Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0din

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Az első meccs 0-11-e után a divízió 1-es világbajnokság toruni csoportjában hetet kapott a lengyelektől a főként székelyekből álló román válogatott, amely 120 perc alatt még nem tudott betalálni az ellenfelek hálójába, az eredmény tehát 0-7. Az esélyesek nyertek a másik két…..
Az elvben erősebbek egy része jól megverte az elvben gyengébbeket a divízió 1-es világbajnokságok első játéknapján. Litvániában többnyire nagyok voltak a különbségek a győztesek javára, Lengyelországban inkább szoros eredmények születtek, egy kivétellel. A nap gólrekordját…..
0din 2009.04.12 07:31:14
@uprmedia: latom nem vagy kellokeppen informalva:)
A MOL liga helyezeeknek semmi koze a valogatott teljesitmenyehez pontosabban annyi,hogy a HC 12 jatekosabol 10 ment be amiert hatalmas a botrany errefele.A HC ugy gondolta nem hajlando szponzoralni a sarga mezt es a federacio meg nem volt hajlando nehany biztositasra igy aztan tartalekos roman valogatottat latsz.

Szekelyfold nem Romania !!!!
Hajrá Sport Club Válogatott 2009.04.01 08:47:00
 A HC Csíkszereda vezetősége feltételekhez kötötte játékosainak válogatottban való részvételét. Ma kezdődne a felkészülés, a válogatott április 11-17 között vesz részt Torunban a  divízió 1.-es világbajnokságon- adta hírül a Hargita Népe.  Tegnap este…..
Ahogy tavaly, úgy idén is legyőzte az SC Csíkszereda a HC Csíkszeredát a román bajnokság döntőjében. Az utolsó mérkőzésen 3-2-re nyertek Wallenbergék, ezzel lett 4-1 a vége. A HC alapvető célkitűzése a háromból három volt, de háromból egy lett belőle. Az Alba Volán…..
Szombat délután játsszák le a román bajnokság ötödik döntőjét. Ha az SC Csíkszereda nyer, bajnok. A HC-nak bravúr kell ehhez a 3-1-re vezető SC ellen: zsinórban három győzelem. Az edzők számoltak be az előkészületekről. Gál Sándor (SC Csíkszereda): "A csapatból…..
A negyedik mérkőzésen voltak szép gólok, csúnya belépők, de a bajnok ezúttal is bebizonyította, hogy miért is ő a bajnok. A mérkőzés a tegnapihoz hasonlóan kezdődött, vagyis pontatlan és lassú játékkal. A csapatok várták, hogy az ellenfél hibázzon. A bírók…..
0din 2009.03.23 18:24:31
@SC 2009: valahogy toled nem sikerul talalnom egy aranylag elfogadhato beirast:)Sorolsz itt rendesen es kozben nem veszed eszre,hogy a masik oldalon is hasonlo esetek voltak.Elmultak azok az idok amikor a birok probaltak eldonteni a merkozeseket ez egy uj vilag most a birok amilyen szinten vannak el sem tudnanak donteni egy play-offot.Szokjal hozza ez egy mas vilag es ha hallasz valakitol valamit akkor gondolkodjal is el rajta es ugy probalj sajat velemenyt alkotni.A iolyenek miatt mint itt is egyparan nagy szajkaratesok miatt olyan a hangulat amilyen de remelem eljon az ido leull a ket tabor szurkoloi vezetosege (nekunk meg nincs) es megegyeznek kompromiszummokat kotnek es az ilyen provokaloknak
lealkonyul mert a tobbseg nem veszi a lapot hanem egyaltalan nem is meltatja valaszra.
0din 2009.03.23 18:25:58
      Ez a meccs is a szokásos hangulatba kezdődött, sőt a szezon során talán most volt a legnagyobb szurkolás, biztatás mindkét fél részéről. A mérkőzés jó ütembe kezdődött, a csapatok rögtön egymásnak estek minden tekintetben. Mindkét oldalon nagy…..
Vasárnap 3-1-re nyert, így már 2-0-ra vezet a román döntőben az SC Csíkszereda. Nehezen eszmél mindkét csapat szurkolótábora, természetesen fordított előjellel. A bronzmérkőzésen is 2-0 az állás, ott a Steaua veri a brassóiakat. Gál Sándor, az SC Csíkszereda…..
Az elmúlt hetek történései alapján meglepőnek is mondhatjuk, hogy a román döntő első mérkőzésén a sokszoros bajnok SC legyőzte a trónkövetelő HC-t. Már a vezetést is az SC szerezte meg, Mihály Árpádék futottak az eredmény után, néhányszor egyenlítettek, de…..
Hajrá Sport Club Döntők 2009.03.09 13:30:00
A szakszövetség meghatározta a döntő első négy meccsének időpontját, eszerint már holnapután, szerdán elkezdődik a Román Bajnokság Döntője. Íme a program: Március 11. szerda, 19.15 óra: HC - Sport ClubMárcius 15. vasárnap, 14.30 óra: Sport Club - HCMárcius 21.…..
A két nagy érdeklődéssel várt OB I.-elődöntő után a szemtanúkkal beszélgettünk a látottakról. Az UTE–NZ-Stars vezetőedzői és az Alba Volán–Dab.Docler klubvezérei mondják el, hogyan értékelik a csütörtöki mérkőzéseket. Kiderült azt is, visszakaphatják a…..
0din 2009.03.06 20:10:29
@D. Gromov: Bocsi nem all szandekomban provokalni egyszeruen szoritok a Dab-ak
0din 2009.03.06 20:18:19
0din 2009.03.06 20:19:44
Szakmailag megalapozatlan az eltávolításom, ezt kijelenthetem – mondta blogunknak Ted Sator, az Alba Volán menesztett vezetőedzője. A kanadai mester értetlenül áll a döntés előtt. Semmi nem utalt rá, hogy valami nincs rendben – állította Ted Sator. – Mi történt a…..
Péntek este kevesen gondolták volna, milyen fordulat következik vasárnap a Dab.Docler és a Ferencváros középdöntőjében. Mindkét csapat játékosainak teljesítménye nagyot változott, ellentétes előjellel. Így kedden mindent eldöntő ütközet jön…..
Csak szeptember 11-én kezdődik a 2009/2010-es Bajnokok Ligája-szezon első selejtező fordulója, de máris egyre több induló kiléte válik biztossá. A topbajnokságok alapszakaszai véget értek, ezek győztesei biztos résztvevői a sorozatnak. Korábban jeleztük, alaposan…..
A héten véget ér a Bajnokok Ligája idei szezonja, de közben már az is eldőlt, hogy az OB I. idei első helyezettje részt vehet a sorozat 2009/2010-es kiírásában. Korábbi terveinek megfelelően döntött így napokban a nemzetközi szövetség. A legutóbbi kiírásban csak az IIHF…..
0din 2009.03.02 22:00:12
@taki17: ooooooopppps a nagy Volannak is megoldhatatlan problemat jelentett a HC Csikszereda:)
A hét második felében sok minden történt a romániai vezetésben. Kitették a főtitkárt, lemondott az alelnök, távozott a játékvezetők két főnöke, megszavazták a csíkszeredai kirendeltség megnyitását, miközben a bukaresti lobbi a fővárosi csarnokról egyezkedik. Nem csendes a…..
0din 2009.03.01 23:00:35
@szekely gobe: Kellemes csalodas nekem is,most hogy kiderult kit is takar a nick:)Gratula nektek es koszonet amit tettetek a csiki hokiert,hiszen soha nem volt Szeredanak sot ro-an sem ilyen csapat mint a HC ! Rengeteget aldoztok ra es oszinten remelem vissza is terul ez valamikor hiszen a HC elott olyan palya alhat ami soha semmilyen roman csapat szamara nem volt elerheto.Merjetek nagyok lenni!
0din 2009.03.02 00:11:40
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza: hordod ossze a sok marhasagot,es ha hallottad sem mentesit teged mert legalabb at is gondolhatnad ,mielott tovabbadnad es egetned magadot:) Looooool

Hogy is volt a marhakkal meg a keritessel?:))
Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak…..
0din 2009.02.25 22:17:24
@Joegep: Hogy a csiki hoki felmeno agban van??
hat sajnos abban volt a szezon alatt de a SC osszeomlasa utan mivel o is csiki csapat mar nem lehet felfele ivelo csiki hokirol beszelni.A Hc igen
de jelenleg a SC rontja a szeredai statisztikat.
De hiszem es tudom,hogya HC holnap mindent megtesz Szereda becsuletenek a megvedesere.

Hajra HC !!
Kedden utazik, meccset néz, majd szerdán 18.00 és csütörtök 15.30 órától játszik a két csíkszeredai csapattal a magyar EBEL-résztvevő. Az Alba Volán teljes kerettel utazik. Két találkozóját a Sportklub Tv élő adásban közvetíti. Szombaton a HC 4-3-ra verte az SC-t egy téttel…..
0din 2009.02.24 22:26:57
@chubby474: Az a helyzet,hogy tenyleg igy van.Ahoz,hogy jobb szezont erjetek meg kell varni legalabb 4-5 evet amig a fiataljaitok oda ernek.A jelenlegi jatekosokkal sokkra nem mentek max szoros meccset jatszotok Gyergyoval es a Stelivel.
A vezetosegetek,menedzsment csodot mondott mondjuk ez nektek meg jo hir is lehet mert le se sz..ak titeteket.Meg jelenleg is hirzarlat van azt se lehet tudni mekkora a baj.Szembe kell nezni a tenyekkel.A Bilbaorol is csak remenykedhettek mert ugyan mennyi szponzort lehet talalni egy olyan csapat szamara amelynek nincsenek celjai?Szponzor szempontbol arra eremes a penzt kolteni amelyik dontott jatszik.....
A soha HC-ak uzenem,hogy lehet elindul a csiki mozi es akkor oda kell berletett valtani:)
Söpréssel szerezte meg az első magyar–román bajnokság első helyét a HC Csíkszereda. A két csíki csapat harmadik összecsapásán is a fiatalabbik győzött, összesítésben 3-0-ra nyerte tehát a döntőt. Nem kérdés, hogy Mihály Árpádék sikere megérdemelt. Az első gólra a…..
A HC-nek már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a Mol Liga első kiírásának győztese legyen, Kurkó János csapata a döntő második meccsén is 3 gól különbséggel verte ellenfelét, 6-3. Mihály Árpád klasszisára kevésbé volt szükség, mint szombaton, két asszisztot…..
0din 2009.02.02 21:35:49
@naeztaztáneccerértemhejj: jol irtad igy van bejegyezve....:D
0din 2009.02.02 21:59:57
@fekmen: teljesen igazad van szepen meg is fogalmaztad sajnos hiaba ,soha nem fogjak megerteni mert az irigyseg beszel belolluk.