Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schuppy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedden voltam állásinterjún, Bécsbe szól a dolog. Meglátjuk. Aztán szerdán jelentkeztem egy rádiós állásra, ma volt az interjúja nekije, aminek az eredménye meg hétfőn derül ki. A kettő között pedig ott rejlik még egy Andikás-Bazsikás este, ami mint mindig, most is jól…..
I love Budapest HÉTFŐ - Heuréka! 2010.08.16 15:41:40
Gyerekek, hosszú gondolkodás után rájöttem, hogy mi a hobbim. A körömfestés. Egyébiránt kurva tehetséges vagyok és kreatív is. És milyen érdekes egybeesés, hogy a számomra árban és minőségben legkedvezőbb körömdíszítő márka neve: Moyra!Ma is királyat főztem. Unatkozó…..
A fiú napközben pornóra veri, este meg nem dugja meg a barátnőjét, erre az kidobja, de most ő a prűd. Hokisfiúk, na ne már. Kép innen. Kérlek segítsetek, mert nem tudom eldönteni, hogy én paráztam rá vagy tényleg gáz, ami miatt kidobtam a pasim? Egy éve élünk együtt, és…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Legújabb könyvünket két sztárriporter, az Index-külsős Vajda Éva és az Inforádió munkatársa, Mong Attila írta. Három nagy hazai gazdasági bűncselekmény-sorozatot dolgoznak fel benne részletesen: a Postabank- és a Globex-ügyet, valamint a brókerbotrányt, és azt vizsgálják,…..
Konzervatórium Elment a vonat? 2009.02.02 15:21:00
(A szerző szociológus)A cigányság problémája nem a cigányság problémája. A Mi problémánk, az ország problémája. Nem tisztem és a tudásom sincs meg hozzá, hogy mérlegre tegyem az ország problémáit, de meggyőződésem, hogy a cigánysággal kapcsolatos problémák a…..