Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kung-fu

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eddig bárki előtt kétséges lett volna a negyedik alkotmánymódosítással beiktatott „társadalmi felzárkózás” fordulat tartalma, a mögötte álló törvényalkotói szándék, akkor azt teljesen világossá tette a társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárság április…..
A Hvg.hu-nál folytatja munkáját Tóta W. Árpád, aki augusztus közepén mondott fel az Indexnél. A Kreatív információi szerint ahogy a Blog.hu-nál, a publicista a HVG-nél is blogot ír majd, de azért részt vesz a szerkesztőség munkájában is. Az értesülést Tóta W. Árpád a…..
kung-fu 2011.09.08 20:03:57
kung-fu 2011.09.08 21:20:10
@doggfather:

Az arckönyvében: wblog
 Akárhonnan nézem: Kertész Ákos belefingott a nulláslisztbe. Maga a nyílt levél valójában nem érdekes. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, Kertész Ákosnak is. Az írásból kiderül, hogy a szerzőnek nem a rasszizmussal van baja, hanem az…..
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
hogyvolt VV4 - 4X141 2011.05.07 08:05:00
Azt hittem, a finálé előtt közvetlenül már semmivel nem lehet engem meglepni, de az engem is váratlanul ért, hogy Ágica dühös lesz. Az volt, már reggel, így az összefoglaló egy elementáris erejű, pusztító érzelmi viharral indul, mintegy feltéve a koronát az ex-villalakók…..
kung-fu 2011.05.07 12:54:52
@pushpang:

Hülyeséget ír. Az igazság az, hogy Alekosz érdemli meg a győzelmet, de más szempontból, mint ahogy Tóta fejtegeti.

m69.freeblog.hu/archives/2011/05/07/VV4_kire_szavazzon_az_akinek_kidobnivalo_penze_van/
A május 10-én induló Szerelem a legfölsőbb szinteken című napi, párkereső valóságshow-ban szerepet kap várhatóan Olivér, Szandika, Anikó, Gombi, Gigi és Éva is - már amennyiben Alekosz rábólint a felkérésre. A VV4 után rögvest beköltözik a villába tizenhat, 19 és 44 éves…..
kung-fu 2011.05.07 12:46:42
De a Fidesz szavazói bevették. Ők elhitték, hogy a sakál visszatartására a hiénát érdemes megbízni. "Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog." ("olvasói komment")   *** Emlékszünk? A Fidesz kampány egyik legnagyobb hazugságán alapuló, de…..
Piroslap Ezt akartuk... elértük! 2011.04.22 14:57:00
2011. április Magyarország. Ez lenne a tavaly meghirdetett „rendszerváltás”? Ugyan kérem. Valami nagyon megromlott ebben az országban. Míg egyes emberek dolgoznak, esznek, isznak, terveznek, ÉLNI PRÓBÁLNAK, addig mások MENEKÜLNEK és RETTEGNEK. Sajnálom, hogy szeretett…..
Kevesen sikítottak, pedig a hétvégén Mesterházy Attila ketyegő bombát helyezett el – bár egyelőre még pontosan nem tudni, hogy a kormányoldal vagy a saját pártja alá tette-e inkább. A szocialista pártelnök a Népszava „Nem tesz esküt az MSZP a Fidesz…..
Rogánnál szökkent szárba Orbán titkos tanácsadójának szerelme – ezzel a sajátosan romantikus címmel ismerteti a Blikk mai felfedezését a Népszabadság. A love story aktuális főszereplője a Fidesz spindoktora: Habony Árpád. A koronagondnokból lett politkai tanácsadó…..
kung-fu 2011.03.04 21:38:57
Kísért 2006 emléke, csak most éppen Gyurcsány Ferenc szerint nem legitim Orbán Viktor, nem pedig fordítva. Nem legitim, mert elveszi a pénzünket, mert despotaként bánik az országgal, és mert gyengíti az alkotmányosságot. És bár a három állítás külön-külön mind igaz, négy…..
Praxis Vegye le a bugyiját! 2010.09.03 06:00:00
Tisztelt Praxis!   Az én történetem másfél évvel ezelőtt kezdődött.Kiütések jelentek meg rajtam mindenhol és mivel kis koromban nem sikerült átesnem rajta, majdnem biztos voltam benne, hogy bárányhimlőm van. Akkor múltam el 18 éves és úgy tudtam, hogy már nem…..
kung-fu 2010.09.03 22:08:17
@Irise:

A gép tehet róla?
Akkor a gép is vegye le a bugyiját, h megvizsgálhassam alaposan.

Egyébként meg a kiscsaj helyében a bugyis résznél fullkontaktra vettem volna az eseményt, utána meg pereljen az orvos, ha akar.
Az idei szauna-világbajnoság gyászosan ért véget. A döntő egyik résztvevője, név szerint Vlagyimir Ladizsenszkij orosz versenyző elhunyt. Valószínűleg súlyos égési sérülései okozták halálát, mint ahogy az jól kivehető a blikk.hu sokkoló fotóin (18+). A verseny másik…..
Az Észak-Koreát a labdarúgó világbajnokságon képviselő csapat tagjainak hat órán át kellett mozdulatlanul állniuk a phenjani Népi Kultúra Palotájában több száz, őket szidalmazó néző előtt. A büntetés alól mindössze ketten mentesültek: Jong Tae-Se, aki elsírta magát még…..
„Nem azért gyújtunk gyertyát, hogy véka alá rejtsük” – ezt az érdekes képet Orbán Viktor használta ma, amikor 56 napja hivatalban lévő kormányának működését értékelte a parlamentben. Akkor hát – a korábban már megfogalmazott fenntartások mellett…..
  Szokták volt emlegetni művelt publicisták és elemzők, hogy a Fidesz ígéretcunamija az égig ér és ezzel olyan magasra tolta a lécet maga fölé, hogy nehéz lesz azt átugrania - nincs sok vitatkoznivaló ezzel az állítással, a Fidesznek olyan kihívásokkal kell…..
Új év, új rádió: új hullámsávon, de az évtizedek óta megszokott frenetikus stílusával folytatja munkáját Jáksó László. Az ötvenes éveibe lépve is fiatalos, dinamikus, sokak által közkedveltnek tartott sztár maga erősítette meg értesülésünket, amiről a környezetéből…..
  Idén az OMV-nél tankolnak az állami szervek, legfeljebb évi 50 millió liter benzin erejéig. A döntésben az osztrák társaság által ajánlott, 2-3 forinttal kedvezőbb literenkénti ár volt a meghatározó, a kúthálózat csak 10%-os súllyal bírt a tenderben (a Molnak…..
kung-fu 2010.01.05 13:46:53
Ez volt már?
malacnews.freeblog.hu/archives/2010/01/04/Bezinfront_MOL-otovozas_es_arrobbantas/
Meddig emelhető a benzinár úgy, hogy ne essen vissza annyira a forgalom, hogy az már az adóbevételt csökkenti?
Sárdobáló Kinek a keresztje? 2009.12.23 07:00:00
Tudom, némileg megkopott az aktualitása, de Karácsony előtt még én is szeretném tisztázni viszonyomat a Jobbik kettős keresztjeihez. Kérdezz – felelek. Miért nem baj? Nézzük távolról, mintha semmiről semmit nem tudnánk. Egy világnézetileg elkötelezett politikai szervezet…..
Nem elég, hogy a Margit felújításának saját szlogenje van ("Margit híd - annyi mindent összeköt"), most újabb, a már jól bevált PR fogáshoz folyamodtak az építők. Mivel a Boros-Bochkor fúrópajzs lassan keresztülfúrja Budapestet, kell az újabb ingyen cirkusz a…..
Immár lassan egy hete, hogy valós időben követhető, melyik vonat éppen merre jár, esetleg véletlen lemaradásban van-e a menetrendhez képest. Ez a szolgáltatás, amellett, hogy tényleg jó, remek alkalmat ad mindenféle érdekes felfedezésekre. Például párosítsuk össze az Elvirát…..
Szomorú, csendes tudósítás arról, hogy Magyarország 27 vasútvonalán ma közlekednek utoljára személyvonatok.Hiába a Zemberek, az ombudsman, a VEKE tiltakozása, hiába van itt minden, bekaphatjuk. Sőt Antali Károly átalakításért felelős kormánybiztos szerint tulajdonképpen még…..
Vasárnap szövetségi népszavazás volt Svájcban a minaretek építésének teljes betiltásáról. A referendumon a szavazók 55%-a vett részt, és dupla többséggel - az összes szavazat 57,5%-ával, illetve a 23 kanton közül 19½-ben többséggel - elfogadták a Svájci Néppárt…..
Orbán Viktor szerdán reggel a köztelevízió stúdiójában rögtön meg is kapta az első, a szocialista elnökség által megnevezett riválisára, Mesterházy Attilára vonatkozó kérdést. A Fidesz elnökétől azt tudakolta a műsorvezető, hogy vajon vállalna-e egy vitát az MSZP…..