fölénnyel megnyerte a Totalcar fotópályázatát, mert az olvasók szavazatai alapján ő készítette a legjobb képet az Opel szupercuki kisautójáról, az Adam-ről. Istvánt pillanatokon belül elragadja a világhír, ezért talán ez az…..
Belsőség Heti merítés 2013.05.05 09:04:18
Nem szokott szembe jönni Az alvázon egy rohadásnyom nem volt, teljesen gyári állapotban maradt meg, a forgalomba helyezése 7 év ideiglenes kivonás után egy külön élmény volt. Ahol csinálták az eredetvizsgát külön felhívták a figyelmünket, ha megbukik, megy a…..
3 gb 2013.05.05 18:41:13
@Pepejoe: én pl. szeretem az mp3-at, reggel felkelek, ehhez meg ehhez a számhoz van kedvem, összevissza x albumról, miért ne? mondjuk nagyon ritkán ordíttatom a zenét az autóban, de szerintem annyit megér a minőségromlás, hogy konkrétan azt hallgatok, ami a hangulatomhoz passzol.
Belsőség New York, New York! 2013.05.03 14:16:51
Szinte egymást érik a különböző autós kiállítások a világ különböző területein, minden gyártó igyekszik mindegyiken kitűnni, valami újat, feltűnőt és érdekeset bemutatni. Az európai bemutatók közül már évek óta a Genfi Autoshow a legjelentősebb, a globálisan…..
3 gb 2013.05.03 23:34:05
@Naezatutti?!: a bankszektorok összeomlása 2007-ben kezdődött... a gond nem azzal van, hogy összeomlik egy hitelrendszer, ami egyébként normális, hanem azzal, hogy az "újracsomagolt" másodszorra értékesített hitelek bekerültek a bankok könyveibe. hitelt akkor adhat egy bank, ha van rá fedezete, a bankok ezt egymás közti "utalással" "körbehitelezéssel" oldották meg, ami addig nem volt baj, míg, olyan összegek nem kerültek a könyvelésbe ("újracsomagolt ingatlanpiaci hitelek"), amiről az esés után-közben nem lehetett pontosan tudni, hogy mennyit érnek és ez sajnos benne van a könyvelésben. amíg nem tudni mennyit érnek, nincs bizalom, nincs fedezet, tehát nincs hitel, ha nincs hitel, nincs fúzió, vagy csak korlátozott számban és nincs növekedés. amikor kiderül a valós érték, mindenki tudja, mennyi a veszteség és újra lehet indítani a fedezetek leosztását és újra lehet indítani a hitelezést.
3 gb 2013.05.04 00:22:19
@Naezatutti?!: viszont az egész világ ludas benne és csak a nagyon gazdag és okos embereknek köszönheted, hogy most tudsz kommentelni és nem az élelemért küzdessz egy menedéktáborban, ahol a világ 90%-a dekkolna, ha még élne.
Ayrton Senna emlékcikkünk- és filmünk kommentposztja. ..
3 gb 2013.05.01 19:18:27
Belsőség Heti merítés 2013.04.28 08:46:48
Egérkamion A menetteljesítményről annyit, hogy a VTI Civiceket reggelire fogyasztja a lámpánál, az X5-ös bömbiket meg követi és letolja a Mecsekben. :D Imádnivaló nagyság Életem első autója, egy Chrysler Condorde Lx. Nagyon olcsón vettem /420e/, szerelő tulajdonostól,…..
Belsőség Heti merítés 2013.04.14 08:52:55
A Digó Limó újra támad  Miután a kirojtolódott idegszálaimat összecsomóztam, eljöttem Újvárosba, van itt egy ürge, ő csak Fiatokkal foglalkozik. Istenen, vannak még rajtam kívül is aberrált barmok...Betettem a kocsiba az oldalbordát (ő szép), magamat (én közepes), és…..
Ez az ausztrál csodabogár a leírás szerint egy MX-5-ös Mazda, valamint némi Rolls-Royce hozzáadásával született azzá, amivé. A többi összetevőről információhiányban szenvedek, de lehet, hogy jobb is. A pingpongasztalnyi géptető, és a Spirit of Ecstasy-ra utaló orrdísz…..
3 gb 2013.04.13 11:25:46
Komoly indulatokat korbácsolt fel a Red Bull Racing hazájában, Nagy-Britanniában Sebastian Vettel malajziai húzása, amikor a csapat utasításának ellenszegülve megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a versenyt. Gerhard Berger szerint a világbajnokokból nem lehet kiölni a…..
Kőbájker kollégánk, a Robogó blog gazdája Debrecenbe indult az ítéletidőben, és semmi oka nem volt az aggodalomra, hiszen az autópálya-kezelő honlapja az M3-ason nem jelzett problémát. Ilyen lenne a tökéletes állapotú autópálya? Tegnap az M3 tökéletes állapotban volt.…..
Szerkesztőségünk egy emberként borult földre az új Rolls-Royce Wraith előtt. Már az Égéstérben is hosszan lelkendeztünk egy korai gyári teaser-fotón, amin csak a tetővonal látszott, meg kell adni, a PR-részleg remekül csepegtette az anyagokat, elhitetve a szakmával, hogy itt…..
Segítek. Mattias Ekström látható a képen, aki 2004-ben megnyerte az N-csoportot a svéd világbajnoki futamon ezzel az EVO VII-es Mitsubishivel. Ekström nem akárki, de inkább a pályaversenyzés világában alkotott maradandót, hiszen két bajnoki címet szerzett a DTM-ben. Derék svéd…..
Többször megosztották olvasóink ezt a hosszú mozit velünk, mi sem tarthatjuk tovább titokban. Ez egy "látni kell" videó. Ámuljatok, élvezzétek.  (Disclaimer: munkahelyen, alvó családtagok mellett nem ajánljuk, mert garantáltan fel fogsz üvölteni.) ..
3 gb 2013.02.16 21:47:29
Belsőség Reklámnak kicsit durva 2013.02.12 15:53:43
Kétségkívül óriási - és nem egyszer ellőtt - poén már a mindenféle haditechnikával való kergetőzés és/vagy verseny a Top Gear-adásokban. Idén is elsütöttek már hasonlót (jó a szezon eddig), de kétségkívül ők sem gondolták volna, hogy a TG Korea lefőzi őket. A Top Gear…..
Ferrari F138-nak hívják a Scuderia 2013-as versenyautóját, melynek pénteki bemutatóját több "olaszos" baki színesítette. Az új modell fotói már félórával a ceremónia kezdete előtt kiszivárogtak a Twitterre, és a bemutató videóközvetítésének minősége is hagyott…..
Most akkor vagy az osztrákoknál nem esett annyi hó, mint nálunk, vagy a sógorok csinálnak valamit jobban. A felvétel tegnap délután készült, Klingenbach közelében, Sopron felé haladva. ..
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
Kedves dolog történt velünk, elszoktunk már lassan attól, hogy tőlünk nyugatra másképpen működnek a dolgok. Volt egy posztunk, mely arról szól, hogy idén 50 éves a Lamborghini és mekkora hepajt szerveznek az olaszok ennek okán. Embeddeltünk bele egy videót, melyet az…..
3 gb 2013.01.04 18:44:25
@srank: B@zdmeg, tényleg!:)
Komment, innen:was? 2012.12.28. 12:01:15Hű de rosszak voltatok fiúk , szégyelljétek magatokat .Ha egy ugyanilyen hir jött volna az USAból akkor meg mindenki istenitené őket , hogy milyen faszagyerekek ezek az amcsik . Magyart viszont csak gyűlölni lehet bármit is csinál.Nem volt ebben…..
3 gb 2013.01.02 20:02:42
Akinek van pénze benzinre, az már simán adhat egy kis aprót, nem? Hát nem. Az autók között semmi keresnivalójuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Van, akivel ritkábban, van akivel gyakran előfordul, hogy elfelejt tankolni. Ők ismerik azt a kellemetlen érzést, amikor a dadogó autóval jobbra húzódnak, megvárják az első segítőkész sofőrt, aztán némi fejvakarás mellett elkezdenek gondolkodni, hogyan juttasson üzemanyagot a…..
Videó by Pro-Cam ..
3 gb 2012.12.29 17:32:16
@T-Maci: Nem? Olvasd végig a tegnapi kommenteket!:)
3 gb 2012.12.29 17:39:04
@T-Maci: Azért kellet kirakni egy Ladás srácot és kiírni alá, hogy így kell legálisan... A tegnapiak után. Mondjuk én sem tudom mi történt éjszaka a nappaliban, mert a hálószobában aludtam...
3 gb 2012.12.30 17:27:36
@B. Capelluti: Egy ilyen hosszú, de örömteli év után tudom javasolni a vin mariani koktélt:)segít. :)Tömören: én idén már csak sütök főzök, szeretek és ünneplek, nem érdekel sem az evo belső, sem omm, sem a debreceni srácok-lányok és a Lada sem! a béke legyen veletek az új évben is!:) Innen Kívánok Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet! Üdv: 3gb
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..
3 gb 2012.12.25 19:16:32
„Tiszta por a műhely, mindent takargatok, de így is legalább egy perc, mire eltörlöm a kezemet, és a telefonomat fel tudom venni” – szomorkodott Csabi egy hét java részében szinte minden nap, amikor felhívtam. Nem lehet könnyű neki, a lemezek mágusának, a…..
3 gb 2012.12.23 12:43:58