Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szent Ibrahim

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A stratégiai játék mániások által jól ismert Total War sorozat újabb része, az Empire Total War március legelején jelent meg. Valószínűleg sokan várták már a folytatást. A Total War sorozat (Shogun Total War, Medieval Total War, Rome Total War, Medieval Total War II) egy kettős…..
Érzékelhető, hogy sorban telik be mindenkinek a pohara. Dolgozunk vég nélkül (a munkahelyen pénzért, otthon csak úgy igényességből), de gyarapodásra esélye sincs az átlag magyar állampolgárnak, a rezsi és a kaja elviszi a jócskán megadóztatott fizetés nagy részét, egy…..
Szent Ibrahim 2009.05.06 08:41:37
@Tapmancs: Tudom, hogy fáj, hogy nem te voltál az első, de tudni kell veszítni.
Hódmezővásárhely szőrösszívű, keménykezű, patáspárti polgármestere, Lázár János a haladás útját járja. Vagy inkább a sorsot kísérti? Majd kiderül... Nem elég, hogy a múltkor megmondta, hogy aki nem vállalja el a felajánlott közmunkát, az 3 évig egy kanyi vasat sem kap…..
Gaskó VDSZSZ vezér nagyon-nagyon szeretne sztrájkolni április 30-án. Ami érthető is, az elvonási tünetekkel nem szabad viccelni, és idén még nem volt MÁV sztrájk! Hogy bírta ki eddig? Kész csoda ... Az, hogy április 30-a PONT a ballagás napja, kit érdekel? És hogy egy…..
Szent Ibrahim 2009.04.24 14:46:04
Vastagbőr Zavar az Erőben 2009.03.23 08:31:00
Avagy nagyon-nagyon rossz érzéseim vannak, átgondolva a hétvége eseményeit. (Ilyen történelmi időkben az ember már programot sem szervezhet hétvégére...) Feri, aki sosem hátrál meg, a Szent Paladin, aki a sötétség Zorbáni démonaival harcol immár 5 éve, feladja, bedobja a…..
Igen, igazatok van, a 13. havi nyugdíj/bér mellett a másik vörös posztó a szememben a jogdíjak. Az, hogy egy Artisjus nevű magáncég MINDEN után jogdíjat szed be, és az évi 12-13 milliárd forintot (2007: 12 996 121 000 forint) valami homályos mérőszámok alapján…..
Szent Ibrahim 2009.03.02 11:09:19
Szent Ibrahim 2009.03.02 11:09:50
A rendőrség semmit sem tud a híres siófoki menetelésről - nyilatkozták a megyei rendőri vezetők. Lengyel Róbert siófoki rendőrkapitány nyilatkozott a Somogyi Hírlapnak szeptember 25-én: "A siófoki nyárban az egyetlen félelmet keltő bűnözői akció az volt, amikor…..
Nem csalás, nem ámítás, a bajai repülőtérről eltűnt egy kecskeméti férfi Cessna típusú kisrepülője. Csak úgy, hipp-hopp. Senki nem látott semmit, senki nem tud semmit. Egyelőre még azt sem tudják, mikor történt a lopás, mindössze behatárolni sikerült az idejét: múlt hét…..
Vastagbőr Háromnégyzet 2009.02.04 10:15:00
A mai nappal új össznépi blogot indítottunk Háromnégyzet címmel. Itt rövid, három jelenetes képregényeket találhattok majd a mi agyunkból és a stripgenerator cerkájából. Az oldalon stílusaiban különböző vidámságok várnak Titeket, a Nyúlontúltól, berricktől (emo és…..
Azt hittük, szépen elsikkadnak a hétvége történései: Pásztor Albert sajtótájékoztatója, át- majd visszahelyezése. Nem így történt, valami elindult, kibuggyant a probléma a szőnyeg alól, és nem tudják / akarják már visszasöpörni. Hétfőn is Miskolcról szóltak a hírek,…..
Szent Ibrahim 2009.02.03 11:03:13
Szabadság híd felújítása elkúrva, pipa. A 4,5 milliárdos felújítás olyan jól sikerül, hogy a Fővám téri megálló és a híd között kis szakaszon összeérnek a villamosok. De egy csak picit, nem kell aggódni. És csak a hátsó tükrök. De az szerencsésen behajtható. Így a…..
Mindig van új a Nap alatt. Soha nem gondoltam volna, hogy egy Provident-dolgozó blogot ír, melyben munkahelyét védi. Pedig van ilyen. Azt mondják, ez a fajta blogolás valamiféle modern marketing. Eddig rendben van. De ez a "Provident-inszájd" kifejezetten az Antiprovident…..
Szent Ibrahim 2009.02.02 16:07:19
@laspalmas: De miért? Csak rímekben mesélem el a gondolataimat.
Szent Ibrahim 2009.02.02 16:10:13
@laspalmas:

Üzemzavar, üzemzavar
Csak szó mi téged megzavar
Szó mely talán felkavar
De nem (NEM) üzemzavar.
Belzebubó kommentje, de kiemelem ide külön: "Az angol Ministry of Justice (Igazságügy-minisztérium!) statisztikája, hány fehér, fekete (igen black-nek van írva), ázsiai stb. van a börtönökben és regisztrálva vannak még az állampolgárság szerint is, pl. fekete brit…..