Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.Attila

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz elhinni, de még Trapattoni is volt fiatal, ahogy Advocaat, Hodgson, Prandelli vagy éppen Löw is másként festettek játékosként, mint manapság. Advocaat mondjuk annyira nem. Gondoltunk egy nagyot, és összeraktuk a 2012-es Eb edzőinek tizenhatos tablóját - játékoskorukból -,…..
S.Attila 2012.06.14 16:10:17
Felrebbent a pletyka, miszerint Fábry Sándor m1-hez igazolásával párhuzamosan a köztévé megszünteti az új műsorpolitika jegyében súlyos milliókból forgatott DTK című műsorát, a köztévé talkshow-ját, ami csak nevében olyan, mint külföldi társai, mert kivitelezésében,…..
S.Attila 2011.12.07 08:03:14
@Terézágyú: Nem ezt mondtam, és igazad van, mást is lehet nézni, én csak azt akartam ezzel kifejezni, hogy szerintem (!) a köztévé műsorai nézhetőbbek, mint a kertévéké... De ízléseken nem vitatkozunk :)
Hiába vártunk 20-25 perc véres rettegést, 18:30-kor az RTL Klubon a bulvár Híradó helyett a bulvárhíradó, a Fókusz kezdődött el. Az idő teltével a feszültség is fokozódott, mígnem egy illetékestől megtudtuk, hogy durva műszaki hiba van az RTL székházában. Úgy tudjuk, a…..
f1 Az első képek Kubicáról 2011.06.13 22:12:00
A lengyel fakt.pl fotósorozatot közölt a lengyelről és súlyosan sérült karjáról. A képek egy kis olasz faluban, Pietrasantában készültek, ahol a lengyel február 5-i ralibalesete után lábadozott, jelenleg pedig hetente háromszor visszajár kezelésre monacói otthonából. A…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
S.Attila 2011.04.28 08:49:56
@robot_: egyetértek!
A Sauber videóján jól látszik az új alkatrész működése. A légterelő egyik kereszteleme le-föl csapódik, mintegy öt centiméter széles rés keletkezik, ha a pilóta úgy állítja. A hatás az egyenesben akár 15 km/h óra pluszt jelenthet és előzéseket. Használatának persze…..
Játékszabály (egyelőre nem túl szabatosan megfogalmazva - kétértelműségek, stb. esetén kommentekben lehet kérdezni)(A pálya és a kiegészítő kártyák innen tölthetőek le.)Ötlet: a hagyományos Ki nevet a végén? társasjáték stratégiai elemekkel való…..
f1 Kubica a Holdon versenyez 2010.12.01 17:14:00
A Renault-üzemanyagellátó Total remek reklámfilmet készített. Az első fél perc unalmas, jobb átpörgetni, utána viszont beindul a dolog, Forma-1-futam rajtol a Holdon. Sajnos csak egy Renault szerepel az igazi mezőnyből, de a látvány így is nagyszerű, főleg mikor megpillanthatjuk a…..
S.Attila 2010.12.02 10:46:12
@Yooha: egyetértek önkéntes traktorossal. mutassatok nekem egy linket, ahol a cilitbanget, a szenzódünét, a szárnyasbetétet és a elrohadni sem képes műnyag-kaját is így pikk-pakk lehúzza egy rakás mérnök!
S.Attila 2010.12.02 10:50:40
@Yooha: igen, erre céloztam én is. mint reklám, szerintem pofás. nem kell valósághű legyen, nem az volt a céljuk :)
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
S.Attila 2010.11.24 06:57:16
@Link Elek: ez azért marhaság, mert Kínának miért jó az, ha az USA a kínai határ közelében foglalja le magát valamivel?
S.Attila 2010.11.24 07:03:10
@HumorosSzurikáta: :))))))))))))
Anno a kritikákból kiderülhetett számunkra, hogy a legendás CSI: A helyszínelők szépen kimerült, így az idős sorozat már csak bottal battyog manapság. A műsor háza táján viszont mosolygós arcokat láthatunk, Anthony Zuiker, a széria atyja visszatért.Egy évtizede a szakember egy…..
Most igazán aktuális feleleveníteni a 2002-es Ferrari-csapatsorrendbalhét. Ausztriába, a szezon 6. futamára Michael Schumacher négy győzelemmel és egy harmadik hellyel, csapattársa, Rubens Barrichello összesen egy második hellyel érkezett, de ezen a versenyen végig vezetett a német…..
S.Attila 2010.07.29 07:20:58
@Punxsutawney Mormota: teljes szélességében egyetértek veled! Alonso az egyik kedvencem volt, amikor az esélytelennek tekintett Renault-val verte a mezőnyt, de a McLarennél megrontották, arrogáns lett. Massa tényleg megérdemelte volna a győzelmet, de a csapat-döntést is meg tudom érteni, sokat jelenthet az 5 pont most. De azt nem értem, hogy miért nem beszéltek meg előre egy teljesen ártatlannak tűnő jelmondatot!... Rámondhatták volna Massa fülére, hogy "mögötted Alonso jön, 2.345 másodperccel, mögötte pedig Vettel, Alonsótól 4.567 másodpercre" - és lehetett volna ez a jel Massának. Senkinek nem tűnt volna fel, hogy ugyan vajon miért mondják meg az első helyezettnek ezredmásodperces pontosággal az első három állását. Hm?
A Sötét Ló Gipszi King 2010.06.07 09:57:00
Felharsant szívünkben az Elefántok ősi harci éneke ("nem vagyunk már rabok, fogva,/ gyógyul az isteni Drogba" stb.), mikor megtudtuk, hogy Didó nem csak hogy sikeresen átesett a műtéten, de ma már csatlakozik búsan árválkodó válogatotti haverjaihoz (a 'Totti' név puszta…..
S.Attila 2010.06.07 10:15:28
A Sötét Ló Nagyon fáj! 2010.06.04 18:55:00
FRISS!!! A L'Équipe helyszínen tartózkodó tudósítója szerint Drogbát megműtik frissibe', melynek következtében van remény arra, hogy 10 napon belül játékképessé gyógyuljon. Didi felkötött karral, de kis mosollyal az arcán hagyta el a stadiont. Ami azért reményteli hír,…..
A Sötét Ló A sárga földig 2010.06.03 12:26:00
Világ antirasszistái, egyesüljetek!Minden embernek, aki szívén viseli az emberiség Isten és törvény előtti egyenlőségét bőrszínre való tekintet nélkül, elvi kötelessége 1 perces néma felállással tisztelegni az esemény előtt, amely példázza, hogy az Egyesült Nemzetek…..
S.Attila 2010.06.03 14:51:31
@Pikszi: ...és akkor hány bírót delegálnak a meccsre? :D melyik bírja ki a 3x45 percet? szegény sípos bácsi fut a legtöbbet szerintem, majd hordágyon viszik le a végén!
S.Attila 2010.06.03 14:59:20
@Pikszi: :))))))
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
S.Attila 2010.05.21 11:53:59
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
A nemzetközi kapcsolatok és világpolitika iránt nyitott, azt figyelemmel kísérő - mondjuk így:  tájékozott - ember számára John Perkins kötete a kétség kívül hangzatos címe ellenére túl sok újdonságot nem tartalmaz. Persze könnyen lehet, hogy csak nekünk, európaiaknak…..
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
S.Attila 2010.05.13 09:11:27
@Minek: attól, hogy a köznyelvben Anglia = Egyesült Királyság, még illene tudni, hogy a kettő között mi a különbség. na de hát Balázsék és a retekklub-meg-telaviv2 a köznyelv szintjén vannak, mint tudjuk. mire számítsunk?
John Grisham éveken át az egyik legstabilabb bestseller-szerzőnek bizonyult, könyveit talicskával hordták szét a vásárlók, a filmstúdiók meg nem győzték megfilmesíteni őket, még az olyan, elég középszerű regényeket is, mint a Rainmaker (bezzeg a The Partnert meg nem, pedig az…..
A tévés vetélkedő nehéz műfaj, statikus, és unalmas, hiszen általában egy játékos küzd a játékvezetővel, szabályokkal, akadályokkal, és ezt kell egy műsor keretén belül szórakoztatóvá tenni, tessék csak elképzelni, milyen nehéz lenne mondjuk abból az ötletből érdekes,…..
Meg akarja szerezni a finnt a japán csapat, de vezetője szerint a pilóta menedzserei túl sokat kérnek.”Nem tartunk sok vasat a tűzben, az asztalra tettük, amit adni tudunk, szerintem komoly ajánlat a jelenlegi piaci helyzetben” – nyilatkozta John Howett az…..
S.Attila 2009.10.21 08:16:46
@Dallas: a majdnem világbajnok és a világbajnok között sokkal nagyobb különbség van, mint hinnéd :) én személy szerint Kimit mindig is nagy tehetségnek tartottam, amíg a Mercedesnél versenyzett, ő jelentette a legnagyobb veszélyt a Ferrarira. akkoriban mindig azt mondtam: ez az ember nagyon gyors, ha jó kocsit, mondjuk Ferrarit tennének alá, világbajnok lenne. és az is lett. nem véletlenek ezek!
Meggyanúsította Fernando Alonsót következő csapattársa, Felipe Massa, szerinte ő is benne volt a szingapúri csalásban. A Ferrari néhány óra múlva közölte, a brazil nem úgy értette. ”Ő a legkevésbé, de Alonso is benne volt, tudta. Nem bizonyítható, de természetesen…..
S.Attila 2009.10.16 07:51:45
@b.m.v.: LOL pont ezt akartam én is mondani. aszongya Massa: "Ez a kis epizód nem fogja megrontani a kapcsolatom Fernandóval” - dehogyneeeem.

amúgy szerintem lúzer egy versenyző az, aki az évad utolsó futamán az 5. helyet célozza meg, mert neki pont csak annyi kell a VB-címért (ha már így említettétek, meg olvadoztok Hamiltontól). amikor tavaly az Interlagoson 3 körrel a vége előtt a szakadó esőben elment mellette Vettel, és a kis vigyori a 6. helyre került, miközben Massa ugye vezette a versenyt, az asszonnyal ketten úgy ordítottunk a képernyőnek, mint állat. esküszöm, én nagy focirajongó is vagyok, de én még ennyire nem szurkoltam és nem izgultam még focimeccsen sem... aztán szegény Glock nem bírta a kocsit a pályán tartani, sajnos. de azóta Vettel-fan (is) vagyok :) hogy álvahagyta a kis gyereket, bakker! :)