Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seskapile

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez is eljött, 10. alkalommal rendezzük meg a tavaszt nyitó, évindító cabrió sörözésünket, mely ezúttal professzionális folytatásba torkollik majd, és az első körös, a történelmi, legelső TÜ-re emlékező helyszínválasztás eredményeképp eldöntött Lágymányos rájdot…..
Elveszítette a "Kishombár" megnevezést Vegyélvissza, a WFK ipari formatervezője. Ma hajnalban ugyanis megszületett a Doktor és Doktorné, azaz Elemér és Zsuzsi kislánya, a WFK első, születésétől kezdve tagsági igazolvánnyal rendelkező  czukkinája. Az MTI és a WFK…..
Jubileumi, 10. Tavaszünnepére készülhet idén a WFK geográfus frakciója. A szép hagyományról tavaly már írtunk, e mostani poszt inkább kérdésfelvetés, közvélemény-kutatás. Hol legyen kivitelezve az idei szeánsz? Miközben a tavasz még fényévekre, az egyszeri posztoló minden…..
Seskapile 2012.02.21 14:42:01
@Vegyélvissza!: "- rüstü, sükür, bastürk, hakan sükür, rüstü, bastürk... - fékezd magad!!!"
Hát igen, Lágymányosban most volna valami plusz, ami miatt én is afelé húznék.
Wekerle-telep messze van Máriaremetétől. Igaz, a távolság tüzelőszállítás esetén negyven perc alatt letudható még egy plafonig fával megrakott családi autóval is, de egy tömegközlekedési hazajutás bizony éjszaka kitehet két órát is. A Wekerle-telep viszont a Nagy Geográfus…..
Ahogy tavaly, én idén sem úsztam meg a karácsonyi legótlanságot. Remélem ti kaptatok ném műanyagot! Jöhetnek kommentben az ajándékok, irigykedni szeretnék! ..
A hír gyors, rövid, de annál örömtelibb. Ma délután Tagai Gergő barátom megvédte doktori disszertációját az ELTÉn. Summa Cum Laude, persze (remélem így írják), de hát nem is vártunk mást. Ő egy ilyen arc. Állítólag izgult is. Ez nem látszott. Gergő nem wekerlei, ámde…..
Haynau egy nagyon-nagyon régi készlethez nyúlt, majd összerakta és meg is írta. Jobb hobbi nem is kell, mint összerakni a régi készleteket.„Régi idők készletei“ – így is hívhatnám legújabb mániámat: gyerekkorom készleteit összerakni.A nyolcvanas években…..
Sparky1701 (aki sajnos reménytelenül nem én vagyok) űrállomás építésére adta a fejét, nem is akármilyenre. A classic space stílusban épült komplexum egy igazi kockaünnepre készült. A terv A nyüzsgő bázisAz építés munkafázisaiban itt lehet elmélyedni. Azt pedig, hogy…..
Seskapile 2011.08.13 10:53:26
Új sorozatunkban régebbi útjainkra tekintünk vissza, hangulatokat, pillanatképeket ragadva meg a múltból... Utakról, ahol a WFK jellegadó tagja(i) képviseltették magukat s maradandó élménnyel beégve a kognitív tudattalanba érkeztek haza az ódon kispesti munkástelep utcáira.…..
A Palazzo Strozzi és a Batthyány-palota az Oktogonnál. Melyik melyik? ( a firenzei kép forrása ) Valóban beköszöntött a tavasz, a blogon több új téma készülődik: egyik legfontosabb a nagy budapesti parkok botanikai értékeit bemutató sorozat lesz, ahhoz azonban meg kell várni…..
Mielőtt még bárki azt hinné, hogy a múltkori benzinkútdömpinggel ki is merült a téma, gyorsan lépjünk tovább, és vegyük végig, miként is kerül az üzemanyag a töltőállomásra. Naná hogy teherautóval! A gumikerekű tartálykocsilajstromot 1970-ben kezdjük, azelőtt ugyanis csak…..
Seskapile 2011.03.06 15:55:55
@ainex: Azért a 6393-as truck stop üzemanyag töltő állomás is egyben. :)
Egy hajó, amin már egy éve is csak tátottam a szám. Ha lenne végtelen mennyiségű pénzem (márpedig nincs), akkor bizisten megvenném a CsuCsu által végigjátszott szó szerint zászlóshajót. (CsuCsu nem aprózza el, a legutóbbi kritikája sem egy kis darab. Vajon hol tárolja a…..
Seskapile 2011.03.02 20:06:27
@Mehley: Tényleg nagyon jó az a fregatt!
Úgy láttam az admirális jó alvó lehet, mert a szobája berendezése alapján úgy láttam, ráillik a mondás, hogy "Ágyút süthetnek el a füle mellett."
Bár nem értem, hogy tervezték egyáltalán kivitelezni a lövések leadását a szoba lezúzása nélkül. :)
Seskapile 2011.03.02 20:36:36
@Haynau: Ez rendben, csak azon sopánkodtam, hogy azok a súlyos ágyúk nem teszik-e tönkre azt a szép juhar-tikfa berakással készült padlót, illetve a füst és a por a kapitány drága kárpitjait. :)
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} span.Apple-tab-span {white-space:pre} Nem sikerült a Botafogónak otthon tartania a serleget, a Sao Paulo nyerte a Libertadores-kupa Rio de Janeiróban…..
I. Alapadatok Neve: Nursery (Óvoda) Sorozatszám: 297 Témakör: Building Set with People (Maxifig babák) Kiadás éve: 1978 Kockaszám: 168 (matricát és kötelet is beleszámolva!) Minifig: 1 (!) Ára: a 2-3 évvel későbbi árakból kiindulva olyan 300-Ft körül lehetett. Mai ára: ~4500…..
Noha csupán tegnap hirdették meg hivatalosan a jövő heti Libertadores-kupaküzdelmeket, melynek még az időpontja sem kőbe vésett, hiszen Illés Elemér Palmeiras tulaj jelenleg is egyeztet a brazíliai karneválszervezőkkel, hogy fellépése ne üsse a Liberatdores-küzdelmeket, egy másik…..
Seskapile 2011.02.13 11:20:30
Seskapile 2011.02.14 19:23:40
@Wekerlei Gyöngéd Barbár: Ahaa! Hülye vagyok ehhez. Azt hittem, van a nagy LIGA, amiben szerepel minden wekerlei csapat, és mindennaposak pl. az Atletico-Honvéd mérkőzések. De olvasva a többi bejegyzést, már látom, mi a szisztéma.
Tegye fel a kezét az – függetlenül attól, hogy melyik témában utazik –, aki nem fogadná el ezt a terepasztalt! Annyira hatása alá kerültem a cuccnak, hogy még az ilyenkor szokásos negatív hullámaim sem indultak el, hogy úristen, ezt milyen unalmas lehetett összerakni.…..
      Van abban valami csodálatosan elgondolkodtatóha az ember szürke, egyhangú kis hétköznapjait egész hétenegy azaz egy, MINDÖSSZE EGY program tudná feldobniés rajta kívül álló remek munkaszervezés és körülmények csodás összjátéka…..
Seskapile 2011.01.19 20:32:12
Sokszor polemizáltunk már azon hogy sörgasztronómia terén hazánk hol is helyezkedik a nagy európai palettán. Most nem fogok obszcenitásokat halmozni, de a lényeg: katasztrofális pozícióban. Nálunk a sör a nyár itala, a vedeléseké, amikor szomjas az ember- vagy a közértek /…..
A design nem friss éppen, a képek 2006-ban készültek egy bogotai elektromos gitár workshopon, de az AK47-es időtlen legenda, belefér. A különleges gitárt egy kolumbiai mester barkácsolta, az alapanyagot, gondolom, találta az utcán, vagy adták egy doboz cigi mellé. Luis Alberto Paredes…..
Seskapile 2009.02.11 13:24:33
@ergé68: Hát persze... Lásd pl. a Desperado c. film. :)