Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andorka

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vb utáni számvetést elblicceltük, nem volt kedvünk emészteni az emészthetetlent, de most új korszak kezdődik (NEM), új kapitánnyal. Mármint új csékával: Hodgson bejelentette, hogy Stevie G. elárvult karszalagját Rooney örökli meg. A válogatottbeli mutatója alapján…..
  Társadalmunkban elterjedt rémisztgetés, hogy a nyugat a jövőben el fog iszlámosodni. A menekülthullám okán most a nácik úton-útfélen ezt hangoztatják, még az olyan, kormányon lévő nácik is, mint Rogán Antal. Ebben a cikkben bemutatom, hogy Európa - hacsak nem jön egy évben ide 500 millió…..
Subba A Sziget bukása 2013.08.13 11:11:20
Pár nap és lepörög ez a nullszaldóskarcsis téma, ahogy szokott. Ezért ezt azonnal nézzétek meg, mert most még vicces: Über !..
Majdnem egy évvel ezelőtt írtam tippeket, hogy hogyan csempésszetek be fesztiválra piát meg drogot. Idén is számíthattok rám főleg, hogy elmeséltem, hogy tősgyökeres csempészcsaládból származom! Ahogy a képen is látható, a hosszú hajú lányok, egy egyszerű de mutatós…..
andorka 2015.07.23 20:40:43
@Mr.Verucska: meg kell inni, mielőtt felmelegszik, ez a titka :)
Kedves HírTV! Be kell vallanom valamit. Eddig sem szűkölködtem a bűneim felsorolásán, de ezt még soha senkinek nem mondtam el és az akkori szakácsomon kívül, senki nem is tud róla. Bár el tudom képzelni, hogy létezik egy poros akta a Vám és Pénzügyőrség jogutódjánál a…..
andorka 2015.03.23 15:47:25
A II. világháború nagy hadviselő nemzeteit szemügyre véve az olasz mellett a japán hadiipar volt az, melynek teljesítményét a külföld alapvetően negatívan ítélte meg. Ennek összetett okai más lapra tartoznak, de annyit bizonyosan elkönyvelhetünk, hogy mennyiségi és minőségi…..
andorka 2015.03.07 10:59:58
@Untermensch4: A víz-metanol befecskendezés az nem üzemanyag, hanem adalékanyag. Tehát nem a benzin kiváltására szolgál, hanem a teljesítmény növelésére. A németek is használták, MW50 néven (Methanol -Wasser 50-50 arányban) lehet találkozni a szakirodalomban.
en.wikipedia.org/wiki/MW_50
Azt sejtettük, hogy Prokee Parkolásasszisztens? Tolatóradar? Mind felesleges filefranc című posztjához jönnek majd olyan alternatív megoldások, amiktől leesik az állunk, de tothbel felhasználó Suzuki SX-4-ének periszkópos kamerája mindenen túltesz. "Egy Philips 7" monitor lett…..
Subba Subba Art: TV 2013.04.05 11:33:56
andorka 2013.04.07 18:47:42
@WhiteFalcon: Bizony, szegény gyerek nem akarta hogy kicsípje a sok ürülék a lapostévét. Ez természetese emberi gondoskodás:)
Bár eleinte úgy tűnt, hogy semmi sem állhat az állami mobilszolgáltató útjába, szeptember végén a Fővárosi Törvényszék piros lapot adott a negyedik mobilcégnek. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által kiírt tenderre az állami vállalatok által létrehozott…..
Muse – The 2nd Law(Warner/Magneoton) Van egy jellemző tulajdonsága a Muse zenéjének. Ami az egyik embernek baromira tetszik benne, azt a másik szívből gyűlöli, de mindkét fél képes benne találni jó pillanatokat. Az angol Devon megyéből származó zenekar eklektikus világa az új…..
TComment Kell-e neked 4x4? 2012.09.13 10:59:05
Fent a város szélén, a hegyen lakom, és télen csúszik az út. A Nissan Navara milyen jó lesz nekem. Vagy nem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Madárnak nézve Lángos 2012.08.22 17:28:51
Szeretitek? Baromi olajos, tömény, utána meg a „jaj, meghalok, tele vagyok” érzés. De baromi jó néha befalni egyet. Van ugye fokhagymás, a sajtos meg a tejfölös meg ezek kombinációja, meg persze a lángos specialistáknál még vagy ezer féle. Ahol azonban legutóbb ettem, ott pont…..
Kettős Mérce Viktor írt! 2012.08.15 11:44:03
Levélben is megjött az értesítés: fél év múlva - ha nem lesz szükség éppen akkor újabb megszorításokra, akkor – jön a munkahelyvédelmi akcióterv. A színes brosúrából már most kiválaszthatjuk, hogyan kívánjuk megvédeni a munkahelyünket, és még Viktor is írt pár…..
Íme egy gyönyörű MTI hír: "Kigyulladt egy 38-as autóbusz szombat délelőtt a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc utcában - erősítette meg a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI értesülését. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a…..
Summáját írom - kezdhetném, mint Tinódi, ha volna itt valami győzelem féle. De nincs. Helyette ötlet van, olyan igazi Kusza Szemes: miután már annyi mindenkinek tartozunk forinttal, dollárral, euróval, mi lenne, ha ezentúl lírával és manattal is tartoznánk? Ha utóbbi idegenül…..
Elképesztő, hogy még mindig van, aki hisz a) a kormánynak, b) a bankoknak. Ha hirtelen Mortal Kombatban kellene eldönteni, melyik a rosszabb, a Homár elhúzódó küzdelemre számítana. Bármelyik nyer, mi veszítünk. Szerencsére esélyes, hogy egyiksem. Két hónapja igényeltem az…..
Börtönszleng Ork 2012.07.06 08:31:00
Ork: értelmi képességeit és külsejét tekintve visszamaradott rab – Bazmeg má', Hirceg, mi van velem? – lép be a zárkába Tatár. – Bazmeg te, há' mi van veled, he? – El voltam gondolkozva az előbb, és a régi zárkámba mentem be! Odasétáltam szépen az…..
Képzelt Riposzt Születésnap 2012.06.26 22:50:00
Egy éve indult a blog. Köszi a tizenhétezret meghaladó oldalletöltést. (Igazán szép teljesítmény két-három családtagtól...) És külön köszönet a bejegyzéseket kísérő kommentcunamiért. A nevetés legyen veletek!..
Börtönszleng Svagi 2012.06.26 09:17:00
Svagi: magát megjátszó, hazudozó rab   Botond könyököl a toloncvason a sétaudvaron, és leplezetlen gúnnyal nézi a Tatárral beszélgető Tozót, akivel a vadmagyar köröz. Tatár hamar levágja, és odamegy a spanjához:   – Mi van, Boti, tré van? – Á, utálom ezt a…..
andorka 2012.06.27 17:58:04