Regisztráció Blogot indítok
Adatok
APImásik

0 bejegyzést írt és 224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél hónappal ezelőtt feltettem a Lemilblog olvasóinak a (csak részben költői) provokatív kérdést, hogy mitől kiváló és hatékony egy hadsereg. Nem csalódtam bennetek: a parázs vitákkal is tarkított kommentfolyamban számos érdemi és informatív hozzászólás született, amikért köszönet jár. A nyári…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
APImásik 2014.08.17 19:01:28
 A régi bölcsesség szerint az idő egy olyan folyó, amibe a halandó nem léphet kétszer ugyanúgy. Ez tévedés, az ember nem csak léphet, de akár fejest is ugorhat, és meg is teszi. Általában ott, ahol jól láthatóan legfeljebb térdig ér a víz.  A nikápolyi ütközet, és…..
APImásik 2013.03.23 23:18:50
@Titus Pullo Urbino:
:-)
Tamáskodom.:)
A lovagkor akkor ért véget, amikor a feudalizmus is lehúzta a rolót... ez pedig fejlettebb országokban a manufaktúrákkal kezdődött... (Persze nálunk 1930-ban is feudalizmus volt...de ez Ungarisztán...:-) )
Képzett és fegyelmezett gyalogságot nem/nagyon ritkán tudtak megfutamítani a nehézlovasok a középkor vége felé és az újkorban.
Persze, ha váratlanul érte a gyalogságot a roham, akkor mentek a levesbe, de fésztufész (+fegyelmezett gyalogság!) akkor lovagoknak végük volt.
pl. Waterloo... a franci vértesek vs angol négyszögek... mentek a francik ész nélkül körbe-körbe a 4szögek körül... és halomra lőtték őket.

Egyszerűen akkor a törökök modernebbek voltak...
300 év múlva fordult a kocka...
Vöröshajú lányok Jennifer 2013.01.04 06:07:00
..
APImásik 2013.01.04 23:09:09
@Mr. Peekaboo:
? milyen bőrt? milyen ajtón?...:)
Kaotikus állapotokat jelentenek a számhordozni igyekvő ügyfelek az összes mobilszolgáltatónál. Ha épp nem utasítják el a kérelmüket, akkor sem történik semmi. Úgy látszik nem sikerült felkészíteni az infrastruktúrát a 48 órás átvezetésre: Minap olvastam a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
”Egyszer már véget kell vetni a magyarok irreális és hamis szentimentalizmusának a lengyelekkel szemben!” Fogalmazta meg a nácik véleményét a Berliner Börsenzeitung még a háború első heteiben, tükrözve a német felháborodást a lengyel – magyar fegyverbarátság újbóli…..
APImásik 2012.10.09 12:35:39
(Az eredeti, magyar nyelvű cikk itt található.)  „Raz na zawsze trzeba położyć kres fałszywemu szentymentalizmu węgrów wobec polaków!” - sformułowała opinię hitlerowców gazeta Berliner Zeitung jeszcze w pierwszych tygodniach wojny, odzwierciedlając oburzenie niemieckie z powodu…..
Vöröshajú lányok Lidiya 2012.09.29 15:00:00
..
APImásik 2012.09.29 21:38:42
@wmіkі: talán mert a blog neve :gigngergirls...

ja. a fotosoppban jól bevásároltak.:)
de ettől függetlenül én végignéztem...:D
A nagyformátumú betyárok igazából nem voltak sokan, világhírre kevesen tettek szert, talán csak Rózsa Sándor, Billy a Kölyök, Jesse James, Rinaldo Rinaldini és egy szemüveges fiatalember Brazíliából, Lampião magyarul a "Lámpás". Nehéz a hírhedt banditák kegyetlenségi…..
  Életképtelenségét bizonyítja majd a baloldali-liberális gazdasági-politikai erőtér, ha nem lesz képes megmenteni a Neo FM-et. Orbán Viktorra és támogatóira biztos nem számíthatnak, mert a Fidesz vezetői 2002-ben a saját bőrükön is megtapasztalták, hogy mit jelent…..
 A 163 éve lezajlott ”kápolnai csata" névvel jelzett ütközetsorozat volt a szabadságharc második jelentősebb sorsfordító hadi eseménye, nem is elsősorban a taktikai, inkább a vezérkari hatásait tekintve. Az alábbi bevezető részben  betekintést nyerhetünk…..
APImásik 2012.02.24 12:34:54
Kedves barátaim, Lemilblog-olvasók!A mai búcsúposztommal kapcsolatban szeretnék egy körkérdéssel egybekötött szavazást javasolni. Röviden arról van szó, hogy a Lemilblog egyik szerkesztője nehezményezte, hogy a búcsút követően miért nem mondtam le azonnal az admin-jogaimról…..
A szerző kérésére leirtottam (őszinte sajnálatomra, mert tényleg nagyon rossz volt). Pasteur/c  ..
APImásik 2012.01.06 15:27:03
Egy igen tanulságos történetet küldött Eszter az Office Deponál meghosszabbított notebook-garancia érvényesítéséről. Olvasni is fájdalmas, ahogy terhesen hónpokon keresztül küzdött, először, csak hogy megnézzék a gépét, aztán hogy kicseréljék a merevlemezt, aztán hogy…..
Október 31-én jelenik meg Lulu címmel Lou Reed és a Metallica első közös lemeze, amiről nemrég bemutattak egy féperces részlete. Ezt pár napja kibővítettek másfélre, most viszont itt a teljes The View. A dal meghallgatható itt a Lángoló Gitárokon is. Amúgy nem, nem ez a dal, ami…..
APImásik 2011.09.26 12:37:05
@borisz:

:) Rajtad kívül kimondták pár 1000-n a faxbukon is... multilanuage :) shit, merde meg ilyenek.

szerintem is nagyon gáz...:S sokkal jobbat vártam.
Miután az MTV-ben elszaporodtak az egykori Echo és Hír TV-sek, már vártuk, hogy mikor tűnik fel a jobboldal pirospozsgás arcú nagyasszonya, Borbás Marcsi. A lépés annyira egyértelmű volt, hogy szinte hihetetlen, hogy csak most történt meg. A Hír TV és a CBA arca az őszi…..
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..