Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HardCore_Lady

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsanett a barátai révén, 2012 tavaszán csöppent bele a downhill világába. A 23 éves lány néhány hónappal később már a Mátra lejtőin versenyzett, ahol a dobogó második fokára állhatott fel. Persze hosszú még az ösvény, amelyen Zsaninak végig kell mennie, hogy a kellő rutint…..
HardCore_Lady 2013.03.17 21:04:36
HardCore_Lady 2013.03.17 21:05:36
Aki ismer, az tudja, hogy nem nagyon (mondhatni egyáltalán nem) szoktam TV-t nézni és még a Barátok Közt részeit is torrentről szedem (mivel hosszabb a két rész közti reklám, mint maga a két rész összesen...), azonban gondoltam egyszer élünk és bekapcsoltam a TV-t. Átkapcsoltam…..
HardCore_Lady 2010.09.04 20:37:41
@Zsán: PPFF:D gondoltuk :D:D: XD
Hivatalosan tegnap voltunk 3 évesek az én drágámmal, de tegnap délután nem voltam itthon, így csak kissé megkésve tudok róla írni. Annyira furcsa, hogy már 3 éve együtt vagyunk, főleg ha belegondolok, hogy mennyi minden történt velünk ez idő alatt. Emlékszem még az első…..
Eredetileg tegnapra terveztem a szombati estével kapcsolatos beszámolómat, de mivel délután 6 óra után sikerült felébrednem, és még akkor is hulla voltam, a tegnap estém nem szólt másról mint filmezésről, semmi erőm nem volt blogolni. Na de most bepótolom, mert fitt vagyok és…..