Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varasd

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Turizmus Zrt. marketingstratégiájának egyik alappillére lett a "budapesti romkocsma". Nem rossz ötlet, még ha nem is igazán friss a téma. De tényleg jellemző a fővárosra, Magyarországra (akár szóösszetevői külön-külön is), a külföldiek imádják, beszélnek róla,…..
Sólyom László köztársasági elnök azzal küldte vissza az Országgyűlésnek a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényt, hogy az indoklás nélküli elbocsátás nem összeegyeztethető az Unió Alapjogi Chartájával, amely ezt tiltja. Sólyomnak abban igaza van, hogy a 30.…..
varasd 2010.06.22 14:23:32
Meddig leszünk mi még Európa?
altnyil.nolblog.hu/archives/2010/06/22/Meddig_leszunk_mi_meg_Europa/
"Trükkösen terelik a hírekkel a figyelmet. Ügyesen elaltatnak minket. És mindeközben ők mernek nagyot álmodni.”
Telitalálat!
Kalózból sosem elég! – harsoghatjuk kórusban Kismyvel együtt. Hát még ha a szerző egy szappanopera köntösébe bújtatva ismerteti meg velünk a híres Kalikó Jack szívfacsaró történetét. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: szerelmi szál, színes cuccok, kardforgatás, de még ménage á trois is…..
Varánusz DózerLand 2010.06.19 13:01:00
Illés Zoltán államtitkár szerint a leghatékonyabb árvízi védekezés a dózerolás.Az még nem világos, hogy csak a miskolci Auchan áruházzal van baja, vagy mindennel, ami egykori vagy jelenlegi ártéren épült. De sajátos logikáját követve érdemes belegondolni, mi mindent kell…..
w A törvény nevében! 2010.06.18 00:45:00
Azt ajánlom, kedves kolléga, hogy írja ki magából a gennyet jó alaposan és mielőbb. Egyrészt az megelőzi a további üszkösödést, és akkor talán a csontok még megmenthetők. Másrészt meg ha lesz új médiatörvény és benne vélemény-helyreigazítás, akkor eljön az én napom.…..
varasd 2010.06.18 12:16:05
Gyurcsányozó verseket minden magyar médiába!
altnyil.nolblog.hu/archives/2010/06/17/Chuck_Norristol_a_gyurcsanyozo_versig/
Éljen az alternatív nyilvánosság!
(Amíg nem kell szerver-menedékjogot kérni a szlovákoktól vagy a románoktól.)
Európa legdrágább lakosztálya Cannesban található: az ötcsillagos Majestic Hotel exkluzív, díszvendégek számára fenntartott lakosztálya 600 nm alapterületű. Ára egy éjszakára 38 000 EUR, azaz nagyjából 10,5 millió Ft. A hotel a fesztiválpalota szomszédságában…..
varasd 2010.06.08 19:28:45
Tudok ennél szebbeket és olcsóbbakat, persze itthon.
www.collegehostels.hu/
Debrecenbe érdemes jönni, az egész világ gazdasági sajtója erre a városra figyel közel egy hete. Zarándokhely lesz, az tutti.
Már korábban megírtuk, hogy a külföldi elemzőknek nem tetszik a fideszes csontvázkeresés. (Főleg, hogy a "csontvázak" egy része nyilvánvalóan kamu). Ma azonban Kósa Lajos belecsapott a lecsóba. A Napi Gazdaság konferenciáján kijelentette, hogy "a közvetlen…..
Miért van az, hogy ha egy fideszes bepánikol, azonnal kibújik belőle a kommunista?Miközben Barroso korrekt kioktatást tartott Orbánnak a fegyelmezett költségvetési politikáról, Varga csontgyűjtői - teljesen ütemtelenül - a nyilvánosság elé álltak a felismerésükkel, hogy a…..
A Fidesz korszakzáró kommunikációs üzenete: vége az oligarchák korszakának. Bár azt, hogy ez a ködös „mély jelentéstartalommal” bíró mondat pontosan mit jelenet, azt majd a pártatlan Fidesz szubjektivitás eldönti. A kommunikációs üzenetet ismerjük, na de nézzük a…..
varasd 2010.05.25 16:31:07
Kósa Lajos debreceni alkirály is kint volt Madridban:
altnyil.nolblog.hu/archives/2010/05/22/Kosa_Madrid_Loki/
Ő is nagyon harcol a nem hozzá kötődő oligarchia ellen Debrecenben.
Gulyásdemokrácia Benne van 2010.05.25 14:08:35
Azt írja az index, hogy "Szijjártó Péter újságíróknak nyilatkozva elmondta: a rendszerváltás óta ez az első alkalom, hogy a leendő miniszterelnök által benyújtott program teljes egészében tartalmazza a választásokon általa vezetett politikai szövetség képviselte…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Majdnem teljesen egybeesnek ezek a kinyilatkoztatott értékek a reszvetelidemokracia.blog.hu-n felvetett társadalmi problémákkal. Ott nem kis részben egy egykori FIDESZ ifjúsági szakértő Pál Tamás alattvalóvá nevelés - állampolgári szocializációs nézőpontjából igyekszek…..
Nem szeretem a kormányprogramokat. Olyankor születnek, ráadásul a kormányalakítás ezer más teendője mellett általában kutyafuttában, amikor a győztes még nem ülhetett be a székébe, legfeljebb céljai és szándékai vannak, de igazán körülnézni még nem tudott. Ebből…..
A kormány még meg sem alakult, de máris mozgalmas a parlamenti élet. Miközben Orbán frappáns bonmot-val alágyújtott politikai nyilatkozattal igyekszik megalapozni „forradalmát”, az ellenzékből csak két párt mutat bármi életjelet és próbálna egy jó belépővel helyet…..
  Fank you Simon!..
varasd 2010.05.20 10:34:42
Ajánlok más állatságot!
web.axelero.hu/pusztadr/madarakert.html
Itt gyógyítják azokat a madarakat, amelyek az ember tevékenységének következményeként megsérülnek, mérgezést kapnak.
Ne kardozzál, adakozzál!
Ha segíteni szeretnél a Hortobágyi Madárkórháznak, akik ilyen cukiságokat is mentenek, megteheted itt. Kösz Jeff..
Szűk egy éve derült ki, hogy a gazdasági válság ellenére két és fél milliárd forintot szán a magyar állam a sanghaji expo magyar pavilonjára. A pályázatot akkor -a két másik jelentkező kizárása után- Dégen István cége nyerte. Dégen az átkosban remek kapcsolatokat…..
varasd 2010.05.10 09:34:33
Ha fa...
www.unifa.hu/index.php
Mert tudunk ennél jobbat, ha már fa.
Kemény, meszes páncélba bújt bloggerek vagyunk, de azt mi sem igérhetjük, hogy rendszeresen a budapesti Turbina utca környékén fogunk fülelni este tíz után, hogy tényleg olyan durva-e a gyár hangja, kérem ezért a környéken lakó Homár-olvasókat, hogy írják meg nekünk, őket is…..
Április 27-én megszületett a Fővárosi Állat- és Növénykertben élő mandrillcsalád legfiatalabb tagja. A most világra jött kicsivel együtt már kilenc egyed él Budapesten ebből a Nyugat-Afrikában őshonos, ritka majomfajból, írja az állatkert közleménye. Az anyaállat, a…..
2002-ben - sok egyéb más mellett - a 168 Óra szerkesztőségét és főszerkesztőjét is annyira meglepte a szocialisták választási győzelme, hogy Mester Ákos kínjában nem tudott mást sikeríteni főcímként és vezércikke témájául, mint hogy "Sokat fogunk röhögni!",…..
A videó sajnos aláröhögős, de a sirály fejforgatása miatt kihagyhatatlan.  ..
Ünnepi hangulatban ébredtem ma. Gondoltam utánanézek annak, hogy mióta ünnep március 15-e. Érdekes tényekre akadtam. Először is a jogszabályok szerint az 1848-ra emlékezés sokáig egyet jelentett az 1848. április 11-én elfogadott ún. áprilisi törvények ünneplésével: 1898.…..
varasd 2010.03.15 19:05:06
Mikepércs egy pici település Hajdúban. Nincsen több tíz milliárdos költségvetése. Még is két ügy miatt került reflektor fénybe a történelmi település. Haladjunk szépen sorjában. Március 8-a nőnap. Szép hagyomány. Az MSZP rendszeresen szervez a nők tiszteletére akciókat.…..