Regisztráció Blogot indítok
Adatok
catica

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt nem Schmitt Pál doktorijáról szól, még ha az is benne a vezérfonal. Ez arról szól, miért is nem lesz nálunk belátható időn belül érdemi fejlődés.Nem az a baj a köztársasági elnökkel, hogy nem doktor immár. Attól még, hogy más elnökök azok voltak, nagyon jól…..
catica 2012.03.30 23:11:52
@_csanesz: Tanulj tinó:
SOHA NEM NYERT OLIMPIÁT EGYÉNIBEN!
Csapatben nyert, úgy h 1X SEM LÉPETT PÁSTRA!
Végig a kispadon ült, de csapattag volt, ezért ő is érmet kapott.....
politikai alapon került a csapatba,volt nála sokkal jobb is.., nem véletlenül nem engedték pástra.
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Qashqai V8 de luxe 2012.01.18 06:15:00
Jó ötlet a 350Z-ből terepjárót építeni, nemde? Ja, hogy két tonna? A V8-as motort ez nem zavarja túlzottan. Amúgy használtan már Qashqai-árban van. Mai cikkünk blogposztja...
catica 2012.01.18 10:19:27
@СubE:
AZ Infiniti 2003-ban!!! hozta ki ezt a modellt, a BMW x6 2008-ban jelent meg, tehát gyengébbek kedvéért 5 évvel! az Infi után.... Akkor melyik is a gagyi koppintás?:)))
Szerintem ülj vissza a swiftedbe és hagyd a nagyokat játszani, nem értesz hozzá...
Bordán Lili (Battlestar Galactica) után újabb magyar színésznő kapott kvázi főszerepet egy Észak-Amerikában készülő sorozatban: Osvárt Andrea a Transporter-franchise (A szállító) sorozatváltozatában lesz állandó szép arc. A 12 részes sorozat a Cinemaxnál forog majd, a…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
catica 2010.01.18 13:54:31
@Közöd??:

Szerencsétlen idióta!
Te egy igazi buta, befolyásolható, de gyáva, félresikerült életű bértollnok vagy!
Kommentjeidből látszik h egy szaros kis provokatőr vagy, egy senkiházi kis faszverő.

Szerintem senki ne reagáljon erre a szarra a továbbiakban!!
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
Józsefnek 2x2 óra alatt sem sikerült nullás igazolást kapnia az APEH egy zugfiókjában, ahol hatan voltak előtte, mert az alkalmazottak elszabotálták az ügyintézést. Őt például 2x hajtották el új céges meghatalmazásért teljesen kamu ürüggyel, csak hogy ne kelljen (mintegy 2…..
catica 2009.04.09 13:00:16
@alternat: Végre valaki! Én is ilyen pszicho vagyok, és általában beválik..vagy nem..:)
Ha mindenki ugyanígy kiállna magáért elkezdődne vmi ebben a országban. Birka nép.
Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik, mert több milliárd forint került az állami tulajdonú óriásvállalattól offshore cégekhez az előző menedzsment idején. Az új vezérigazgató, Mártha Imre szerint csontvázak dőltek ki a szekrényből, elődjét, Kocsis Istvánt félrevezethették.…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
catica 2009.03.24 12:32:42
@citydevil: Háátapukám, te nem sok koncerten járhattál életedben..javaslom Neked h legalább videón nézd meg milyen a szabadtér..és csodálkozz!!
www.youtube.com/watch?v=X80Qjh9Yivs
catica 2009.03.24 12:55:13
@citydevil: Köszönjük az életrajzi csemegét, bár ez itt a kutyát nem érdekli.
Ha igaz amit írtál, apukád biztos politikus h ezt megteheted.., annál is inkább, mert ahogy említetted most is "nagyon jó kondiciókkal juttottam jegyhez".
Inkább maradj csöndben és húzd meg magad, a többség keményen dolgozik h eljusson egy ilyen rendezvényre, és okádik az ilyen "vip" majmoktól. Na léptem.
catica 2009.03.24 13:52:15
@The Bandit: küldtem neked személyes üzenetet, ha kiváncsi vagy az arcomra, megnézheted.
Én vagyok az élő bizonyíték arra, hogy az AC/DC nem paktált le a sátánnal vagy bármely más gonosz erővel, mert ha ez így lenne, akkor nem hívott volna fel a haverom ma este 6-kor, hogy egy ismerőse barátnője beteg lett, nem tud menni AC/DC-re, van egy szabad jegy,…..
Van úgy, hogy kis példányszámú képes magazinok főszerkesztőit elcibálják egy egzotikus országba, ahol ötcsillagos hotelban lakhatnak, megnézhetnek pár folklórestet, meg kapnak egy vaskos Power Point-prezentációt a rohamos léptékkel fejlődő turisztikáról. Az ingyen…..
Na jó, túloztunk. Nem Pesten, hanem Csömörön van, de hát oda is BKV megy és a pesti oldalon ilyen közelségben egész biztos nem találnak a fővárosiak szánkópályát. Mint Csiro Géza, a Szálka bloggerének leveléből kiderül, az erdőt sajnos kiirtják körüle, vagyis aki élvezni…..
catica 2009.02.21 12:25:58
@Szent Zebulon főállású szociálinkvizítor:
Az anyatejjel szívtad magadba, ezt a stílust, vagy kemény munkával aljasodtál idáig,gyökér?

Más: a fakivágók, és akik engedélyezik....láncfűrészt nekik!!arcukba!
 Most olvasom, hogy az Antiprovident nevű, rendkívül szimpatikus, még tavaly novemberben alakult, magánszemélyekből álló szervezet vizsgálatot kezdeményez a Provident disznóságai ellen. A 2-400 százalékos THM mellett gyorshiteleket biztosító céget, a Providentet a…..
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
catica 2009.02.15 15:32:19
@Rav Antal: Nem írtad el a neved véletlenül?
Inkább Rav Atal lenne a helyes írásmód.
A szellem szabadságának,a szolidaritásnak, az éleselméjűségnek ravatala!
Te tényleg nem értesz semmit az egészből, de sajnos ezzel nem vagy egyedül. Az általad képviselt korlátoltság sokakat megfertőzött az elmúlt 50 évben. Szomorú.

Más: A mennyiben a mérő kocsi tilosban áll,a fotó érvénytelen!!!
Le kell fényképezni és csatolni a fellebezéshez, rögtön dobják az ügyet.
catica 2009.02.15 17:20:17
@non olet: A KISZ országos szervezetei nevében, köszönjük haladó szellemű hozzászólásait!

Nemrég ebédeltem, sajnos.., mert utána sikerült a "remek" kommentjeit elolvasnom.
Most okádnom kell tőlük. Pocsékba ment a kaja, meg sok minden más is.....
Seggfej, még mindig nem érted miről szól a blog?????
catica 2009.02.15 17:32:09
@non olet: Jól teszed, ne is jelezd elvtárs!

A végén még észreveszi vki "fentről"..jelezni fogja az illetékeseknek h jeleztél...
És visszavonja Fletó a párt tagságidat, kárba vész húsz év tagdíj...
Ferenc és Klára asszony szombaton Bécsben megtekintették Tina Turner koncertjét. Először is nagyon szomorú, hogy amikor Gyurcsány Ferenc egy estét külföldön tölt, az ellenzék számon kér és ítéletet mond, ahelyett, hogy a nyilvánvaló "legalább addig sem tett kárt az…..
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
Belsőség Nem zörög a haraszt 2009.02.06 15:30:00
Talán már önökhöz is eljutott a hír, hogy a mindenki által fantasztikusnak és hiperjónak tartott Nissan GT-R erőátviteli rendszerével nincs minden rendben. Eleinte csak elvétve, innen-onnan jött egy kósza hír, hogy a rajtelektronika nincs a helyzet magaslatán (ezzel kapcsolatban az…..
Annyira borzasztó, hogy nem is tudom melyik a rosszabb: a ruha vagy az arca?Szóval szavazzatok - a szétbotoxozott, plasztikázott arc a felfújt szájjal a probléma, vagy a metál-királykék dzseki színben passzoló övvel és selyemsállal, egy kamionos stílusú baseballsapkával…..
Megvan, ugye, a szépségverseny-effektus, amikor a fókákról és az esőerdőkről kérdezgetik nagy nyilvánosság és ezerwattos lámpák előtt a rommá sminkelt szépeket, és ettől azokból is elmúlik minden gondolat, akiknek amúgy van? Feltehetően az alábbi videó szereplőjének is…..
catica 2009.02.06 23:12:15
@petrik alexandra: ez az bébi, ne hagyd magad!

Szólj, ha valaki bántani mer.., majd én megvédelek!
:))
catica 2009.02.06 23:22:44
@petrik alexandra: dehogyis. ki kell állnod magadért, élesben sokkal keményebb lesz...
Jól tetted h írtál, az emberek csak irigykednek.:)
„Hát tudod, megfordult a kezemben már pár flashgém az elmúlt években, de ez... durva” – írja Keiichi nevű munkakerülőnk a Streamline-ról. „Lényege, hogy a zene ütemére lövő ágyúk és prések elől kell elmenekülni a kurzorral. Három perc után sikítva…..
 Belefáradván az ideológiai harcba és a munkába, nemrég pár napra hátrahagytam megkergült hazámat és többedmagammal egy Németországban tanuló ismerősömet látogattuk meg - filmszemle és miskolci cirkusz helyett. A városnézések, sörözések, beszélgetések és a kamionok…..
catica 2009.02.06 15:04:42
@dszg: Csák vicc vót tesó, sajnos nekem még meccsboxom sem van..
Oszt a humorod kinnt maradt?