Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jamal_Fraser

65 bejegyzést írt és 977 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feleym! Ne feledjétek, hogy a főbérlő egy rohadt sóher csótány, aki soha nem fektet be a lakásba, még egy villanykörtét se hajlandó kicserélni, zsebre dolgozik (tehát lop, csal és hazudik - ha mégis szerződést kérsz, akkor rögtön emelne) - tehát alapvetően rajtad nyerészkedik, illegálisan. Botrány,…..
Egy olyan alkotás, mint a The Meyerowitz Stories kapcsán fáj az ember szíve igazán, hogy habár olcsón és könnyedén elérhető szinte mindenki számára - hála a Netflixnek-, nagy vásznon nem fogjuk látni, pedig igencsak oda született. Noah Baumbach eddig is bizonyította, hogy nagyon…..
Jamal_Fraser 2017.10.24 08:30:35
A korábbi első majd második rész után eleget érlelődött bennem, és eszembe jutott újabb 100 dolog amit betiltanék. Úgy mint: a mellkisebbítő műtéteket templomi esküvőt ateistáknak a szúnyogokat a gender studies-t a nettó szó indokolatlan használatát (pl. „ez nettó gecizés” van bruttó gecizés…..
Jamal_Fraser 2016.09.20 20:37:44
R 'n' R Szakosztály Bakancslista 2016.07.24 15:40:27
Ezt a pár sort talán egy éve írhattam, azóta próbálom bővítgetni, finomítani, de úgy érzem első lendületre sikerült igazán jól, mint egy Ady-vers, nem érdemes piszmognom rajta, így kerek számomra. Fogadjátok szeretettel a nyári kánikulában: Bakancslista (erős benne a prostitúciós és alkoholos…..
R 'n' R Szakosztály A börmingemi 2016.04.14 16:05:48
Gyötrődés címmel jelent meg az idei Ünnepi Könyvhétre DROID író, műfordító új regénye. A dedikálásnál kígyózó sor mutatja a kortárs irodalom legnagyobb alakjának népszerűségét a széles olvasóközönségben is mindamellett, hogy új könyve is óriási kritikai siker. Az idén éppen 50 éves irodalmi…..
Számomra az új Superman az év egyik legjobb várt filmje volt, elsősorban a Nolan-Snyder páros egymásra találásának köszönhetően. Azonban több helyen is hiba csúszott nálam a gépezetbe, ugyanis például nem gondoltam bele abba, hogy a TDK-trilógia és azért lehetett jó, mert…..
Társaságunkban többször is értetlenkedve tekintettek rám, mikor egy egy vörös loboncot látva viszolygásomnak adtam hangot. A többség többnyire nem is érti, mi a baj a vörhenyesekkel. Így ezen poszt keretein belül ingyen és bérmentve bemutatom, mily szörnyű evolúciós…..
Jamal_Fraser 2013.11.01 07:52:08
@HatakeKakashi: mennyire ostoba vagy, hogy szerinted egy nőnek van lelke! benne van a nevében, hogy nincs lelke, mert nő!!!
Jamal_Fraser 2013.11.18 17:14:25
@HatakeKakashi: Megkérhetsz, de magasról teszek rá, ez nem az a blog, ahol a te akaratod érvényesül.

Vigyázz, mert a sok vörhenyes, akikkel kapcsolatba kerülsz, fertőznek!!!!!!
Jamal_Fraser 2015.09.11 12:25:18
@Anonymusss:
Tévedsz!

A cikkírónak igaza van! Tudományosan bizonyított tény, hogy mindenki megválogathatja minek születik, én pl. emlékszem is rá, hogy választhattam. Nekem is volt pl. annyi eszem, hogy Magyar Ember legyek. Pedig lehettem volna megerőszakolt mozambiki nő, kövér, lusta, izzadó amerikai, vagy olyan japán, aki arra izgul, hogy tiniszoknyás lányok egymás szájába okádnak. De volt annyi eszem, hogy európai, fehér férfinak születtem!!! Atyaég...
Háhá, megelőztem hülye Ózt!Szóval, 2014 végén a szakosztály egy nem elhanyagolható része Budapesten gyűlt össze, és nullázta le magát minden értelemben (kivéve szűz-számláló). De addigis született egy nyúlfarknyi jegyzet, melyért kár volna, ha elveszne, így ismertetem az…..
Úgy tűnik napjainkban a kormányzat megtalálta a válaszadás jollyjokerét, amiből minden szorult helyzetből kivághatja magát. Lássunk néhány példát!Akadékoskodás: A Fidesz ki sem látszik a korrupciós, mutyizós ügyekből, üzlettársak, focis haverok, rokonok, szobatársak…..
Jamal_Fraser 2014.12.11 23:52:46
@wertzui1987: visszatért a legendás, frappáns nevű wertzui!!!!!!!!!!
A kvíz elsősorban az évfolyamtársaimnak készült (2006-os évfolyam), de talán más is szórakoztatónak találja majd. A helyes válaszok és a kiértékelés az oldal lejjebbgörgetésével érhetők el, de csalni nem ér! * 1. Gondolkodtál-e már valaha azon, hogy mi a különbség…..
Ugyanis az, még ha nem is mindenki ért egyet vele.Ha ez a kérdés szóba kerül, a többség József Attilát, vagy Ady Endrét mondja, holott hideg fejjel végignézve Babits mindkettőt magasan veri. Lássunk tehát egy objektív, racionális alapokon nyugvó összehasonlítást! a…..
Jamal_Fraser 2014.09.02 12:36:52
@Kiflee: persz, volt, hogy egy hosszú este alatt 6 liter bort megivott az anekdoták szerint.
1. A nyugalom perceiModern életünk nélkülözi a lelki békéhez oly szükséges nyugodt perceket. A munkahelyen kívül is elérhetőek vagyunk, behívhatnak túlórázni, a fehérabroszos családi e béd mellett is csörrenhet a telefon, mert valamit elbasztak a gazdaságin, életünkre tehát…..
Mielőtt palotaforradalom robbanna ki a végeredményt illetően, leírom, hogyan számoltam az egyenes kiesésben. Ha eltalálta valaki a párosítást, akkor 1 pont, ha abból a továbbjutót is, akkor még egy pont. Ugyebár a hosszabbításos meccsek eltalálása még egy plusz pont, viszont ha…..
Jamal_Fraser 2014.08.08 21:56:29
@Noked-Lee: mondjuk a 2012-es EB-ért járó fáraó kincseit megkaptam, de mindet elhagytam...
Szakosztályunk történetében elérkeztünk a második labdarúgó világbajnoksághoz, amit szerény kis csoportunk egy tippjátékkal ünnepel. A korábbi felhívásra megérkeztek a tippek, amiket most közzéteszek, de előtte még egyszer a pontozásról. Aki eltalálja, hogy egy csapat…..
Lement bőven egy kör a foci VB csoportmeccseiből és felrémlett bennem Sepp Blatter négy évvel ezelőtti kijelentése, melyben megígérte (?), hogy hamarosan eljön az idő, amikor egy afrikai csapat bejut a mundial legjobb négy csapata közé. Elnézve a fekete kontinens delegáltjait, azt…..
Lássuk az önkényes válogatás második részét! Kivétel nélkül olyan részletek következnek, melyek olvasásakor újra és újra rá kellett döbbennem, hogy valami egészen különleges remekművet olvasok.   11. „ – A németek néhány hónap múlva kikapnak. És néhány hónapra…..
A Kor-Zár felvidéki verséneklő együttes idén ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját. Nem nagyon kedvelem ezt a műfajt, de a Kor-Zár néhány feldolgozása tetszik. A kedvencemet pedig ezúton itt is népszerűsítem, szerintem vers és zene ritka szerencsés párosítása ez az…..
Jamal_Fraser 2014.02.23 17:38:09
A minap jutott eszembe, hogy a korábbi posztokon felbuzdulva a nyáron én is elkezdtem kiírogatni a telefonomból a réges-régi sms-eket. Aztán júliusban a bűnös városban szexdrogot kevertek az italomba (talán meg is erőszakoltak, nem emlékszem), és a telefonomat is elvitték. Így a…..
Mivel a korábbi (szintén zseniális), vörhenyesekről szóló posztomnál kisebb vita alakult ki a nők szerepéről a mindennapokban, a tisztelt közönség elé tárom következő publicisztikámat, melynek témája a gyengébbik nem. Szigorúan szájbarágó stílusban.Valóban vannak olyan…..
Jamal_Fraser 2014.01.15 11:42:25
@Kiflee: Istenem, Móricz mindent tud a nőkről, az az ember tényleg egy zseni!
"Ha ki akarod próbálni, csináld végig. Különben bele se kezdj. Elveszítheted a barátnőidet, a feleségeidet, a rokonaidat, a munkáidat, még az eszedet is. Lehet, hogy három-négy napig nem eszel. Fagyoskodsz a parkban egy padon. Börtönbe kerülhetsz. Kinevethetnek. Gúnyolhatnak.…..
Közelegnek az ünnepek, mikoris a Magyar Ember különösen nagy előszeretettel módosítja tudatát likvid segédeszközök igénybevételével. Köztudott, hogy este 6 előtt inni alkoholista szokás, mellyel -a Szakosztály nevében mondhatom- mélységesen egyet értek. Nem kezelhetjük…..
Tisztelt Hölgyek, Urak!Három Cool-lista áll már mögöttem most, mikor büszkén prezentálom az immáron 4. gyűjtésemet. (2012, 2011, 2010)Munkásságomra az eredeti lista visszataszító volta ösztökélt, mely az évek alatt gusztustalanabbnál gusztustalanabb paraziták tár…..
Az R´n´R Szakosztály és barátai (történészek, tanárok, muzeológusok és jogtörténészek) 2013-as prágai szemináriumukon szociológiai alapossággal gyűjtötték össze a magyar élettér legalkoholistább szakmáit. Az eredmények közreadásakor nagyon reméljük, hogy…..
Jamal_Fraser 2013.12.12 16:23:22
@Kiflee: Összefoglalva szerintem is minden sofőr alkoholista, nem csak a taxisok, tehát pl. a kamionosok, ifások, bármilyen nehézgép-kezelő (jól írom?) mind-mind alkoholista!

továbbá szerintem a vezető beosztásúak, különösen az osztályvezetők és vezérigazgatók (ők kurváznak is), valamint az őstermelők!

A KUPAKGYÁROSOK KURVA NAGY ALKESZOK!!!!
Amíg sértődött konyhaszökevények ostromolják blogunkat, nyugtassuk lelkünket egy speciálisan Férfiak számára kitalált terápiával; egy kis szépirodalommal. Karinthy Frigyes Ballada a néma férfiakról című novellája úgyis pont idevág:A hajó kissé ferdén oldalt fordulva, egy…..