Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bendeapa

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2 hétvégével ezelőtt a Hármashatár-hegyen jártunk a nagy családdal. Kb. 20-an sétáltunk a meglepően napsütéses (kissé szeles) időben. Bende gyalog, illetve Ádám és Petra nyakában, Csenge pedig a hátamon utazott. Sokat aludt, és végre kipróbáltuk az új kapucnit is a mei…..
Érdekes, hogy a kisgyerekek is hogy megértenek egy-egy olyan dolgot, amit nem is gondolnánk. Vasárnap délelőtt beszélgettünk.- Nagymamával is beszélgettél, úgy hallottam. - mondta, miközben úgy nézett rám, hogy ő tud valami fontosat.- Igen, beszéltem vele is.- Nagyon szomojú…..
Vártunk egy kisembert. Vártuk, hogy gyermekeinknek legyen még egy játszótársa, hogy családunkban eggyel többen legyünk együtt.Ezt a kisembert még nem láttuk, még nem ölelhettük magunkhoz, mikor megtudtuk, hogy baj van, és ez ugyanúgy fájt, mintha már száz meg száz közös…..
Vica és Pisti első gyermeke ma reggel megszületett. Csenge így már nem a legfiatalabb tagja a családnak :-). Ádámka szép és nagy baba.    ..
Tegnap ebéd után próbáltam elaltatni Bendét, de ő csak mocorgott, rugkapált, beszélt. Mikor kimentem azzal, hogy "Elég volt, aludj!", ő kicsit hisztizett, majd csönd lett. 15 perccel később visszamentem, ő mosolyogva fogadott. Ekkor már 1 órája próbáltam alvásra bírni.…..
  Fekszik az ágyán, mintha aludna. Mintha mindjárt felkelne, és köszöntene minket. De tudjuk, nem fog felkelni. Alszik. Örökre. Isten magához szólította.   Néhány napja, mikor beszéltünk vele, boldogan ült és nézte két dédunokáját, a gőzmozdony rajongót, és az…..
Ma délután mentem Bende szobájába, hogy felébresszem, de az ajtóban hallottam már, hogy ébren van. Énekelt ugyanis, és nem is akármit. Egy régebben hallott éneket, mely az ő szájából így hangzott: Cini-cini muzsikaTácol tácol PuzsikaJobbja dőj bajja dőj Tücsök tücsök…..
Egy alkalommal a misén nagyon figyelte, hogy ki olvas. A ministránsfiú feje mögött egy angyal szobor volt. Bende jó hangosan felkiáltott: JEPPE- JEPPE!!!   azaz lepke, lepke!   Perselyezéskor már tudja, hogy be kell dobni a pénzt és mindig szól nekem, hogy TE, TE, azaz…..
Ma délután, mikor elállt az eső, lementem Bendével sétálni, hogy legyen egy kicsit friss levegőn is, ne csak a Kis Vakond társasága a gyurma és a könyvek töltsék ki a napját. Várakozásommal ellentétben nem a motort, hanem a fűnyírót vittük magunkkal. Sebaj, gondoltam,…..
Ez apa első bejegyzése, olvassátok el :) Mikor apa szól, hogy „Na menj, vetkőzz le, én eresztek neked vizet!”, már tudom, hogy az este fénypontja közeleg, a FÜRDÉS. Aztán alig bírom kivárni, hogy anya lerángassa rólam a ruhát, meg a pelenkát,…..