Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsúr, na, lista

116 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MTI Halálra késeltek egy 62 éves férfit az ajkai lakásán; támadói egy kanna borral távoztak, mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.A panellakásban élő férfi nem bírta elviselni az éjszakai hőséget és július 15-én éjszaka elment aludni a…..
MTI Elfogták azt a két nőt, aki a gyanú szerint kirabolt és életveszélyes sérüléseket okozott egy könnyű kalandra vágyó férfinek Ózdon - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.Balul sült el egy 60 éves ózdi férfi randevúja két alkalmi nőismerősével. Az egyik nő…..
MTI Meghalt az a 80 éves asszony, akit június végén rablótámadás ért Nagykanizsán; a fiatalkorú gyanúsítottakat előzetes letartóztatásba helyezték, közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön.Csizmazia Péter felidézte: június 27-én az…..
MTI Kisbaltával darabolta a villamossín fémből készült vezetékét két férfi csütörtökön Szegeden; a rongálókat a rendőrség lakossági bejelentés alapján érte tetten.A rekonstrukció miatt áramtalanított szakaszon két férfi serényen dolgozott, amikor a járőrök a…..
MTI Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság hétfőn egy 15 éves fiút, aki késsel életveszélyesen megsebesítette egy társát a napokban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alacska községben, közölte a rendőrség.A két fiatal pénteken összeszólalkozott, és a 15 éves…..
MTI 2010. július 19., hétfő 19:26 | Frissítve: 12 órájaNéhány óra alatt elfogták a rendőrök a hétfő reggel otthonában holtan talált soltvadkerti idős férfi gyilkosait, közölte a rendőrség.Az emberöléssel egy soltvadkerti testvérpárt, egy 19 és egy 23 éves…..
nemcigány A füst leplezte le 2010.06.30 08:17:00
civishir.hu Derecske – A lakók füstre ébredtek, ami hamar nyilvánvalóvá tette számukra: betörő jár náluk. Ezért óvatosan körbekerítették a házat...A hívatlan vendég a pinceablakon keresztül mászott be a házba, majd egy faajtót felveszítve a lakás nappalijába,…..
www.pecsistop.hu Megtalálták a somogyfajszi Őskohó Múzeumból néhány napja ellopott bronz tarsolylemez egy darabját a rendőrök Kaposváron egy közúti ellenőrzéskor.A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának a sajtóhoz eljuttatott keddi közleménye szerint a…..
"Tudom, hogy erre még nem volt példa a cukiság történetében (legalábbis én nem emlékszem rá), de bátorkodom továbbítani nektek egy kétségbeesett hölgy társkereső hirdetését, akinek a kijelölt vőlegényét sajnos megmérgezték" - írta nekünk Petra. "Pötty…..
zsúr, na, lista 2010.06.17 09:31:41
Független Hírügynökség Kilopták a rezet egy dunaföldvári tanya mellett elhelyezett transzformátorállomásból keddre virradóan, közölte a rendőrség. Ismeretlenek leszerelték a teljes transzformátort, megrongálták, és a benne lévő fémet magukkal vitték, A…..
MTI Megvertek és kiraboltak egy 99 éves asszonyt Egerben, tájékoztatott a rendőrség szerdán.Az asszony házába szerdán hajnalban hatoltak be a betörök, akik felfeszítették az épület bejárati ajtaját, közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.Soltész…..
MTI Két taktaharkányi család tizenöt tagját vette őrizetbe a rendőrség, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indítottak eljárást ellenük, tájékoztatott Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.A…..
Független Hírügynökség 2010. június 8., kedd 11:00 | Frissítve: 4 órájaSzigetváron rendőrökre, Komlón mentősökre támadt egy-egy részeg nő. Senkinek sem esett komolyabb bántódása. Komlón a mentősre támadt Fejbe rúgott egy mentőst egy részeg nő Komlón…..
Független Hírügynökség A debreceni ítélőtábla jogerősen öt év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit, aki még 2007 júniusában Hajdúhadházon az egyébként épp vele szemben intézkedő rendőrök szeme láttára egy kisbaltát vágott volt élettársa…..
MTI Elfogtak a rendőrök egy fiatalkorú fiút, aki egy sír kihantolására készült a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encs egyik temetőjében.A 17 éves garadnai fiú - aki az elmúlt időszakban rendszeresen követett el vagyon elleni bűncselekményeket - azért ragadott ásót, mert úgy…..
MTI Rablókat fogtak el az árvízi védekezésben részt vevő rendőrök Sátoraljaújhelyen.Két férfi tört be egy sátoraljaújhelyi házba "húst követelve", bántalmazták az ott lakót, majd elmenekültek.A Ronyva patak áradása miatti gátszakadásnál dolgozó rendőrök…..
Orbán Viktor faluja egy éve még az első háromszázba se fért be. Az idén publikált adatok alapján a budapesti Rózsadomb is "szegény-negyed" Felcsúthoz képest. A CID Cég-Info Kft. 1998. óta évenként kiadja a marketing célra készített Jövedelemindex és Fogyasztói…..
zsúr, na, lista 2010.06.01 15:32:00
Veszedelmes vírus materializálódott az RBS Románia Bankban. Naiv ügyfél először kapott egy számlát, amit nem igazán kért, majd ez a számla elkezdte felemészteni a rendes számlája készleteit, míg az összes pénze el nem tűnt: 2006 óta van Mastercard hitelkártyám a fennti bank…..
P. baromi kitartó és alapos, jó előre megérdeklődött mindent, aztán mégis pofára esett a Cetelem jóvoltából. Az Extreme Digitalnak és a banknak írt sirámaira csak a ED válaszolt, így velük próbált meg dűlőre jutni, de talán a bank is megerőltethette volna magát, végülis…..
zsúr, na, lista 2010.05.28 08:46:15
Független Hírügynökség Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és más bűncselekmény miatt jogerősen 6 hónap börtönbüntetésre ítélte kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság azt a mándoki asszonyt, aki még 2009. februárjában tanítványai szeme láttára…..
Index, Független Hírügynökség, MTI Valamilyen vegyi anyagot permetezett egy ercsi ház több lakójára éjszaka egy gázálarcot viselő férfi. Verekedés tört ki, a rendőrség szerint a család egyik nőtagja bottal többször is fejbevágta a férfit, aki belehalt sérüléseibe. A…..
Asszociációs játékra hívja a Homár-olvasókat névtelenségbe burkolózó levélírónk: Ma a metrón olvasgattam a metropolt. Az utolsó oldalon megakadt a szemem. Nem vagyok egy holokauszt huszár, de a főgáz "hirdetése" kicsit erősre sikeredett. Nem tudtam, hogy nevessek,…..
MTI A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság első fokon összesen huszonhat év börtönbüntetésre ítélt két fiatalembert, akik 210 forintot és egy mobiltelefont vettek el egy idős férfitől, majd halálra verték és taposták.Az emberölés elkövetésekor az elsőrendű vádlott…..
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
zsúr, na, lista 2010.05.26 08:13:13
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
zsúr, na, lista 2010.05.25 15:19:56