Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerintem nem így van

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést…..
Kedves Szerkesztők!   10 éve lesz idén, hogy a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. A fizetés kevés, de legalább biztos, a főnök elég rendes, szóval nem egy különösen jó munkahely, de nem is elviselhetetlen. A kollégák is hosszú évek óta itt vannak, egy összeszokott csapatról…..
Klasszikus magyar mentalitással tojták le a fogyasztókat az alant következő, botrányos kajaügyben. A főszereplők a SPÉKÓ, a United Food és a lisztérzékeny fogyasztók. A SPÉKÓ (Speciális Ételek Konyhája) orosházi cég és glutén- tej- és tojásmentes meleg ebédek…..
szerintem nem így van 2010.02.17 08:53:05
@salapapa: Helló, nézz körül a Lipóti Pékségben, ill. a honlapjukon. Sajnos nem értek a cukorbetegséghez, nem tudom, miket ehetsz, de itt nagy a választék és nagyon finomak a kenyerek. Hátha találsz megfelelőt.
A Homár egészen közelről ismeri a szimpla önkormányzati esküvők menetét, hiszen egyszer aktív résztvevője volt egy Imoláékhoz hasonló eseménynek, ahol szintén az anyakönyvvezető irodájában történt az aláírás, minden plusz költség és elegancia nélkül (a hivatalos hölgy…..
A srácnak tapasztalt lány kellett. Szakítanak. Amikor a lány szert tesz némi gyakorlatra, az ex-barát újra megkívánja. Létezik annyira hülye pasi, hogy a barátnőjével történő veszekedés alatt annyira felpipázza magát, hogy kiszalad a száján: a lány orra előtt akar felszedni…..
Valami hatalmas félreértésnek kell lennie a háttérben, mert hogy egy 999 Ft-os termékre ne fogadja el a pénztáros az 1000 Ft-os étkezési utalványt, mondván hogy az kisebb értékű, máshogy egyszerűen nem fordulhat elő. Viki is értetlenül áll az események előtt, vajon mi lehet a…..
MesésKrémes egy az elmúlt napok hóhelyzetén kiborult pesti lakosok közül és az a remek ötlete támadt, hogy a reggelenként lesben álló parkolóőrök kezébe nyomhatna valaki egy hólapátot, hogy hasznuk is legyen. Ugyanis a gazdátlan járdákat nem takarítja le senki és ha nincs…..
 Majd ha egyszer megtanuljuk becsüni a másikat, akkor ennek a blognak nem lesz értelme.Én 21 éves lány, ő 23 éves szintén lány. Nem, nem futó kaland, még majdnem azt is bemeséltem magamnak, hogy életem nője. Nem kerestem barátnőt, nagyon is jól elvoltam a szingli életemmel, a…..
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
Az már több a soknál, amit a BKV  és a MÁV, ezek finanszírozhatatlan szervezetek illetve szakszervezeteik képzelnek magukról! Komolyan fontolgatom, hogy beperelem őket és mindenkinek ezt javaslom, aki hasonló cipőbe jár, mit jómagam.   Az alkalmazottaim a sztrájk miatt nem…..
csox Szaloncukorteszt 17 2009.12.17 01:12:00
Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy ezt kihagyom? Carlossal végigteszteltünk tizenhetet. Néhány előzetes, közben felmerült és azóta is motoszkáló filozofikus kérdésem: Lehet egy szaloncukor ízét az emlékektől elvonatkoztatni? Mitől szaloncukor a szaloncukor: vajon a színes…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
Most már minden kétséget kizáróan elmondhatjuk, hogy a Parlament az MSZP vezetőinek játszótere. (Sajnos az ő kis játékuk elég sokba került nekünk.) Valamilyen oknál fogva Bajnai és Mesterházy azt gondolta, hogy kurvára jópofa dolog lesz a miniszterelnöki dolgozószobában…..
szerintem nem így van 2009.12.15 11:49:02
Számos olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy az RTL KLub weblapján már jóval a tegnapi Benkő feleségek keres fináléja előtt, egészen pontosan 12:57-kor elérhető volt az a felhívás, amiben Edit, az oltár elől a vérbe zavart egyik feleségjelölt jelenti be, hogy…..
Az alábbi kesergő levélből egy derül ki: Kiváló Dolgozó nem ebben a világban, hanem a tiszta ideák birodalmában élt eddig. Kiváló Dolgozó, ébredj föl! MINDEN készétel ilyen gusztustalan, mint a Norbié. A legtöbb még ennél is sokkal, de sokkal durvábban eltér a csomagolás…..
Honey az IKEA érdekes karácsonyi akicójába futott bele a hétvégén: a parkolásért nem kell fizetni, a sorompók nyitva vannak, de erről nem tájékoztatják a vásárlókat. A fizetőautomata simán használható, ott sem figyelmeztet semmi, hogy örüljél, ma jó fejek vagyunk, nem kell…..
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
Pár éve Houstonban fogtam egy ceruzát, meg egy noteszt, és beálltam a sorba. Hogy akkor most kiderítsem, hogy ki volt a gyilkos, mivel gyilkolt és miért. Interaktív Cluedo a Helyszínelők dizájnjával szkinnelve: ennyi csak a CSI interaktív kiállítás, de ez pont elég ahhoz, hogy…..
A BSA és Jeszenszky Zsolt legrosszabb pillanatait idéző fenyegetőző levelet kaptunk Dr Ezésez Gézától, mármint nem minket fenyegetett Dr Ezésez, hanem döbbenten forwardolta L. kemény sorait. A fenyegetőző fél az egykori állami kottakiadó monopólium, a Zeneműkiadó Vállalat…..
szerintem nem így van 2009.11.11 11:55:17
Nekem ez nem világos, idézem (www.kotta.info): "A művek a szerző életében, és halála után még 70 évig csak a szerző, illetve képviselője (jogutódja, zeneműkiadója) engedélyével másolhatók."
Mi van a 70 évnél régebben meghalt zeneszerzők kottáival?