Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebessegmanias

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, nem mintha eddig nem ő lett volna. Félgázzal is hozta a kötelezőt, szülővárosában lett világbajnok, zsinórban kilencedszer. Nincs itt semmi látnivaló kérem szépen.  De most tényleg, komolyan! Tegye fel a kezét, akit meglepett a hétvégi francia rali eredménye. Na…..
sebessegmanias 2012.10.09 14:46:56
Belsőség Új autó nem rohad le? 2011.05.10 06:00:00
A németek szerint a 2010-es autók alig mennek tönkre. A BMW-k pedig szinte egyáltalán nem. Vélemények az azonos című írásunkról...
Lázár János cukisággal akarja feldobni Hódmezővásárhely önkormányzati portálját, ősztől hódokat nézhetünk online. A Hódmezővásárhely határában lévő, a Mártélyi-holtághoz közeli többágú csatornarendszerbe 2006-ban a Természetvédelmi Világalap (WWF) telepítette…..
Szeretjük a számokat. Bár betűkkel dolgozunk, mégis a számok mondják meg nekünk, hogy az, amit csinálunk, érdekli-e azokat, akiknek csináljuk. Éppen ezért a hétfői értekezletek második felében mindig végigvesszük, hogy előző héten írt cikkeink hogyan teljesítettek. Ez úgy…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
sebessegmanias 2009.09.26 09:57:22
@combo:
"Bokros környékén két év alatt 20, azaz húsz százalékponttal csökkent az államadósság, míg a fidesz négy éve alatt kb. 8-cal."

Nézd meg, hogy Bokros alatt mennyivel csökken az életszínvonal és a közellátás minősége. Szerinted a mai Magyarország elbírna egy ekkora elvonást?
A Fidesz úgy csökkentette az államadósságot, hogy közben az életszínvonal és a közszolgáltatások javultak!
Ez az amire az mszp-szdsz kénytelen: úgy csökkenteni az államadósságok, hogy közben az életszínvonal ne és a közellátás minősége ne csökkenjen!
És a napkelte még ezt a "bandát" támogatta!
Egyébként "nem kell szomorkodni" a média 90%-a úgy is a "ballib"-nek nevezett társaságot támogatja, csak nem ilyen markánsan.
Belsőség Számlázni tudni kell 2009.05.23 12:00:00
 A sztori olyan egyszerű és jó, hogy nem is kell neki körítés, önállóan fogyasztható, a puszta tények tálalásával is.Adva van egy állami szervezet és annak egyik szolgálati autója. Az autó egy 1.2-es, háromhengeres VW Polo. Lényegében egyedi példány, ezt főleg…..
Köszönet Leadfoot-nak a Cicás napvédők, UV fény... topikból ..
Köszönet a "Cicás napvédők, UV fény" index fórum topiknak, forrás: hasznaltauto.hu(Volt egy játék skoda 120-asom, annak volt ilyen szine.)Volvo S40 T4    Ár:    3.500.000 FtÉvjárat:    1998 / 11Futott km:   …..
Szombat hajnalban már aggódtam, hogy Dömsödi Gábort se fogjuk megúszni, ugyanakkor persze azért reménykedtem. Mindhiába: megjött az ő közleménye is. Akit érdekel az Autó 2 sztori, azoknak mindenképpen ajánlom, összeszedett dolgozat. 13 éve használja jogtalanul Surányi Péter az…..